Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Ale ne, tegul dar palyja. Pietiniam dar nėr gerai šlapia. Šiandien daugiabučio kliombus pildžiau pelargonijom, jurginais, kardeliais- dar lyt ir lyt victory.gif Labai jau buvo pridžiovinę. Rusmenės vakarinėj pusėj, bet dar net gerai neatsigavo. Balsuoju už gausų ir ramų lynojimą. 4u.gif thumb_yello.gif
Atsakyti

oi , nereik, nereik man lietaus...ir to, kur buvo nelabai reikėjo...gal vos vos dulksnos...

any-ius ir aš dievinu, bet troškiniuos su mėsa tai neragavus...

Atsakyti

bet šiandien rytą Šiauliai skendo, vos išvažiuot užpiltom gatvėm...Vis tiek maža lietaus?

Atsakyti
Dabar tik atsičiuchinau, kad ryt jau savaitgalis.. doh.gif lotuliukas.gif Nu tai tikrai nereik lietaus, trukdys stumtis į priekį..plėšiniuose.. Manau, kad lijo kažkokiais gabalais, todel kai kas nelabai net balų turim fish2.gif schmoll.gif Kieme prisireikė gėlikę paliet, tai nuo plytelių vandenuką skrebenau, grandžiau su visu betonu karsta.gif Visą dieną tai temo, tai saulėta, o prilijo gal rieškutes- pas mus.. hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaitegeliu92: 18 gegužės 2018 - 21:48
Labas rytas grazuoles. papasakosiu , ka as nuveikiau vakar, ale atidirbau, kaip reikiant. nuroviau siltnamyje augusius spinatus, nudraskiau lapelius, perplauti, nusausinti, susaldyti. pasodinau su agurkus Pony h i siltnami. likusius agurkus i darziuka, iskasiau duobes, pridejau nupjautos susilusios zoles, patupdziau i duobele, paliejau. buvusioje komposto kruvos vietoje pasodinau moliugus ir cukinijas. ana vakara pries lietu pasodinau brokoliukus ir kalafiorus. lietutis isprause, labai patenkinti :-). Pomidorus vakar siltnamyje isgenejau pazasteles, nusprendziau siemet auginti vienu stiebu, nes dauguma pomidoru didziavaisiai, drastiskai isgenejau, sirdis skauda. palikau tik dviem veislem dviem stiebais Poemes Chocmato baby ir Juodas Mauras.
Issodinau Poemes nemezijas i lovelius, jau sukrovusios ziedukus. Nu laukiu grozio :-)
Atsakyti
Sveikos mergytes pupytes 4u.gif Siandien visos turbut be atodusiu varysit savo gelynuose ir darzynuose,o as nabagike darbeli ax.gif Kad ir namuose nieko nepadaryciau,esu susukta radikulitu,nervu gyslu uzspaustu ir t,t,t.
Bet uzsimaniau auginti vazone hortenzija.Gal kas turit gabaliuka atskverbt,nors itariu kad jau per velu draskyt krumus,reiks eit i mermitaza biggrin.gif palikt kazkiek pinigu,kad nora numalsint.

Namuose kas sudyge,jau apzele,o ravet ner kam.

DAIVUT,tavo morkai nelenda,kaip pas tave reikalai.Gal jiems reik daugiau laiko,nors prastai sudygo ir paprasti morkiukai.O dar praita nakti kazkas perejo su didelem zmogiskom kanopom per visas lysves,sugrudo pupeles,burokelis ir svogunus i zeme.Ejo vogti kaimynu vistu,o mano darza isminke,pagauciau,kojas issukineciau bash.gif

Pomidorai siltnami bujoja,jau du kartus pazastis depiliavau.

Pagaliau pakabino lovelius ant palangiu MB,esu patenkinta,kaip mazas vaikas saldaini gavusi.Tiesa dar geliu nespejau prisodint,bet smagu kad pradzia padaryta,nes zyziau kelis metus.
Atsakyti
Kad forumas būtų spalvotesnis:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Aciu uz spalvytes mergyt.Grazu pas tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2018 05 20, 14:32)
Aciu uz spalvytes mergyt.Grazu pas tave wub.gif

Ačiū... čia tau, kad nugarytė pasveiktų :-)
Atsakyti
Zyginta Aciu uz ziedus,vaizdus ir ne tik vaizdus mirksiukas.gif
As tai siemet knisuos,plusu,kaip vovere tam rate,bet rezultato nesimato,nei ziedu kol kas nei vaisiu ax.gif maximines tulpes nuzydejo,laukiu labai pinaviju wub.gif
Morkos ir mano nedygsta rolleyes.gif
Atsakyti
Na darbstuoles , gal kas senovinio peletruno daigeli turite ? dar keisti nelabai turiu i ka , tai noriu nupirkti
Atsakyti
Mano veigele irgi duoda vaizdu siemet ax.gif
Atsakyti