Laba,kada mergaites C21 nupirksit? Saket jau senai yra free
Labai nekantrauju
Mergaites, koki dydi klasikiniu Timberland pirkti su 25,5cm peda kad dar butu vietos storesnei kojinei? nesu turejus ju batu.... ir ar tikrai jie waterproof?
QUOTE(vanesax @ 2016 11 14, 09:17)
Aciu
Nukopijuoju Jusu postus ir nusiunciu 
Sakykit su kokia max nuolaida yra pavyke pagauti CG ir kur geriausia dairytis
Pvz. cia http://www1.blooming...m_mmc...&pdv=c joms taikytu ?
Sakykit su kokia max nuolaida yra pavyke pagauti CG ir kur geriausia dairytis
Pvz. cia http://www1.blooming...m_mmc...&pdv=c joms taikytu ?
buvo backcountry pries 3 metus 20 off, bet pvz mystique modelio nebuvo tada, bloomingdales taikydavo 10 off naujienlaiskio koda, nezinau ar dar toks yra ir ar taiko zasytems, daugiau nuolaidos nera teke matyti, as kai pirkau tai dziaugiausi, kad isvis pagavau, buvo 4 menesiai sunkaus sunkaus gaudymo
cituoti neleidzia
Aciu, merginos, visoms parasiusioms
Panasu, kad be sansu
Zinau, kad savaitgali buvo VLN, matavosi, labiausiai patiko SHELBURNE modelis, bet jos L dydzio nebebuvo. Sakiau, rasim ta striuke ir dar pigiau
, pasirodo ,kad ner taip paprasta, kaip atrode
Aciu, merginos, visoms parasiusioms
o gal pasimatavote ir mystique? man įdomu ar atitinka dydžiai Schelburne ir Mystique? Tiksliau ar tokio pačio dydžio jų abiejų reikia 
p.s. kasmet kylą CG kainos, maniškė jau doleriais gerokai brangesnė nei aš pirkau
p.s. kasmet kylą CG kainos, maniškė jau doleriais gerokai brangesnė nei aš pirkau
QUOTE(spygliz @ 2016 11 14, 11:24)
o gal pasimatavote ir mystique? man įdomu ar atitinka dydžiai Schelburne ir Mystique? Tiksliau ar tokio pačio dydžio jų abiejų reikia 
Nezinau, kartu nebuvau, bet galesiu uzklausti
QUOTE(spygliz @ 2016 11 14, 10:50)
buvo backcountry pries 3 metus 20 off, bet pvz mystique modelio nebuvo tada, bloomingdales taikydavo 10 off naujienlaiskio koda, nezinau ar dar toks yra ir ar taiko zasytems, daugiau nuolaidos nera teke matyti, as kai pirkau tai dziaugiausi, kad isvis pagavau, buvo 4 menesiai sunkaus sunkaus gaudymo 
Saks'e taiko zasims nuolaida
aciu 
Papildyta:
man netaiko?
koki koda reikia vest?
Papildyta:
man netaiko?
db neziurejau, bet visad taikydavo- nebudavo prie isimciu..
Bet kainos db...
Mistikos kaip Tavo labai noreciau dar..
Bet kainos db...
as negaliu atsidziaugt Mystique.. drasiai galiu pasakyt, kad geriausias mano pirkinys ir rubu ever
antroj vietoj odines kelnes
QUOTE(JMD @ 2016 11 14, 10:12)
kas cia daros paskutiniu metu su tais fakiniai puslapiais. vienos is proto eina su timbais kitos su goosem.
Originaliu su tokiom nuolaidom NEBUNA NIEKADA. Parduotuve neturi jokiu kontaktu. Niekada nebuna nuolaidu visam asortimentui.
Originaliu su tokiom nuolaidom NEBUNA NIEKADA. Parduotuve neturi jokiu kontaktu. Niekada nebuna nuolaidu visam asortimentui.
Tikrai reikia būti labai atsargiems su tokiom akcijom, vakar draugė timberland batų pasipirko iš kažkur, gerai, kad laiku atsitokėjo ir sugalvojo man paskambinti, kad kažin ar gerai čia apsipirko. Užmečiau akį ir liepiau skambint į banką blokuoti kortelę...
Atsargiai su www.timshopvip.com
QUOTE(dzinamaze @ 2016 11 14, 10:40)
Laba,kada mergaites C21 nupirksit? Saket jau senai yra free
Labai nekantrauju 
Sveiki, is cia Rudaplauke perka