Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Jei atsirastu norinciu, prijungciau dar kelis kranus Mytoys:)

Kaunas, netoli Girstucio
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 11 18, 15:56)
Coca cola  smile.gif . Viską sutvarko.

Net gydytojai jau cocacolą rekomenduoja. Visad su ja gydomės kai kažkas su skrandžiu negerai.
Atsakyti
QUOTE(Aikoksskirtumas @ 2016 11 18, 16:11)
Labai ačiū už atsakymą smile.gif O tiesa, jų turbūt irgi dydi reikėtų irgi imti didesnį, na, jei nešioju 37 dydį, tai turbūt ne 4, o 5 UK reikėtų imti, dėl kailio?

tikrai didesnių nereikia. aš dėvėdama eu41 pirkau įprastai perkamą dydį ir jie man laisvi. juk jie platūs ir dideli. kaip ląstai.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 18, 16:17)
Net gydytojai jau cocacolą rekomenduoja. Visad su ja gydomės kai kažkas su skrandžiu negerai.

blink.gif gydytojai rekomenduoja cocą? gal šundaktariai?
Atsakyti
Labai ačiū, mergicos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 18, 15:19)
tikrai didesnių nereikia. aš dėvėdama eu41 pirkau įprastai perkamą dydį ir jie man laisvi. juk jie platūs ir dideli. kaip ląstai.
Papildyta:

pediatrai...gi nieks nesako nuolat gert, prie specifiniu dalyku jos agresyvumas i nauda, daugelis vaistu realiai yra nuodai:)
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2016 11 18, 15:41)
Mes turim bilietus rytoj į "Negalima" Kaune Kameriniame teatre. Kol kas situacija nelabai aiški... Mažius vėmalioja (beje, kuo "gydyt", jei Smecta išvaro lauk? hmm.gif ), jei nepagerės unsure.gif

labai geras yra gėrimas būtent vaikams - mazuose 0,2 buteliukuose is O raides nepamenu pavadinimo staigiai, yra tik eurovaistinese. Pries 2 sav teko vaika vezt ligonine nusivemusi iki krauju, tai tas gerimelis jam padejo atsigauti po to kai baige lasint laselines.

radau

http://www.eurovaist...vnt-200-ml.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 18 lapkričio 2016 - 15:33
QUOTE(JMD @ 2016 11 18, 16:19)

taip. Ir padeda biggrin.gif . Gal mažesnis nuodas nei vaistai ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 18, 16:29)
taip. Ir padeda biggrin.gif .  Gal mažesnis nuodas nei vaistai ax.gif .

nu ok. gerkit. mane net nupurto apie tai pagalvojus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 18, 16:28)
labai geras yra gėrimas būtent vaikams - mazuose 0,2 buteliukuose is O raides nepamenu pavadinimo staigiai, yra tik eurovaistinese. Pries 2 sav teko vaika vezt ligonine nusivemusi iki krauju, tai tas gerimelis jam padejo atsigauti po to kai baige lasint laselines.

radau

http://www.eurovaist...vnt-200-ml.html

Kaina blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaGustė: 18 lapkričio 2016 - 15:40
QUOTE(LinaGustė @ 2016 11 18, 16:39)
Kaina  blink.gif
Papildyta:

Kaina  blink.gif
Papildyta:

Kaina  blink.gif

tai yra pigiau colos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 18, 15:50)
Na nežinau, maniškis 12 dydį būdamas 145 ūgio pradėjo nešiot. Dabar visus vertbaudet rūbus 12 dydį nešioja (ūgis dabar apie 148), o švarkelį vasarą 12 dydį nupirkau tai galvojau mažas bus, bet pranešiojo, nežinau kaip pavasarį bus, galvoju 14 dydį geriau būčiau pirkus ax.gif . Taip kad lentelė mūsų atveju visiškai atitinka ax.gif

na gal is stambesniu berniukas Jusu? kitokio paaiskinimo pati sau nesugalvoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2016 11 18, 15:39)

Pas lenkus Orsalit pakuotė vos 10 zlotų, pas mus tiek pat eurais smile.gif
Na bet iš lenkų nenubegsi ir nenusipirksi
https://www.aptekaol...m-4x200-ml.html
Atsakyti