Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ciurlionis @ 2016 11 16, 13:36)

Cia jau gera kaina? Kas naudojate, kokie pojuciai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuoge: 16 lapkričio 2016 - 15:17
QUOTE(Lyn @ 2016 11 16, 11:31)
o ka  daro  tos  serveteles

QUOTE(RII @ 2016 11 16, 14:59)
Tikrai,ką?

• Gives you long-lasting freshness
• Controls static cling in fabrics
• Helps repel lint and hair
• Softens fabrics
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 16 lapkričio 2016 - 15:05
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 11 16, 16:03)
• Softens fabrics

kaip suprantu - pagrinde kvepia rubai. bet tada tiems, kurie nemegsta stipriu skalbikliu kvapu
Papildyta:
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 11 16, 16:03)
• Softens fabrics

kaip suprantu - pagrinde kvepia rubai. bet tada tiems, kurie nemegsta stipriu skalbikliu kvapu
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com - 20%
www.uniqlo.com - $50 nuo $300
www.abercrombie.com - 25%
www.uggaustralia.com
www.coachoutlet.com - 20%
www.aldoshoes.com
www.gbyguess.com
www.guessfactory.com
www.guess.com
www.starbucksstore.com
www.jcrew.com
www.factory.jcrew.com - 40%/25%
www.anntaylor.com - 50%
www.themountain.com
www.campmor.com
www.dillards.com
www.victoriassecret.com - 20$ nuo 125$
www.gocontigo.com - 20%
www.hanes.com - $15 nuo $75
www.saksfifthavenue.com - 350$ nuo 1500$
www.joesnewbalanceoutlet.com - 15$ nuo 100$
www.sierratradingpost.com - 25%
www.landsend.com - 50% vienai prekei
www.bluefly.com - 25$ nuo 100$
www.hautelook.com
www.6pm.com
www.saksoff5th.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.mattel.com
www.frenchtoast.com - 30%
www.crazy8.com - 18%
www.gymboree.com - 15%

PREKES MUSU GROZIUI

www.amway.com 
www.stockngo.com
www.naturessheabutter.com - 20%
www.luckyvitamin.com
www.swansonvitamin.com - 10%
www.beautyencounter.com
www.vitacost.com - 10$ nuo 60$
www.rcmamakeup.com
www.walgreens.com
www.iherb.com
www.puritan.com - 15%

renkame
Silka plaukams po $10.11
Kauke po $6.67
Sampuna po $7.06
Plauku purskikli po $6.72
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 lapkričio 2016 - 15:31
QUOTE(Lyn @ 2016 11 16, 15:27)
kaip suprantu  -  pagrinde  kvepia  rubai. bet  tada tiems,  kurie  nemegsta stipriu skalbikliu kvapu

aš tai nesuprantu, kaip galima tas servetėles naudot unsure.gif man jau užteko pasiimti megztuką, kuris toje pačioje dėžėje su šitomis servetėlėmis keliavo ir negalėjau jo nešioti, kol neišsivedino kvapas unsure.gif toks stiprus chemijos kvapas rolleyes.gif
Atsakyti
Versace rankine

True Religion odine

UGG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 lapkričio 2016 - 15:50
laisvi

S IVORY IVORY $24.99

https://www.jcrew.co...p;bmUID=lwF9QFF

S HTHR GRAPHITE $55.65

https://www.jcrew.co...p?nav_type=OBIN

REGULAR 4 IR TALL6 $48.99

https://www.jcrew.co...p?nav_type=OBIN
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 16 lapkričio 2016 - 16:10
QUOTE(Carlin @ 2016 11 16, 15:37)
aš tai nesuprantu, kaip galima tas servetėles naudot  unsure.gif  man jau užteko pasiimti megztuką, kuris toje pačioje dėžėje su šitomis servetėlėmis keliavo ir negalėjau jo nešioti, kol neišsivedino kvapas  unsure.gif  toks stiprus chemijos kvapas  rolleyes.gif

pritariu.... man net visokie minkštikliai, oro gaivikliai fe... aš po vaikų gimimo išvis tapau jautresnė kvapams, namie natūralius eterinius aliejus pagarinu, ar ant kokios skiautės užpilu. Į grindų plovimo kibira įlašinu kelis lašus. Į plaunantį siurblį tai bijau eterinius dėt, kad neužkimštų po to....

Va gal patarsite, kur dairytis natūralesnių kvepalų, nes ir čia man didžiuma neįtinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 16 lapkričio 2016 - 16:14
Aš Kanadoj naudojau bekvapes servetėles, kad rūbai nesielektrintų, nes po džiovyklės su tuo bėda.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 11 16, 17:37)
aš tai nesuprantu, kaip galima tas servetėles naudot  unsure.gif  man jau užteko pasiimti megztuką, kuris toje pačioje dėžėje su šitomis servetėlėmis keliavo ir negalėjau jo nešioti, kol neišsivedino kvapas  unsure.gif  toks stiprus chemijos kvapas  rolleyes.gif

Taip tikrai tas kvapas buvo astrus gan dezeje, net galvojau kad bereikalingas pirkinys bus, nes nepakenciu stipriu kvapu, minkstikli naudoju bekvapi. Taciau nustebino mane istraukus skalbinius is dziovykles - kvapo beveik visai nesijaute, na vos vos. Su originaliu miele flakoneliu daaaug stipresnis kvapas budavo. Taip kad ranksluosciams dabar kai norisi siek tiek daugiau to kvapo, dedu net po dvi serveteles.
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2016 11 16, 16:13)
Va gal patarsite, kur dairytis natūralesnių kvepalų, nes ir čia man didžiuma neįtinka...

geri kvepalai tai manęs neerzina smile.gif natūralūs man nesilaiko, kvepalus tai aš mėgstu gerus, stiprius ir sunkius wub.gif
O tie visi ploviklių, minkštiklių ir pan. kvapai brrr unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(varlyte3 @ 2016 11 16, 16:32)
Taip tikrai tas kvapas buvo astrus gan dezeje, net galvojau kad bereikalingas pirkinys bus, nes nepakenciu stipriu kvapu, minkstikli naudoju bekvapi. Taciau nustebino mane istraukus skalbinius is dziovykles - kvapo beveik visai nesijaute, na vos vos. Su originaliu miele flakoneliu daaaug stipresnis kvapas budavo. Taip kad ranksluosciams dabar kai norisi siek tiek daugiau to kvapo, dedu net po dvi serveteles.

Turit omenyje Miele skalbiklį, kuris su visu indu statosi į skalbyklę? unsure.gif nes aš kaip tik Miele skalbyklę užsisakius, į kurią statosi dvi Miele kasetės su skystais skalbikliais ir automatiškai juos dozuoja kiekvieno skalbimo metu. Tai jie tie Miele skalbikliai taip smirdės, liūdesiukas bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 11 16, 16:37)

Jau gerai net nepamenu, bet man rods net neišdrįsau išbandyti džiovyklėje. Tokį įspūdį man paliko vien siuntinuko atsiėmimas doh.gif
Atsakyti