Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(winzip @ 2016 11 20, 15:29)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Mona" data-cid="71230138" data-time="1479644441">
<div>
<p>Bet kokia čia individuali veikla, jeigu nieko neuždirbi ir nesieki uždirbti vartotojo įkelta nuotrauka. Reikėtų gal mokesčių užklausti vartotojo įkelta nuotrauka.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Neuždirbi, bet turėdama IV gali parodyt iškur ir už ką gavai pajamas į sąskaitą ir kam ką pardavei. Ir gyveni ramiai. </p>
<p> </p>
<p>Vienkartiniai atvejai, niekuo nestebina VMI. Keletą kartų per metus jei padarai bendrus pirkimus, tai viskas normaliai. Jei darai dažniau, tai yra testinė veikla. Dėl to turi išsiimti IV</p>

Gaunant pajamas pagal individualios veiklos pažymą PRIVALOMA mokėti mokesčius, visus kartu sudėjus gaunasi apie 26 proc.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 11 20, 15:42)
Gaunant pajamas pagal individualios veiklos pažymą PRIVALOMA mokėti mokesčius, visus kartu sudėjus gaunasi apie 26 proc.

Visiska nesamone butu IV pirkimams. Nes teks mokescius moketi.

Bet tai kiek reikia pirkti, kad kabintusi VMI?

O siaip tai absurdas, milijonai sesely, kabinsi prie keliu tukst. Nes tu milijonu nei rasi, o jei rasi, tai... vis tiek ramuma popc1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 lapkričio 2016 - 14:56
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 11 20, 15:55)
Visiska nesamone butu IV pirkimams. Nes teks mokescius moketi.

Bet tai kiek reikia pirkti, kad kabintusi VMI?

O siaip tai absurdas, milijonai sesely, kabinsi prie keliu tukst. Nes tu milijonu nei rasi, o jei rasi, tai... vis tiek ramuma popc1.gif

as su verslo liudijumu dirbu ir svarbu nevirsytu 45.000 eur per metus.Susimoku fiksuota suma ir viskas.nes ir tarpinininkauju ir pardavineju prekes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 20 lapkričio 2016 - 14:58
QUOTE(elizieja @ 2016 11 20, 13:47)
Nesuprantu as to tesco. Isidedu baby born, iskart krepsyje minusuoja suma, isidedu lego police niekas nesiminusuoja, rodo kaina uz visus 3  4u.gif
Gal kas galite paziureti, ar jums minusuoja:
http://www.tesco.com...skuId=701-9411#

sio kaina 74.06, bet pardavejas ne tesco,
zemiau yra kitas buying option, ten pardavejas tesco, kaina 75.54. jam taikys 3 uz 2
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2016 11 20, 14:20)
Jei sumastysit kuri vilniete Lego viesbuti pirkt is Tesco, as prisijungciau su vienu, pati neturiu dar PA pasidarius, tai negaliu nupirkt unsure.gif
http://www.tesco.com...?skuId=480-1694

Aš taip pat, jungčiausi su vienu, Vilnius.
Labai laukiu kuri galėtų nupirkti, neturiu adreso kur siųsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapugis: 20 lapkričio 2016 - 15:18
jei noriu pirkti is prancūzų amazon, siųstis per vokieciu adresa ar per uk? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 11 20, 14:57)
as su verslo liudijumu dirbu ir svarbu nevirsytu 45.000 eur per metus.Susimoku fiksuota suma ir viskas.nes ir tarpinininkauju ir pardavineju prekes

Koks tas fiksuotas mokestis?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 20, 00:35)
Aš nepiktai biggrin.gif bet skubu pirkti, o man dar kompas kažką lagina, vis refrešinu banką kada įkris pinigai trūkstami, ir refrešinu inboxą o ten merginų laiškai dėl prekių ir kiti su klausimais kiek kainuos. Tikrai neturiu laiko atsidarinėt puslapio, ieškot tos prekės ir skaičiuot. Juk tikrai nesunku padaugint iš dviejų ir padalint iš trijų.
Dabar kai nupirkau, gal ir paskaičiuočiau, bet akys merkiasi.
labanakt  4u.gif

Ooo taip,kaip girdeta biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2016 11 20, 13:27)
Na ką, pasismaginimui toysas išmetė -30% rūbam batam  biggrin.gif
Papildyta:
Panos o pas mus tokių yra pirkt?

Tumblin 'Monkeys Familienbrettspiel Nur ein Fumble' n 'sehen, wie sie im Trockner!
https://www.amazon.d...e...&ref=plSrch

Irgi per reklama sunus pamate? biggrin.gif maniskis pamate sake noriu,bet tai ka as zinau,man atrodo jau ne jo amziaus kategorijai toks suds (7 metai)...

QUOTE(MYG @ 2016 11 20, 13:32)
Sveikos, ieskau gal kas priimtu i kompanija mano zaisliuka.
Kaip bebutu gaila pati si kart rinti negaliu ( VMI patikrinima apturejau, tai biskiuka sake mazinti masinius pirkimus ).
Mano zaisliuko kaina - 75.99 tai tiktu panasios kainos zaisliukai betu kurie, tikrai nebutina tu paciu 3 pirkti. http://www.tesco.com...?skuId=663-9284
As is Kauno bet tinka ir persiuntimas. 4u.gif  Aciu labai visoms kas sikart man pagelbes smile.gif
Dar sita masinyte zinau faina, pas mus 24.99 eur. Tai gautusi tikrai gera kaina. http://www.tesco.com...?skuId=305-4149

Ar butu galima suzinot apie kokias sumas eina kalba?as irgi bijau,kad manes netrukteltu VMI viena grazia diena,nes ir tu grupiniu apsipirkimu pavarau,na dabar jau pririmau,bijau,ir per mazylius nemazai parduodu...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 11 20, 16:18)
Ooo taip,kaip girdeta biggrin.gif
Irgi per reklama sunus pamate? biggrin.gif maniskis pamate sake noriu,bet tai ka as zinau,man atrodo jau ne jo amziaus kategorijai toks suds (7 metai)...
Ar butu galima suzinot apie kokias sumas eina kalba?as irgi bijau,kad manes netrukteltu VMI viena grazia diena,nes ir tu grupiniu apsipirkimu pavarau,na dabar jau pririmau,bijau,ir per mazylius nemazai parduodu...

Man atrodo per reklamą. Ir kur bežiūrėjau atsiliepimus nekažką. Bet gyvai nesu mačius. Įdomu kas per š.
Papildyta:
QUOTE(zz_aiza @ 2016 11 20, 16:11)
jei noriu pirkti is prancūzų amazon, siųstis per vokieciu adresa ar per uk?  unsure.gif

Tiesiai nesiunčia ar bais brungu?
Atsakyti
Merginos, aš čiut ne į temą 4u.gif 4u.gif Kaip ir kur švenčiat paauglių gimtadienius? Jau nebžinau ką sugalvot...
Atsakyti
Sveikos,

Gal gavot kas nors didenį koduka nei 35% gap.eu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.S.: 20 lapkričio 2016 - 15:37
QUOTE(T.S. @ 2016 11 20, 15:32)
Sveikos,

Gal gavot kas nors didenį koduka nei 35% gap.eu?

ax.gif perskaičiau, kad 35% reikia biggrin.gif kaži ar didesnis buvo kam hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpa: 20 lapkričio 2016 - 15:39