Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Irreelle @ 2016 11 27, 10:42)
Issiunciau pabandymui. Mano oda misri, linkusi i acne, bet ir rauksliu nenoriu, nors jos nera labai dar ryskios palyginus su sausos odos savininkemis..

Neissigask tik, pradzioj jis kiek pakandzioja, bet tas greit praeina, drekina puikiai, o tada ir spuogai greiciau nunyksta. Kremai rauksliu nepanaikina, bet padeda joms neisisiubuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 11 27, 09:42)
Issiunciau pabandymui. Mano oda misri, linkusi i acne, bet ir rauksliu nenoriu, nors jos nera labai dar ryskios palyginus su sausos odos savininkemis..

Mano oda tokia pati, netiko man tas kremas visai, kišo poras ir šiaip nepatiko jis man visai, kaip ant odos guli biggrin.gif Sunaudojau kaklui smile.gif
Atsakyti
na jis sunkokas gal kiek misriai odai...mano pacios oda misri tai naudoju si krema nakciai, ( dienai kita naudoju)...taciau ant dregno veido tepant mazesni kieki puikiai tinka dienai.
Atsakyti
Junkitės:

factory.jcrew.com
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2016 11 27, 12:25)
na jis sunkokas gal kiek misriai odai...mano pacios oda misri tai naudoju si krema nakciai, ( dienai kita naudoju)...taciau ant dregno veido tepant mazesni kieki puikiai tinka dienai.

Visus kremus reik ant dregnos odos tept, ir veido, ir kuno, ir dieninius, ir naktinius.
Atsakyti
Junkitės pasidalinti ship:

www.ruelala.com
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2016 11 27, 12:07)
Neissigask tik, pradzioj jis kiek pakandzioja, bet tas greit praeina, drekina puikiai, o tada ir spuogai greiciau nunyksta. Kremai rauksliu nepanaikina, bet padeda joms neisisiubuot  biggrin.gif

Aha, zinau kad nepanaikina, kolkas nelabai ju ir yra, bet profilaktikai, kad ir neatsirastu smile.gif

QUOTE(RIJADA @ 2016 11 27, 12:11)
Mano oda tokia pati, netiko man tas kremas visai, kišo poras ir šiaip nepatiko jis man visai, kaip ant odos guli  biggrin.gif Sunaudojau kaklui smile.gif

Na pabandysiu, nes jau nupirko.
Nakciai daznai vynuogiu kauliuku aliejum drekinu oda, bet nepatinka tas riebumo jausmas. Dienai naudoju krema misriai odai ir atskirai maitinanti paakiams.

Aciu merginos uz atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 11 27, 14:38)
Aha, zinau kad nepanaikina, kolkas nelabai ju ir yra, bet profilaktikai, kad ir neatsirastu  smile.gif
Na pabandysiu, nes jau nupirko.
Nakciai daznai vynuogiu kauliuku aliejum drekinu oda, bet nepatinka tas riebumo jausmas. Dienai naudoju krema misriai odai ir atskirai maitinanti paakiams.

Aciu merginos uz atsiliepimus  4u.gif

Aliejai nedrekina. Man atrodo, kai yra odos problemeliu, geriau rast laiko nueit iki dermatologo, kuris spcializuojasi grozio srity ar gero kosmetologo, nes daznai misria oda buityje vadinam tiesiog riebia dehidratuota oda, kuriai visu pirma reik drekinimo, o tik tada riebalu issiskyrimo reguliavimo ax.gif
Atsakyti

https://www.joesnewb...574-wh/ml574wnaPatarkit kas pirkot, tokio tipo new balance batai 9.5 dydis atitinka 43 europinį?

Atsakyti
Sveikos merginos, patarkit kurio gamintojo apatiniai vaikams kokybiskiausi?
Atsakyti
QUOTE(assia @ 2016 11 27, 15:54)
Sveikos merginos, patarkit kurio gamintojo apatiniai vaikams kokybiskiausi?

Mano manymu, kiek išbandžiau tai H&M
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2016 11 27, 16:05)
Mano manymu, kiek išbandžiau tai H&M

aciu uz info, reikes pabandyti ;)
Atsakyti