Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsakome is JAV parduotuviu!

QUOTE(Vamzdis @ 2016 11 18, 10:44)

Taip, Kate25 turi koduka 10 proc nuolaidos viskam is AE.com, galioja ir clearance

As tai ieskau kompanijos dzinsiuku kooperacijai vienus perki, kiti uz puse kainos, maniskiai 54.95 $, gal dar kas pageidautu?

Dzinsiukai

Labai labai grazus, nusipirkau per mazus, noriu atitaisyt klaida biggrin.gif Siu kaina po koduko bus 37.09 $

Kaip suprantu dabar pasikeite nuolaida?

Mergaites gal kuriai reikia su nuolaida pirktu AE dzinsiuku is tu paciu kaip Vamzdis idejo, tik mano indigo spalvos. Tikrai labai minkstuciai ir tamprus, prisiskaiciau kad mazinti tai paemiau 12 dydi, kai nesioju euro 38, ten labiau euro 40. Kainyte tiek kiek ir man gavosi 40 euru.

https://www.ae.com/w...525?cm=sUS-cUSD
Atsakyti
QUOTE(Aurine @ 2016 11 18, 19:51)
4u.gif na nejaugi niekas nepirkote CK striukių? Noriu ilgos striukės - ar lenda pūkai, o gal labai lenda, todėl niekas nekomentuoja mirksiukas.gif

As ir turiu, bet pradejo lyst pukai kai nunesiau i valykla po valymo iki tol nelindo:( as pirkus pries 3-4 m. Paltuka sviesu is wilsinleather.com
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2016 11 18, 21:12)
As ir turiu, bet pradejo lyst pukai kai nunesiau i valykla po valymo iki tol nelindo:( as pirkus pries 3-4 m. Paltuka sviesu is wilsinleather.com

As turiu trumpa CK striukyte, pirkta uzpraeita ziema LT, nelenda pukai visiskai.
Pernai pirkau RL striuke, tai truputi lindo mazi pukeliai, siemet mama patenkinta vaiksto pasipuosusi, nes man jau per didele po nestuke.gif
Atsakyti
dedu kasikus

macys
thebodyshop
ae - su 10% off musu koduku
uniqlo - labai laukiu kompanijos
polo - 30% off kodukas
joesnewbalance- papildoma nuolaidele
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2016 11 18, 22:58)
dedu kasikus

macys
thebodyshop
polo - 30% off kodukas

O AE turit dzinsiuku jungimui? Mane domina uz 49.95 smile.gif
Atsakyti
Pasikeite thebodyshop akcija - siandien difuzoriai po 9$
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2016 11 18, 22:58)
dedu kasikus

macys
thebodyshop
polo - 30% off kodukas

Na ir as pradedu mastyti apie ae dzinsus, nors realiai niekada taip neperku nepasimatavus bo baisiai ilgas kojas turiu smile.gif tai gi reik patarimo, klubai 102 ar isibraskinsiu i 8 dydi? Tai daba kaip suprantu vienus perki kiti 50% ir dar papildomai 10 % nuolaida? Ar per gerai noriu? O dzinsus situs nuziurejai
https://www.ae.com/w...mCat=cat8060003
Atsakyti
QUOTE(Vamzdis @ 2016 11 18, 10:44)

Taip, Kate25 turi koduka 10 proc nuolaidos viskam is AE.com, galioja ir clearance

As tai ieskau kompanijos dzinsiuku kooperacijai vienus perki, kiti uz puse kainos, maniskiai 54.95 $, gal dar kas pageidautu?

Dzinsiukai

Labai labai grazus, nusipirkau per mazus, noriu atitaisyt klaida biggrin.gif Siu kaina po koduko bus 37.09 $

O koki dydi turite ir kokia jusu klubu apimtis? As niekada AE nepirkus, bijau prasaut😳
Atsakyti
QUOTE(Shviesele @ 2016 11 18, 22:15)
O AE turit dzinsiuku jungimui? Mane domina uz 49.95 smile.gif

Mane domina šitie https://www.ae.com/w...093?cm=sUS-cUSD bet kas man galėtu atsakyti ar atirinka jie lenteles? Nes pagal matmenis 8 reikėtu. Gap 27 tinka sauniai.
Atsakyti
QUOTE(tarka1 @ 2016 11 18, 23:56)
Mane domina šitie https://www.ae.com/w...093?cm=sUS-cUSD bet kas man galėtu atsakyti ar atirinka jie lenteles? Nes pagal matmenis 8 reikėtu. Gap 27 tinka sauniai.

As imu mazesni nei lentelese nurodyta. Su 94 imu 4, turiu ir 2 smile.gif O pgl juos man 6 reiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shviesele @ 2016 11 18, 22:58)
As imu mazesni nei lentelese nurodyta. Su 94 imu 4, turiu ir 2 smile.gif O pgl juos man 6 reiktu  biggrin.gif

Kazkokia tendensija su 92-2 94-4 tai man su 96-6, bet kaip nenoriu kad kumpiai iškristu per liemeni iveržta blink.gif biggrin.gif
Atsakyti

Galiu dar atsiust uzsakymuka joesnewbalance su 15%? :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pajoncikas: 18 lapkričio 2016 - 23:59