Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Ar vezates vaikams smelio zaislu, kamuolibir pan. Ar perkate Turkijoj?

Atsakyti
QUOTE(Aiba @ 2017 07 09, 21:42)
<p>Ar vezates vaikams smelio zaislu, kamuolibir pan. Ar perkate Turkijoj?</p>

Mes vezames. Ir dazniausiai paliekame ten.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 07 09, 14:34)
prekestolen, mano mastymas toks pat, kaip paraset thumb_yello.gif

bet... gi kiekvienam savo, kaip sakant - kiekvienas su savo prioritetais.

___

na, ar liko dar rugsejui planuojanciu, bet nieko neturinciu? cia as viena tokia kazin likau  huh.gif

Mes planuojam ir nieko neturim smile.gif galvojam rugjucio pradzioje issirinkt galiausia ka nors. Bet jauciu vaziuosim per itaka. Kaip beziuriu,man normaliai pigiau gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiba @ 2017 07 09, 21:42)
<p>Ar vezates vaikams smelio zaislu, kamuolibir pan. Ar perkate Turkijoj?</p>

Mes vežėmės smėlio žaislus ir dar du rinkinius, nes vaikai vieno nepasidalintų, kaip ir mūsų atveju nelabai žaidė, bet jei būtume neturėję, būtų labai reikėję biggrin.gif beje ir palikti neleido, teko temptis atgal į Lt.
Kas dėl lagaminų, tai mes į vieną didelį viską susidėjom, į antrą lagaminą įdėjom mažą rankinį lagaminą ir vaikų smėlio žaislus, na ir kiekvienas su savo kuprinėmis važiavom, kai grįžinėjom, tai abu didieji buvo užpildyti ir vienas mažiukas taip pat keliavo į bagažą ax.gif
Mums visai nepasiteisino merginai, kuriai 2.5m vėžimėlis, nemiegojo ji jame, nes labai viskas įdomu, o nuošalių vietelių nebuvo, nes viešbučio teritorija nedidelė, tai miegodavom viešbutyje, vyras burbuliavo dėl vėžimėlio, kam aš jį pasiėmiau doh.gif

Skaitau temą su nostalgija, sapnuoju Turkiją, noriu atgal, kur šilta ir saulė šviečia biggrin.gif
Atsakyti
merginos gal kas turite sąrašiuką daiktų kelionei išsisaugojusi 4u.gif

Nėr kada ieškot, dirbu paskutines dienas prieš kelionę, tai darbo spėk suktis ax.gif
Atsakyti
Deimante

Viesbucio dar nezinom, nes norim ir pigaus ir gero ax.gif gavom pora pasiulymu uz 1600 eur kazkur rugpjucio 1 isvykimas, bet dar meginame laukti gal isimes kur kokia paskutines minutes kelione smile.gif O Deimante jus su vaikais keliaujate? Idomu ka reikia veztis is daiktu, kas ten tikrai butina?
Atsakyti

merginos gal kas turite sąrašiuką daiktų kelionei išsisaugojusi 4u.gif

Nėr kada ieškot, dirbu paskutines dienas prieš kelionę, tai darbo spėk suktis ax.gif

[attachment=245219:sarasas_daiktu_kelionei.png]

Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2017 07 10, 09:54)
</blockquote>

ačiūūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Floora: 10 liepos 2017 - 09:06
Kaip skrendate iš karto užsiregistruojate vietas lėktuve internete,ar atvykus į oro uostą? Kiek žinau ne visada galima iš anksto užsiregistruoti vietas pirmyn ir atgal. Tai ką darote nuvyke į Turkiją,kaip ir kur užsiregistruojate ir atsispausdinate lapus? Ačiū atsakiusiems smile.gif
Atsakyti
Aš dar dėl registruoto bagažo reziumuosiu, bet tai mano subjektyvi, gal net "fyfiška" nuomonė, tad kam netinka- tas nepriimkit tik, prašau, asmeniškai mirksiukas.gif ax.gif ...mane viena labai elegantiška dama (neperdedu) kažkada pamokė- kai apsikrovusi rankiniu bagažu suplukusi su dviem mažiais lipau į lėktuvą: mieloji, tu ne kupranugaris, kam tiek to rankinio, tarsi lėktuve 2 paras gyventum? ..viską ką tik gali dėk į registruotą, o į lėktuvą lipk elegantiškai laisvai su rankine, už rankos vaikais vedina, o ne tempdama sunkų lagaminą ir dar tokį pat vaikui įdavusi.... rolleyes.gif ax.gif Tu nebe studenčiokė, kurios biudžetas ribotas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Krisstinaa @ 2017 07 10, 10:31)
Kaip skrendate iš karto užsiregistruojate vietas lėktuve internete,ar atvykus į oro uostą? Kiek žinau ne visada galima iš anksto užsiregistruoti vietas pirmyn ir atgal. Tai ką darote nuvyke į Turkiją,kaip ir kur užsiregistruojate ir atsispausdinate lapus? Ačiū atsakiusiems smile.gif

SmallPlanet tai leidžia iš karto registruotis ir pirmyn ir atgal. Likus apie 72 val. iki skrydžio prisijungiu ir užsiregistruoju. Pasirenku vietas tiek pirmyn tiek atgal. Atsispausdinu bilietus, dar pakartotinai jų kopijas ir einu kraut lagaminų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Greiciausiai rinksimes is siu dvieju viesbuciu kuriuos siulo rugpjucio menesiui. Buciau dekinga gal kas buvo gal ka gali rekomenduoti ar patarti? 4u.gif
1.MIRAGE WORLD 4* (IČMELERAS, MARMARIO REGIONAS, TURKIJA)
2.MONTE CARLO 4*+ (ALANIJA, TURKIJA)
Atsakyti
QUOTE(*Deimante* @ 2017 07 09, 19:26)
Sveikos, mamytės!
Kaip smagu skaityti apie jūsų atostogas smile.gif
Pagaliau atėjo eilė ir mūsiškėms 4u.gif
PAGALIAU, pirmą kartą turėsime tikras atostogas - rugsėjo 2-ąją išskrendame į Turkiją, į Saphir 4*. Šios atostogos bus mūsų 10-ųjų vestuvių metinių sukakties proga, ir tai bus pirma kelionė į užsienį ir pirmas skrydis tiek man, tiek mano vyrui, tiek mūsų dukrai 8m.
Kelionę pirkom jau prieš kelis mėn. Išsirinkom kambarį Villa Elite Junior. Kelionė 7n, sumokėjom 1540Eur, dar papildomai kainuos draudimai apie 21Eur. Viešbutš rinkau aš, pagal nuotraukas, atsiliepimus ir kainą. Tuomet agentė tik sudarė sutartį.
Labai džiaugiamės ir labai laukiam, bet dabar... Kai pradėjo kaip iš gausybės rato byrėti nekokie atsiliepimai... Kad poilsis kaip Šventojoje, kad vyksta kovos dėl gultų, stalų, braškių ir trešnių  blink.gif
Jau darosi nelinksma ir pradedu galvot, gal reikia keisti viešbutį... Nesinori išleidus nemažą sumą susigadinti atostogų. Nors šiaip tas viešbutis mums tiko ir patiko savo aplinka, pramogomis, vieta ir pan. Nebežinau  doh.gif

Nusiraminkite ir ramiausiai laukite savo atostogu. vacation1.gif
Nemaciau, kad kovos vyktu del tresniu biggrin.gif
Pati neseniai gryzau is sio viesbucio. Zmoniu dabar tikrai labai daug, bet tai juk sezono ikarstis ir jokiu budu netikiu, kad tiek liaudies bus rugsejo menesi.
Vaikams juk jau bus mokykla. Tikrai nemanykit, kad tokiu metu bus perpildytas viesbutis kaip vasaros metu.
Viesbutis geras, teritorija grazi, strategiskai geroje vietoje. Yra kur iseit pasivaiksciot.
50 dolmusaas vaziuoja iki Alanijos. jei nuvaziuosit iki centrines stoties, is ten 2 nr autobusas jus nuves i Alanijos pili.
As isivaizdavau, kad tie dolmusai bus kaip Egipte tokie baisus, pergrusti vietiniu murzinu keleiviu, bet tikrai nieko panasaus. vaziuoja autobusai su kondicionieriais, musu autobusams miesto marsrutiniams dar iki ju tikrai reiktu pasitemt.
Atsakyti