QUOTE(JMD @ 2018 09 06, 11:18)
per tuos sumautus vidpadzius, batu reikia dydziu didesniu, juos isauga per 3 menesius. tai ir taip ta koja lize, tai dar vidpadziai, kazkoks distrofikas visiškas pasidaro. nebededu. bet viena koja jau visai neblogai. kita tik dar truputi pakrypus.
bet o kodel tu ne kasio batus perki? jie laiko ciurna ir uztat jam tos pedos nekrypsta.
pas maniski ne ciurnose beda, o pedose, sudribo peda pernai, nuo pernai taip, dingo linkis maniskiui ir uz tai kai peda gauna kruvi ji netinakmai dedama todel jam skauda, per metus ir musu viena peda pasitaise, o kita dar ne, bet sako cia greit nebus. Nes jis pas mane nei kreivai ****** deda nieko, tiesiog sudribus peda jo.
As tu visai rimtu aukstu dar neperku, nes jis kase lanko dar tik antrus metus bus

jei dar antlankys siuos ir dar nores lankyt tada jau mastysime. Na man rodos i sporto avalyne lengviau taikyt juos, nes pernai as basankes atitaikius buvau, tai persiaudavo mokykloje, o kai pasakiau ortopedui, tai jis man sako nera tikslo i mokykla ju det jie ten sedi juk, dekit i ta avalyne kur koja gauna didziausia kruvi tada bus nauda didziausia