Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Страсть. Pradejau ziureti del aktores, bet ir turinys geras.

My Webpage
Atsakyti
sveikos visos antrą Velykų dieną 4u.gif
--
Паромщица (1-16 серии из 16) (Максим Демченко) / [2020, мелодрама - įdomus, bet per daug ištemptas ax.gif
------
Счастье можно дарить / Счастье в подарок (1-2 серии из 2) (Роман Нестеренко) [2019, мелодрама - labai mielas wub.gif
moteris atleidžiama iš darbo, nes nepaklūsta darbdaviui. Grįžusi namo, randa savi vyrą su meiluže. Sūnus paauglys kaltinamas nužudęs žmogų. Moteriai pradeda slysti žemė iš po kojų... Bet viskas stoja į savo vėžes, kai pradeda tikėti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 13 balandžio 2020 - 18:10

Доктор Вера (1-30 серии из 30) (Тарас Ткаченко) / [2020, мелодрама, драма - įdomus tas medikų 4u.gif
Atsakyti
laba visoms ax.gif
labai geras ir labai patiko - Проспект обороны (1-16 серии из 16) (Сергей Быстрицкий, Сергей Винокуров) / [2019, драма, спорт - gyvena viena didelė šeima - du broliai. Vienas - viengungis, kitas su šeima - žmona, trys nuosavi vaikai ir vienas juodukas, įvaikintas. Du sūnūs - boksininkai, kaip ir tėvas. Kai šeima netenka motinos, visi vaikai išsilaksto, kas kur, kad tik nelikti su tėvu ir dėdė, kurie sugriovė jų gyvenimus, nes reikėjo gyventi taip, kaip buvo pasakyta..
Atsakyti
Зулейха открывает глаза. Pradejau ziureti, pradzia nelabai itraukianti, bet nuo trecios serijos jau idomiau, yra baisiu momentu, dar tik 5 serijas maciau, kasdien vis po serija imeta, vis laukiu meiles istorijos kulminacijos, nes uzuomazgos jau yra.

My Webpage
Atsakyti
Hичто не случается дважды 1 sezonas buvo superinis, yra jau ir 2, tik pradėjau žiūrėti, matysim...

Hичто не случается дважды 2 сезон

http://rserial.su/ro...dy-2-sezon.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retancike: 18 balandžio 2020 - 14:54
QUOTE(retancike @ 2020 04 18, 14:53)

ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 18 balandžio 2020 - 18:17

Близко к сердцу (1-4 серии из 4) (Андрей Иванов) / [2020, драма, мелодрама - jaunai merginai po gimdymo pasako, kad jos kūdikis mirė. Mergina netiki tuo faktu, nes jaučia, kad dukra gyva, tik ne su ja..
---
geras filmas, patiko ax.gif
Atsakyti

И снова будет день (1-4 серии из 4) (Петр Забелин) / [2020, мелодрама - jauna ledo čiuožėja pasirodymo metu nesėkmingai nukrenta ir gauna traumą. Pasak medikų, po traumos mergina ant ledo grįžti nebegalės. Mergina išgyvena, bet gyvenimas pateikia įdomesnių išbandymų..
Atsakyti
labas rytas,
labai vertas dėmesio - Любовь с риском для жизни (1-2 серии из 2) (Пётр Степин) / [2020, мелодрама - vieno miestelio mero sūnus susipažįsta su merginomis, padraugauja šiek tiek ir paskui jas..nužudo. Merginos dingsta netikėtai, jų motinos nerimauja, kreipiasi į vietos policiją..
Atsakyti
Любовь лечит (1-4 серии из 4) (Мария Маханько) / [2020, мелодрама - žmona, sužinojusi, kad vyras turi meilužę, nenusimena. Gyvenimas tęsiasi savo vaga. Ir po skyrybų, nauja meilė užgydo visas žaizdassmile.gif
Atsakyti