Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(ganna @ 2016 11 18, 14:39)
Sveikos, gal kas galėtų atsiųsti vertbaudet koduką? ačiū smile.gif

Ačiū labai visoms 4u.gif wub.gif jau gavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ganna: 18 lapkričio 2016 - 13:53
QUOTE(JMD @ 2016 11 18, 14:33)
dhl'ui neskambinau, toysui parasiau, ale ten kaip i bala. no reaction. jauciu pirmadieni skambinsiu ir riaumosiu, jei niekas nesikeis. kiek pirkau visad normaliai budavo.

niu tikrai, man irgi niekad taip nestrigdavo...
bet jei yra siuntinio kodas trackingui, as i dhl skambinciau, jie labai maloniai bendrauja visad
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 18, 14:53)
niu tikrai, man irgi niekad taip nestrigdavo...
bet jei yra siuntinio kodas trackingui, as i dhl skambinciau, jie labai maloniai bendrauja visad

aš jau parašiau vokiečiu DHL'ui.
Atsakyti
tauskute https://www.senukai....-6034976lt/4zem

Jus viska zinot 4u.gif

Parekomenduokite spektakli maziausiems, ypac muzikiniai tinka ax.gif Dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 18 lapkričio 2016 - 14:00
Labai patiko Lėlės teatre "Grybų karas", su dainomis, psec efektais. Tikrai fainas.
Tik patiems mažiausiems gali būti baisoka, nes buvo apsiašarojusių kai pritemdė šviesas.
Mano 4-čiui labai patiko.
Atsakyti
Man nerealiausias is visu matytu spektakliu (3-6 metu vaikam sakyciau)- Mano batai buvo 2 Mazajam teatre bigsmile.gif Sausi eisim 2 kart su seima, didzkis tai mate, gal kiek per didelis jau (7 metu), bet mazajai manau patiks bigsmile.gif
Atsakyti
Gal žinot kur galima nusipirkti hummel treningus nei Lietuvoj? smile.gif
Papildyta:
Pigiau 4u.gif
Atsakyti
As rekomenduociau Pasaka apie lietaus laseli wub.gif Labai labai maziukams wub.gif
Atsakyti
Na gavau savo pirkaji Vertbaudet uzsakyma thumbup.gif labai greiti jie. Bet nematavus matau, kad visi rubai vaikui bus labai dideli. Zodziu tikrai netinka 146 ugio bernui 12 dydis... ir megztinis bus didelis labai, ir kelnes per ilgos 5 cm maziausiai verysad.gif
neatitinka ju lenteles realybes. tipo 12 dydis turejo tikti nuo 141 iki 152 ugiui, tikrai nesamone. Ant rubo raso 150 cm, tai tik nuo tokio ugio galbut ir tiks, jei ne dar didesniam biggrin.gif

Atsakyti
Audimas nuolaidos:
https://www.audimas...._content=poster
Atsakyti
Gal kas Vilniuje renkate Cocooncenter ir prijungtumėte mane? 4u.gif
Atsakyti

Jus viska zinot 4u.gif

Parekomenduokite spektakli maziausiems, ypac muzikiniai tinka ax.gifDekui

Kakė Makė ir pavogtas laikas

Labai patiko Lėlės teatre "Grybų karas", su dainomis, psec efektais. Tikrai fainas.
Tik patiems mažiausiems gali būti baisoka, nes buvo apsiašarojusių kai pritemdė šviesas.
Mano 4-čiui labai patiko.

Man irgi patiko. Gavau kamuoliuką į kaktą. :) Ypač buvo linksma vaikams kai ašaros nuo skausmo pasirodė :)

Atsakyti