Jei susitiksime,
tai siūlau,
gal kas norės : šokoladinė, maroko ir ananasinė mėta, gebenė, girinė tulpė. kaukazinį šiloką štai tokį nu ir 'savo' firminį šiloką,
gal kam dar
Sveikutes,
susitikimo laukiuuuu
Aurute labai pravers tavo granuliukai,nes jau tos su ,,nameliais,, veda is kantrybes
Siandien susodinau pomikus visus i siltnami,nu jau kaip bus....aplink kaimynes susodinusios
Rimusia noreciau siloku ir gebenes po gabaleli
kas dar kas dar
planu melejonas,,,,,,gelynai,,,,ir t.t
susitikimo laukiuuuu
Aurute labai pravers tavo granuliukai,nes jau tos su ,,nameliais,, veda is kantrybes
Siandien susodinau pomikus visus i siltnami,nu jau kaip bus....aplink kaimynes susodinusios
Rimusia noreciau siloku ir gebenes po gabaleli
kas dar kas dar
Labutis
Niekas nesėta, nesodinta
derliaus gal žiemą sulauksiu su tokiais tempais matyt
bet pirmą ravėjimą jau dariau, nu piktžolės eina iš proto, lysvių nebesimato nuo žolių
liko dar 1 lysvę įveikt ir gal bus įmanoma kažką sėti
Tiesa, žirniai gražiai sudygę jau.
Langai nevalyti, namai pilni musių, sveikas, pavasarį, vadinasi
Rimusia, šilokų gal irgi norėčiau, bet man kažkokių jau davė vija žemaitė, tai nežinau, gal tokių pat ir turiu tada, gal ji parašys, jei spės perskaityti iki susitikimo
Dumplaines ir aš užmiršau pasėti, ar beverta jau dabar sėti, spės užaugti?
Laukiu penktadienio
bus degustacijų vakaras, duona jau iškepta, ragausim poemės dilgėlių sviestą
Gėlių mergaite, parašiau a/ž
Ne visada tos žinutės nueina, bet gal gausi.
Niekas nesėta, nesodinta
Tiesa, žirniai gražiai sudygę jau.
Langai nevalyti, namai pilni musių, sveikas, pavasarį, vadinasi
Rimusia, šilokų gal irgi norėčiau, bet man kažkokių jau davė vija žemaitė, tai nežinau, gal tokių pat ir turiu tada, gal ji parašys, jei spės perskaityti iki susitikimo
Dumplaines ir aš užmiršau pasėti, ar beverta jau dabar sėti, spės užaugti?
Laukiu penktadienio
Gėlių mergaite, parašiau a/ž
QUOTE(rimusia @ 2018 05 02, 19:31)
Jei susitiksime,
tai siūlau,
gal kas norės : šokoladinė, maroko ir ananasinė mėta, gebenė, girinė tulpė. kaukazinį šiloką štai tokį nu ir 'savo' firminį šiloką,
gal kam dar 
as labai noreciau metu (visokiu)
ir siaip jei kazkas kazka turi augancio didelio (mielai priglausciau) tokios kaip hortenzijos, kaip krumelius (forsitijas, gudobele) nu zodziu bet ka kas tik sugebetu paauge padaryti bent menkiausia uzuoveja`
arba visokias melsves, alunes... kas keriukais graziai po pievute auga...
QUOTE(rimusia @ 2018 05 02, 20:31)
Jei susitiksime,
tai siūlau,
gal kam dar 
o tai labas, pražuvėle. Bus smagu susitikti
daiva p., aš daviau lyg ir to spalvoto tricolor šiloko. o rimusia dar turi tokio aukšto, kuris paskui geltonai žydi. turiu ir jo, bet anąkart kažkaip neatskyriau, gal dar miegojo...
aš iš sodo nieko neatsinešiu, bet jei kam kambarinių gėlių plenciukų reikia, galiu paskinti sukulentukų, tradeskantės kurią čia visos dalinomės tokią tamsiai bordo isabriškais lapais, l.tinka ir lauke komponuoti vazonuose.
QUOTE(rimusia @ 2018 05 02, 21:31)
Jei susitiksime,
tai siūlau,
gal kam dar 
Noriu noriu mėtų, girinės tulpės, šilokų noriu viskooooooooooooo, tadam tadam buli buli
100 metų nematyta 
Papildyta:
QUOTE(daivaP @ 2018 05 03, 01:05)
1. Niekas nesėta, nesodinta
derliaus gal žiemą sulauksiu su tokiais tempais matyt
2.bet pirmą ravėjimą jau dariau, nu piktžolės eina iš proto, lysvių nebesimato nuo žolių
liko dar 1 lysvę įveikt ir gal bus įmanoma kažką sėti
3.Langai nevalyti, namai pilni musių, sveikas, pavasarį, vadinasi
2.bet pirmą ravėjimą jau dariau, nu piktžolės eina iš proto, lysvių nebesimato nuo žolių
3.Langai nevalyti, namai pilni musių, sveikas, pavasarį, vadinasi
1. Kay draugė

2. Nebedraugė

3. Draugė draugė

Kayyyy laukiu susitikimo hayuuuuu
Būtinai atsinešiu dilgėlių sviesto 
Papildyta:
Dumplainių ir aš nepasisėjau
Bet pasisėjau margenių, gėlių mergaitės rekomenduoto nykštukžilio, burnočio, kažkokių ryžių............Aš atsinešiu margenio, gal kas norės, Simute ar dar reikia pelargonijų???? Tau gluosnį garbanių, ką čia dar? Jezs sakykit kam ką dar? zygintamai atsikras lauknešėlis............. Ai, lantanų turiu keletą
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2018 05 03, 08:41)
aš iš sodo nieko neatsinešiu, bet jei kam kambarinių gėlių plenciukų reikia, galiu paskinti sukulentukų, tradeskantės kurią čia visos dalinomės tokią tamsiai bordo isabriškais lapais, l.tinka ir lauke komponuoti vazonuose.
Ar tu turi dar tą neoniniais žiedais klmnddythbdgkj nežinau kaip vadinasi
Papildyta:
Tai vat tos neonkės norėčiau šakelę
Papildyta:
QUOTE(vikosiuks @ 2018 05 03, 08:21)
krumelius (forsitijas, gudobele)
Forzitiją gal pabandyt nukirpt šakelę, įmerkus sakau gal šaknis išleis? Galiu nukirpt, nes atžalos neturiu
Papildyta:
Melsvės galiu dryžuotais lapais, jei nori
Mano siūstiniai margeniai jau apkeikti ir lauže sudeginti. Antri metai sėjau- ani kiek(todėl, kad buvo l.gražūs ir l.reikėjo
). Dabar terlinuos su rytinėm aguonom-siūlus tokius laistau ir laukiu pastorėjimo. Didžiausias liūdesys, kad pluoštagėlės dryžuotos nuo kovo mėn. vieną mažą šakaliuką tepridaiginau
Visą kerą nuskabiau, kiek įmanomais daiginimo būdais surikiavau, tai drebu, kad tas išrinktasis susikeltų. Gal krūmas buvo paslabęs, net Žygimantos butelinis metodas nepagelbėjo. O ir pirkti kažkaip jos nėra. Ne visai lengvas šokas, blyn. Tokia turbo kvietka, o taip tyčiojas iš manęs.. L.gražiai sudygo ir dailiai auga liatris, bet dar reikia paūgėt, dalinimui bus. Atnešiu pavienių pomidorų, daugiam.salotų plenciukų ( Juoda kriaušė- Edinkai, ankstyvi keli, salotos-Aurutei, svogūniukų-Rutyčiui, cukinijų sėklas- Žygimantai sutapatinimui, ką ji ten kažkada parsinešė). Apie gėles ir kt. sunkų augalinį krovinį prisisiūlysim, manau, vietoj.
[quote=mergaitegeliu92,2018 05 03, 10:41]Gal krūmas buvo paslabęs, net Žygimantos butelinis metodas nepagelbėjo.
Gerulis būdas. Man pasiteisino. Priauginau kaprizna karaliskaja pelargonija ir dar kaprizingesne pelargonija Urchin. Viena bus Poemei kita Vijai.
Merginos, gal kuri norit fuksijų? Atsigauna maniskes. Galesiu sakeliu pageneti.
Itariu kad pomidoru bus perdaug. Galesiu kazkam perleisti.
Garsiai rekit kas paimtu!? Gal kam reiks. Su rusiu pavadinimais.
cukinijų sėklas- Žygimantai sutapatinimui, ...
O ar imanoma atskirti kas isdygo moliugas ar cukinija?
Gerulis būdas. Man pasiteisino. Priauginau kaprizna karaliskaja pelargonija ir dar kaprizingesne pelargonija Urchin. Viena bus Poemei kita Vijai.
Merginos, gal kuri norit fuksijų? Atsigauna maniskes. Galesiu sakeliu pageneti.
Itariu kad pomidoru bus perdaug. Galesiu kazkam perleisti.
Garsiai rekit kas paimtu!? Gal kam reiks. Su rusiu pavadinimais.
cukinijų sėklas- Žygimantai sutapatinimui, ...
O ar imanoma atskirti kas isdygo moliugas ar cukinija?
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2018 05 03, 11:22)
Daigelių aš pvz. tikrai neatskirčiau. Tuo labiau dabartinės krūminės cukinijos yra stambus augalas ir daigai l.panašūs stambumu į moliūgą. Daaaug vėliau gali cukinijų lapų sidabriškumas, dėmėtumas atpažint padėti( mano ir buvo pažymėta kažkuri sidabralapė su dėmėtumu).
Tai dar butu laikas ikisti i vazonelj cukiniju?
Aš tai nesupratau
Ar man pomidorų daigų duosit kas nors a ne? 
Papildyta:
Jei norit, aš atnešiu
Tik nežinau kokia spalva bus, nes sėjau mišinį 
Papildyta:
Jezs. Aš dar nieko nepasisėjau. Dar viskam laikas
Papildyta:
Va va va, ta neonkė tai pluoštagėlė
Papildyta:
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2018 05 03, 11:41)
Mano siūstiniai margeniai jau apkeikti ir lauže sudeginti. Antri metai sėjau- ani kiek(todėl, kad buvo l.gražūs ir l.reikėjo
).
Jei norit, aš atnešiu
Papildyta:
QUOTE(zygintama @ 2018 05 03, 12:23)
Tai dar butu laikas ikisti i vazonelj cukiniju?
Jezs. Aš dar nieko nepasisėjau. Dar viskam laikas
Papildyta:
Va va va, ta neonkė tai pluoštagėlė