Įkraunama...
Įkraunama...

Shoping'ai UK parduotuvėse NEXT, H&M, F&F,GEORGE,

Sveiki Pikciurniuke, is kokiu parduotuviu siandien renkate? 4u.gif

HM 

SPORTSDIRECT 

BOOTS 

RIVERISLAND 

ASDA GEORGE 

ZARA 

TRESPASS 

ALLBEAUTY 

TKMAXX

HOUSEOFFRASER 

CLARKS 

TU 

Atsakyti
Laba, kaip suprantu Pottery kuprinės nebelaukti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia9 @ 2019 08 23, 07:56)
Laba, kaip suprantu Pottery kuprinės nebelaukti?  unsure.gif

Ir man labai aktualu ax.gif nes tikrai maniske eis į mokyklą su maišeliu 4u.gif gal jau yra tiklių žinių? nesinori pirkti kitos, kad paskui dviejų netektų nešioti...
Ačiū
Atsakyti

Ir man labai aktualu ax.gifnes tikrai maniske eis į mokyklą su maišeliu 4u.gifgal jau yra tiklių žinių? nesinori pirkti kitos, kad paskui dviejų netektų nešioti...
Ačiū

Merginos , as taip pat ju nezinau , kiek rasau ir skambinu vis tas pats atsakymas , kad issiunte pakaitini uzsakyma, kad turi pasiekti, prasiau nebesiusti , nes jo man nebereikia- tai atsake, jau issiustas , nespejo suvaikscioti informacija ir jis yra issiustas, gavau zinia is ups ,kad bus siandien siuntinys, bet ar tiksliai is ju nezinau, tai vakare bus aiskiau , suprantu jus - Rugsejis atkeliauja, bet tiksliai atsakyti negaliu, jau trecia savaite ant pastoviaus rysio su ju kompanija , palaukiam dar iki  pirmadienio, o jei jau nebus , tada viskas, paskui jau jei gausiu - nebepriimsim siuntos - siusim atgal :( 

Atsakyti

puiki kaina 

https://www.clarksou.../p/261174686035

Atsakyti
QUOTE(pikciurniuke @ 2019 08 23, 09:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="jasaičiukas" data-cid="72488407" data-time="1566541960"><div><p>Ir man labai aktualu vartotojo įkelta nuotraukanes tikrai maniske eis į mokyklą su maišeliu vartotojo įkelta nuotraukagal jau yra tiklių žinių? nesinori pirkti kitos, kad paskui dviejų netektų nešioti...
Ačiū</p></div></blockquote><p>Merginos , as taip pat ju nezinau , kiek rasau ir skambinu vis tas pats atsakymas , kad issiunte pakaitini uzsakyma, kad turi pasiekti, prasiau nebesiusti , nes jo man nebereikia- tai atsake, jau issiustas , nespejo suvaikscioti informacija ir jis yra issiustas, gavau zinia is ups ,kad bus siandien siuntinys, bet ar tiksliai is ju nezinau, tai vakare bus aiskiau , suprantu jus - Rugsejis atkeliauja, bet tiksliai atsakyti negaliu, jau trecia savaite ant pastoviaus rysio su ju kompanija , palaukiam dar iki  pirmadienio, o jei jau nebus , tada viskas, paskui jau jei gausiu - nebepriimsim siuntos - siusim atgal verysad.gif </p>

Aciu pikciurniuke, laukiam... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki Pikciurniuke, parasiau jums laiskuti. ax.gif
Atsakyti

Nuolaidos HM iki vidurnakčio

https://www2.hm.com/...rid=1000011428

Atsakyti
QUOTE(jasaičiukas @ 2019 08 23, 13:13)
Aciu pikciurniuke,  laukiam... 4u.gif

Gal jau yra tikslių žinių dėl kuprinių? 4u.gif
Ačiū
Atsakyti

Mergaitės dėl kuprinių 

Žinokite iki šios dar kuprinės neturiu, tad ieškokite kitos, o jei jau gausiu šias gražinsime atgal . Atsiprašau už nesklandumus. 
Atsakyti

Šiandien akcija, perkant su express delivery, turėtų spėti į šeštadienio siunta , tai pirmadienį būtų LT 

https://www.smiggle....k?colour=PURPLE

Atsakyti
Sveiki, Express Delivery dalintųsi ant visų perkančių?
Atsakyti