Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Jei susitiksime, biggrin.gif tai siūlau, biggrin.gif gal kas norės : šokoladinė, maroko ir ananasinė mėta, gebenė, girinė tulpė. kaukazinį šiloką štai tokį nu ir 'savo' firminį šiloką, rolleyes.gif gal kam dar ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
susitikimo laukiuuuu bigsmile.gif
Aurute labai pravers tavo granuliukai,nes jau tos su ,,nameliais,, veda is kantrybes mad.gif
Siandien susodinau pomikus visus i siltnami,nu jau kaip bus....aplink kaimynes susodinusios ax.gif
Rimusia noreciau siloku ir gebenes po gabaleli ax.gif
kas dar kas dar hmm.gif planu melejonas,,,,,,gelynai,,,,ir t.t tongue.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Niekas nesėta, nesodinta unsure.gif derliaus gal žiemą sulauksiu su tokiais tempais matyt biggrin.gif bet pirmą ravėjimą jau dariau, nu piktžolės eina iš proto, lysvių nebesimato nuo žolių unsure.gif liko dar 1 lysvę įveikt ir gal bus įmanoma kažką sėti ax.gif

Tiesa, žirniai gražiai sudygę jau.

Langai nevalyti, namai pilni musių, sveikas, pavasarį, vadinasi biggrin.gif

Rimusia, šilokų gal irgi norėčiau, bet man kažkokių jau davė vija žemaitė, tai nežinau, gal tokių pat ir turiu tada, gal ji parašys, jei spės perskaityti iki susitikimo smile.gif

Dumplaines ir aš užmiršau pasėti, ar beverta jau dabar sėti, spės užaugti?

Laukiu penktadienio bigsmile.gif bus degustacijų vakaras, duona jau iškepta, ragausim poemės dilgėlių sviestą bigsmile.gif

Gėlių mergaite, parašiau a/ž 4u.gif Ne visada tos žinutės nueina, bet gal gausi.
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2018 05 02, 19:31)
Jei susitiksime, biggrin.gif  tai siūlau, biggrin.gif  gal kas norės : šokoladinė, maroko ir ananasinė mėta, gebenė, girinė tulpė. kaukazinį šiloką štai tokį nu ir 'savo' firminį šiloką,  rolleyes.gif gal kam dar  ax.gif

as labai noreciau metu (visokiu)
ir siaip jei kazkas kazka turi augancio didelio (mielai priglausciau) tokios kaip hortenzijos, kaip krumelius (forsitijas, gudobele) nu zodziu bet ka kas tik sugebetu paauge padaryti bent menkiausia uzuoveja`
arba visokias melsves, alunes... kas keriukais graziai po pievute auga... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2018 05 02, 20:31)
Jei susitiksime, biggrin.gif  tai siūlau, biggrin.gif  gal kas norės : šokoladinė, maroko ir ananasinė mėta, gebenė, girinė tulpė. kaukazinį šiloką štai tokį nu ir 'savo' firminį šiloką,  rolleyes.gif gal kam dar  ax.gif

o tai labas, pražuvėle. Bus smagu susitikti smile.gif aš prašyčiau gabaliuką ananasinės ir maroko mėtos, šokoladinės jau pernai gavau, saugojau saugojau ir išsiauginau didelę, o šiemet vyrai trypė statydami šiltnamį, bet aš šaknis spėjau išsipešti, dabar vazone tupi, pagalkvapą šokoladinė smile.gif

daiva p., aš daviau lyg ir to spalvoto tricolor šiloko. o rimusia dar turi tokio aukšto, kuris paskui geltonai žydi. turiu ir jo, bet anąkart kažkaip neatskyriau, gal dar miegojo...

aš iš sodo nieko neatsinešiu, bet jei kam kambarinių gėlių plenciukų reikia, galiu paskinti sukulentukų, tradeskantės kurią čia visos dalinomės tokią tamsiai bordo isabriškais lapais, l.tinka ir lauke komponuoti vazonuose.
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2018 05 02, 21:31)

Noriu noriu mėtų, girinės tulpės, šilokų noriu viskooooooooooooo, tadam tadam buli buli vartotojo įkelta nuotrauka 100 metų nematyta vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(daivaP @ 2018 05 03, 01:05)
1. Niekas nesėta, nesodinta unsure.gif derliaus gal žiemą sulauksiu su tokiais tempais matyt biggrin.gif
2.bet pirmą ravėjimą jau dariau, nu piktžolės eina iš proto, lysvių nebesimato nuo žolių unsure.gif liko dar 1 lysvę įveikt ir gal bus įmanoma kažką sėti ax.gif
3.Langai nevalyti, namai pilni musių, sveikas, pavasarį, vadinasi biggrin.gif

1. Kay draugė vartotojo įkelta nuotrauka
2. Nebedraugė vartotojo įkelta nuotrauka
3. Draugė draugė vartotojo įkelta nuotrauka

Kayyyy laukiu susitikimo hayuuuuu vartotojo įkelta nuotrauka Būtinai atsinešiu dilgėlių sviesto vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Dumplainių ir aš nepasisėjau vartotojo įkelta nuotrauka Bet pasisėjau margenių, gėlių mergaitės rekomenduoto nykštukžilio, burnočio, kažkokių ryžių............

Aš atsinešiu margenio, gal kas norės, Simute ar dar reikia pelargonijų???? Tau gluosnį garbanių, ką čia dar? Jezs sakykit kam ką dar? zygintamai atsikras lauknešėlis............. Ai, lantanų turiu keletą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2018 05 03, 08:41)
aš iš sodo nieko neatsinešiu, bet jei kam kambarinių gėlių plenciukų reikia, galiu paskinti sukulentukų, tradeskantės kurią čia visos dalinomės tokią tamsiai bordo isabriškais lapais, l.tinka ir lauke komponuoti vazonuose.

Ar tu turi dar tą neoniniais žiedais klmnddythbdgkj nežinau kaip vadinasi unsure.gif
Papildyta:
Tai vat tos neonkės norėčiau šakelę ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vikosiuks @ 2018 05 03, 08:21)
krumelius (forsitijas, gudobele)

Forzitiją gal pabandyt nukirpt šakelę, įmerkus sakau gal šaknis išleis? Galiu nukirpt, nes atžalos neturiu 4u.gif
Papildyta:
Melsvės galiu dryžuotais lapais, jei nori 4u.gif http://flores.lt/baltakraste-melsve/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 03 gegužės 2018 - 08:32
Mano siūstiniai margeniai jau apkeikti ir lauže sudeginti. Antri metai sėjau- ani kiek(todėl, kad buvo l.gražūs ir l.reikėjo g.gif gun_bandana.gif). Dabar terlinuos su rytinėm aguonom-siūlus tokius laistau ir laukiu pastorėjimo. Didžiausias liūdesys, kad pluoštagėlės dryžuotos nuo kovo mėn. vieną mažą šakaliuką tepridaiginau doh.gif Visą kerą nuskabiau, kiek įmanomais daiginimo būdais surikiavau, tai drebu, kad tas išrinktasis susikeltų. Gal krūmas buvo paslabęs, net Žygimantos butelinis metodas nepagelbėjo. O ir pirkti kažkaip jos nėra. Ne visai lengvas šokas, blyn. Tokia turbo kvietka, o taip tyčiojas iš manęs.. L.gražiai sudygo ir dailiai auga liatris, bet dar reikia paūgėt, dalinimui bus. Atnešiu pavienių pomidorų, daugiam.salotų plenciukų ( Juoda kriaušė- Edinkai, ankstyvi keli, salotos-Aurutei, svogūniukų-Rutyčiui, cukinijų sėklas- Žygimantai sutapatinimui, ką ji ten kažkada parsinešė). Apie gėles ir kt. sunkų augalinį krovinį prisisiūlysim, manau, vietoj.
Atsakyti
[quote=mergaitegeliu92,2018 05 03, 10:41]Gal  krūmas buvo paslabęs, net Žygimantos butelinis metodas nepagelbėjo.
Gerulis būdas. Man pasiteisino. Priauginau kaprizna karaliskaja pelargonija ir dar kaprizingesne pelargonija Urchin. Viena bus Poemei kita Vijai.
Merginos, gal kuri norit fuksijų? Atsigauna maniskes. Galesiu sakeliu pageneti.
Itariu kad pomidoru bus perdaug. Galesiu kazkam perleisti.
Garsiai rekit kas paimtu!? Gal kam reiks. Su rusiu pavadinimais.

cukinijų sėklas- Žygimantai sutapatinimui, ...

O ar imanoma atskirti kas isdygo moliugas ar cukinija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zygintama: 03 gegužės 2018 - 10:08
Daigelių aš pvz. tikrai neatskirčiau. Tuo labiau dabartinės krūminės cukinijos yra stambus augalas ir daigai l.panašūs stambumu į moliūgą. Daaaug vėliau gali cukinijų lapų sidabriškumas, dėmėtumas atpažint padėti( mano ir buvo pažymėta kažkuri sidabralapė su dėmėtumu).
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2018 05 03, 11:22)
Daigelių aš pvz. tikrai neatskirčiau. Tuo labiau dabartinės krūminės cukinijos yra stambus augalas ir daigai l.panašūs stambumu į moliūgą. Daaaug vėliau gali cukinijų lapų sidabriškumas, dėmėtumas atpažint padėti( mano ir buvo pažymėta kažkuri sidabralapė su dėmėtumu).

Tai dar butu laikas ikisti i vazonelj cukiniju?
Atsakyti
Manau, laisvai. Be alyvų žydėjimo tokiems agurkiniams nėr šansų į daržą, šalta, skursta.
Atsakyti
Aš tai nesupratau blink.gif Ar man pomidorų daigų duosit kas nors a ne? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2018 05 03, 11:41)
Mano siūstiniai margeniai jau apkeikti ir lauže sudeginti. Antri metai sėjau- ani kiek(todėl, kad buvo l.gražūs ir l.reikėjo  g.gif  gun_bandana.gif).

Jei norit, aš atnešiu 4u.gif Tik nežinau kokia spalva bus, nes sėjau mišinį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zygintama @ 2018 05 03, 12:23)
Tai dar butu laikas ikisti i vazonelj cukiniju?

Jezs. Aš dar nieko nepasisėjau. Dar viskam laikas unsure.gif
Papildyta:
Va va va, ta neonkė tai pluoštagėlė bigsmile.gif
Atsakyti