Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Audry @ 2016 11 23, 10:14)
as kelis rinkinius paziurejau, kuriu kainas zinau, tai man brangu ten pasirode:(

Rimtai? As viena nuziurejus, bet niekur Jo pigiau nemaciau. Tik kad jau ispirktas unsure.gif ir kitus pora kur norejau jau ispirko, tad nieko is cia nebenoresiu...

Beje, gal kas Vilniuje per daug Tauskuciu nusipirke ir turetumet 1 parduoti? Domina Tik lietuviskai kalbancios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kripu: 23 lapkričio 2016 - 09:18
Jei yra play doh megeju, maciau, kad toycity.lt yra kai kurie rinkinukai su 50 % nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2016 11 23, 10:16)
Labas rytas 4u.gif

Mergaitės, gal žinote ar maximoje yra išmaniojo plastelino? Mano vaikai dar tokio daikto neturėjo, galvoju nupirkti šventėms smile.gif

Beje, vakar buvau Vilniaus Ukmergės g. maximoje, tai tauškučių nebuvo, aplamai populiariųjų žaislų tuščia unsure.gif Ieškojau Ellos lėlės iš ever after hight, deja neradau:( Važiuosiu į akropolį per pietus smile.gif

as vakar siauliu akropolyje maxej buvau. kosmaras, zaislu nieko nera. kainos kosmines. supratau, kad lietuvoje kone pigiausias zaislas tapo lego.
Papildyta:
QUOTE(R-jazz @ 2016 11 23, 10:16)
Sveikos:) Priminkit ar Primingiai zieminiai gali lygintis su Ecco savo kokybe ir savybemis (nepraleidzia vandens, silti ir t.t.)? Ir kaip dydziai?? Jei vaikui ecco reikia 31, tai ir Primigiai toks tiks?. Aciu

gal pigiai uzmatet? mano sunus isaugo batus. reikia kitu. tik mano ecco 33 nesioja
Atsakyti
Visai nebloga vaikam dovana 4u.gif
https://www.amazon.c...c...BC1F0G&th=1
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 11 23, 06:58)
Windeln.de

Ačiū!
Kas ieškot yra mini micro po 62€
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mergaitės, gal žinote ar maximoje yra išmaniojo plastelino? Mano vaikai dar tokio daikto neturėjo, galvoju nupirkti šventėms smile.gif

Beje, vakar buvau Vilniaus Ukmergės g. maximoje, tai tauškučių nebuvo, aplamai populiariųjų žaislų tuščia unsure.gif Ieškojau Ellos lėlės iš ever after hight, deja neradau:( Važiuosiu į akropolį per pietus smile.gif

Aš neradau Pirkau pigu.lt su koduku labai nebloga kaina gavosi. Ir beje mums labai pasiteisinęs "žaislas", dažnai paminko ir vaikai, ir aš, ypač ilgose kelionėse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2016 11 23, 10:16)
Sveikos:) Priminkit ar Primingiai zieminiai gali lygintis su Ecco savo kokybe ir savybemis (nepraleidzia vandens, silti ir t.t.)? Ir kaip dydziai?? Jei vaikui ecco reikia 31, tai ir Primigiai toks tiks?. Aciu

tikrai geri primigi zieminiai, ziurekit kad butu taip pat su gpretex'u, tada vandens neleis, nes buna ir be jo modeliu
del dydziu, tai primigi 0.5 dydzio didesni uz ecco ir laisvesni (apie berniuku batus kalbu)
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 11 23, 06:36)
Amazon.de 20% Gutschein auf Sport-Artikel der neuen Kollektionen winter2016.
Turetu ir paspirtukam taikyti.

Kokius micro perkat 3meciams? Mini Micro? hmm.gif Veliau brolio atiteks.

As busimam trimeciui nupirkau maxi micro. Sia vasara varinejo su mini micro, bet ziurint i ateiti, jo ilgai mums galvoju neuzteks, nes dickis, tai paemiau maxi. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

niekad Maximose jo nebudavo, mes pirkom XS Zaisluose Panoramoj pries pora metu ji
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 11 23, 09:38)
Aš neradau  Pirkau pigu.lt su koduku labai nebloga kaina gavosi. Ir beje mums labai pasiteisinęs "žaislas", dažnai paminko ir vaikai, ir aš, ypač ilgose kelionėse  biggrin.gif

Ar drabuziai neissipurvina su juo?
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 11 23, 10:48)
Ar drabuziai neissipurvina su juo?

nea
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 23, 09:53)

Ne taip lengvai kaip su paprastu, bet su šituo irgi įmanoma doh.gif
Atsakyti