Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Hastalavista @ 2017 07 21, 19:32)
Na čia jau ne viešbučio kaltė smile.gif jūros dugno ar bangavimo nepakeisi... Užtat kokia graži mūsų Baltija atrodo sugrįžus 😊

As apie visuma tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 07 21, 18:19)
Murzinas juros vanduo.

Aj biggrin.gif Nu jo biggrin.gif Bet tai mes nebuvom prie jūros dėl to. Radom išeitį. Mano tėvui tai buvo didesnis minusas nei mokamos paslaugos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Hastalavista @ 2017 07 21, 18:32)
Na čia jau ne viešbučio kaltė smile.gif jūros dugno ar bangavimo nepakeisi... Užtat kokia graži mūsų Baltija atrodo sugrįžus 😊

Dar Floora rašė, kad gultų trūkumas. Bet kaip suprantu ji tik apie pagrindinį salos baseiną rašė, kur animacija vyksta. Nes mes kiek buvom prie kitų - visada bent vieną laisvą rasdavom...

Nu prie didžiojo baseino gal ir buvo trūkumas. Bet ir tai vieną kartą nuėjau (pavargau nuo aqua parko triukšmo biggrin.gif ) ir tai buvo gultų. Tik prie vaikų "varlinyko"
Atsakyti
Ir mes 5.45 i Saphir😁
Papildyta:
QUOTE(Aiba @ 2017 07 21, 19:09)
Ir mes 5.45 i Saphir😁

Tik labai neramu del drebejimo Bodrume
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 07 21, 07:54)
Del mokamu dalyku pasipiktinimo irgi nesuprantu. Reikia gi viesbuciams kazkaip is krizes isbristi, tai vat ir bando visaip nekeldami pagrindiniu kainu. Nu gi nenori pirkti - nepirk, nieks gi nevercia. Ko cia piktintis nesuprantu, nebent uz paskutinius vaziuoji  rolleyes.gif

na, kai važiuoji su vaikais, tai gali ir be paskutinių grįžti biggrin.gif

iš esmės, kaip suprantu tuose Eftalijose pakankamai pramogų ir be mokamų. Gal ir nėra kaip Palangoj visa alėja pilna niekniekių ir su vaikais geriau aplenkti tą vietą arba jau eini nusiteikęs, kad pramogausi. O ir man asmeniškai norisi tada geriau mažiau, be mokamų dalykų, nei kad eiti su zyziančiais vaikais ir nuolat aiškinti, kad eisim, bet ne dabar, arba vaikščioti su pinigine rankose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 21 liepos 2017 - 18:38
QUOTE(Daivija @ 2017 07 21, 16:41)
Bet o tai kas rašo, kad Eftalijoj blogai? Vienintelį blogį paminėjo mokamas paslaugas. Kas dar? Man daugiau buvo viskas super!

Dar buvo paminėta gultų trūkumas, dideli srautai, masės.., vietų trūkumas amfiteatre vakare.

QUOTE(Hastalavista @ 2017 07 21, 18:32)

Dar Floora rašė, kad gultų trūkumas. Bet kaip suprantu ji tik apie pagrindinį salos baseiną rašė, kur animacija vyksta. Nes mes kiek buvom prie kitų - visada bent vieną laisvą rasdavom...

Bet kaip keista...jūra ta pati..Viduržiemio..bet matyt srovės...Kemere, Goiniuke vanduo toks švarus ir grynas, kad dugnas matosi net nuplaukus ten, kur dugno net pasiekt nebegalėjo sūnus neriant...

Baltija miela, bet vistiek šalta. Akimis mes ją irgi mylime😁😂

Aš norėjau paklausti, kas esate buvę viešbutyje kur kondicionierius centrinis. Ar jį galima išjungti kambaryje pvz? Ar pakankamai vėsina? Žodžiu, papasakokite , prašau, kaip ten būna su tuo centriniu- ar labai nepatogu?
Atsakyti
QUOTE(Aiba @ 2017 07 21, 19:19)
Ir mes 5.45 i Saphir😁
Papildyta:

Susitiksim viesbuti tada jau biggrin.gif. As su paugle dukra dviese skrendam smile.gif. O jus?

Nera ko bijot,atstumas apie 560 km nuo Bodrumo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisstinaa: 21 liepos 2017 - 19:01
QUOTE(prekestolen @ 2017 07 21, 19:49)
Aš norėjau paklausti, kas esate buvę viešbutyje kur kondicionierius centrinis. Ar jį galima išjungti kambaryje pvz? Ar pakankamai vėsina? Žodžiu, papasakokite , prašau, kaip ten būna su tuo centriniu- ar labai nepatogu?

Nezinau ar visur vienodas tas centrinis, bet xafiroj tai labai patogus, nusistatai ant sienos pultelyje norima temperatura kaip automobilyje ir sau ramiai miegi, nera jokio putimo i lova kaip is tu pakabintu smile.gif

Apie zemes drebejima tik is jusu suzinojau, cia ramu kai atostogauji be interneto smile.gif
Atsakyti
Na nesvari jura man butu riebus minusas 😎..mums jura pagrindas...😊..ir kad nereiktu vazinet i ja autiku..ar lakstyt po pozemine pereja.
Mes su mazaja migruojam baseinai..jura..o joje bunam ilgai... 😁

Del to zemes drebejimo nesmagu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Troja4: 21 liepos 2017 - 19:18

As noreciau rugsejo pradzioj, vidury.
Noriu iki 2000 biggrin.gifNoretu juk galima biggrin.gif

galima. tezu netikrinau, tingiu. bet jus crystal paziurekit, man rodos, jei datas pasiderintumet, tai ir i kaina tilptumet, ir turetumet likt nenusivylusi, nes geras tinklas. 

Ir mes 5.45 i Saphir😁
Papildyta:

jus pasitikrinkit, kada alanijoj buvo zemes drebejimas. as pati netikrinau, bet is esmes tai pakankamai saugus regionas. 

Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2017 07 21, 19:35)
na, kai važiuoji su vaikais, tai gali ir be paskutinių grįžti  biggrin.gif

iš esmės, kaip suprantu tuose Eftalijose pakankamai pramogų ir be mokamų. Gal ir nėra kaip Palangoj visa alėja pilna niekniekių ir su vaikais geriau aplenkti tą vietą arba jau eini nusiteikęs, kad pramogausi. O ir man asmeniškai norisi tada geriau mažiau, be mokamų dalykų, nei kad eiti su zyziančiais vaikais ir nuolat aiškinti, kad eisim, bet ne dabar, arba vaikščioti su pinigine rankose  biggrin.gif

biggrin.gif na bet tarkim Palangoj tai irgi gi pilna visokiu nesamoniu ir ne uz dyka, taigi susitari kazkaip su vaikais, kad siandien nepirksim arba pirksim tik kazka viena per diena. Tai kas cia kitaip? Tuo labiau kad nemokamu alternatyvu yra smile.gif

Kiti viesbuciai jau turi korteliu sistema. Nereik nesiotis jokiu grynu. Pateiki kortele, pasirasai ant ju cekio ir susimoki uz viska receptione isvykstant. Labai patogu. Gal ir daugiau viesbuciu pereis prie tokios sistemos greitu metu 4u.gif
Atsakyti
[quote=prekestolen,2017 07 21, 16:49]
Dar buvo paminėta gultų trūkumas, dideli srautai, masės.., vietų trūkumas amfiteatre vakare.
Bet kaip keista...jūra ta pati..Viduržiemio..bet matyt srovės...Kemere, Goiniuke vanduo toks švarus ir grynas, kad dugnas matosi net nuplaukus ten, kur dugno net pasiekt nebegalėjo sūnus neriant...

Baltija miela, bet vistiek šalta. Akimis mes ją irgi mylime😁😂

[/quote

Mes antrus metus iš eilės papuolam ant centrinio kondicionavimo. Super! Pučia tyliai, pultelis ant sienos, nakčiai užsistatom 25 laipsniam, pūtimą nuimam visai ir absoliučiai jis ten be jokio garso dirba.nereikia kilnotis, kad per daug ar per mažai pučia. Man tai pasidarė didelis privalumas.
Atsakyti
Cobre, taip ir yra, visas viltis ir dedu i Cristalus. Gal pakris kaina, nes buvo 2200 atrodo. Tik nepamenu, kokiam laikui. Lyg rugsejo pati pabaiga unsure.gif Bet dabar vel kaip visu.
Aj, kas bus, tas. Siemet vis tiek kazkur teks vaziuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 21 liepos 2017 - 19:47