Įkraunama...
Įkraunama...

Shoping'ai UK parduotuvėse NEXT, H&M, F&F,GEORGE,

QUOTE(pikciurniuke @ 2018 10 17, 11:04)
Buvo suklijuoti prekes kodukai ant tu baltuju glitter, tie ruzavi yra Glam glitter , Argos netokius paveikslelius sudejus. Pavadinime parasyta LOL Glitter Surprise, o sudeti paveiksleliai Glam Glitter, uz tai merginos skiriasi. Ir apsidraudimui visada paraso,kad gali skirtis nuo pateikto paveikselio . ( Styles may vary.)

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2018 10 16, 11:06)
As buvau rasiusi, kad nepatiko. Mes vasara naudojom prie ezero, juros. Tai jie tokie vienam kartui nusisluostyti, nes yra ploni ir iskart suslampa. Kaip skurlis slapias tampa. O prie ezero bunant nespeja isdziuti iki kito nusisluostymo, tai nelabai malonu su slapiu antra karta sluostytis. Dabar dukra nesasi i baseina. Tai vienam kartui nusisluostyti uztenka vaikui. Man asmeniskai, jis per plonas ir jeigu plaukus juo nusisausinu, tai jau greziamas buna.

Ačiū parašiusioms apie rankšluostį. Na pabandysim, žiūrėsim. Man vaikui reikia 1 kartui per savaitę į baseiną, tai gal užteks, o jei kompaktiškas, tai tuo geriau. Nes jiems padarė vieną kūno kultūros pamoką baseine, tai veža autobusas, suaugusių mažai, niekas nieko daug nepadės, tai bent krepšys bus mažesnis smile.gif
Atsakyti
Ar dar kas norite prisijungti prie Body shop ?

Asda george irgi reiktu mergaiciu

Uniqlo

Smiggle

Atsakyti
QUOTE(dardu @ 2018 10 17, 11:04)
Man dar sito labai prireike:

berniukams

Esu pirkus mergaitiska rinkini, kur supokuoti 3 burbulai, nu man visiska nesamone - balionai, 3cm gyvunelis kazkoks ir visuose 3-juose tas pagrindinis gyvunas tas pats, skiriasi tie keli sudeliukai.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2018 10 17, 10:09)
Ačiū parašiusioms apie rankšluostį. Na pabandysim, žiūrėsim. Man vaikui reikia 1 kartui per savaitę į baseiną, tai gal užteks, o jei kompaktiškas, tai tuo geriau. Nes jiems padarė vieną kūno kultūros pamoką baseine, tai veža autobusas, suaugusių mažai, niekas nieko daug nepadės, tai bent krepšys bus mažesnis smile.gif

Na jo, as ir del kompaktiskumo galvojau apie toki (tiksliau visa rinkinuka), nes ir taip i mokykla tempia visko daug. Nors baseinas mums mokykloj, nereikia net per lauka eit, bet noris kad kuo maziau turetu smutkiu...
Papildyta:
QUOTE(Rita003 @ 2018 10 17, 10:20)
Esu pirkus mergaitiska rinkini, kur supokuoti 3 burbulai, nu man visiska nesamone -  balionai, 3cm gyvunelis kazkoks ir visuose 3-juose tas pagrindinis gyvunas tas pats, skiriasi tie keli sudeliukai.

Tikiu, kad nesamone, man net LOL yra visiska nesmone ir labai gaila tu pinigu, kuriuos uz juos mokam.
Bet sese kai gauna, gaus LOL, noretusi ir brolis kad kazka tokio turetu, o daugiau nerandu nieko berniukams panasaus, juk ir jiems smagu tas procesas - kas viduj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dardu @ 2018 10 17, 11:24)
Na jo, as ir del kompaktiskumo galvojau apie toki (tiksliau visa rinkinuka), nes ir taip i mokykla tempia visko daug. Nors baseinas mums mokykloj, nereikia net per lauka eit, bet noris kad kuo maziau turetu smutkiu...
Papildyta:
Tikiu, kad nesamone, man net LOL yra visiska nesmone ir labai gaila tu pinigu, kuriuos uz juos mokam.
Bet sese kai gauna, gaus LOL, noretusi ir brolis kad kazka tokio turetu, o daugiau nerandu nieko berniukams panasaus, juk ir jiems smagu tas procesas - kas viduj smile.gif

berniukam maciau dar kazkoki burbulas berniukam.
Atsakyti
Koki? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dardu @ 2018 10 17, 11:27)

jei uzmatysiu imesiu, bet ne tas kur 5 siurprizai, kazkoks lyg gyvunas ten unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 10 17, 11:30)
jei uzmatysiu imesiu, bet ne tas kur 5 siurprizai, kazkoks lyg gyvunas ten unsure.gif

https://funtastik.lt...zas-kamuoliuke/ gal sitas donozaurai, bet lyg buvo su rudu pakuote dar, bet kai reikia nematau dabar unsure.gif nes net pati masciau savo 10 meciui, bet taip ir palikau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 17 spalio 2018 - 09:57
QUOTE(kriisti @ 2018 10 17, 10:55)
https://funtastik.lt...zas-kamuoliuke/ gal sitas donozaurai, bet lyg buvo su rudu pakuote dar, bet kai reikia nematau dabar unsure.gif nes net pati masciau savo 10 meciui, bet taip ir palikau biggrin.gif

Na cia toks pats. As ir cia pirma uzmaciau, tada tame psl pracekinau kur lol pirkom. Kazi lietuvoje orginalas cia, nebus is aliexpresso, nes ten jie papigiai isvis.
Atsakyti
QUOTE(dardu @ 2018 10 17, 11:24)
Papildyta:

Man tai L.O.L lelytes visai mielos, grazios biggrin.gif, aiksu kainos neadekvacios....

Tada butinai reik ir broliui, kaip jis be siurprizo 4u.gif
Atsakyti
Tai LOL ir man mielos, bet vistiek kaina kaip sakot, neadekvati gun_bandana.gif
Atsakyti