Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(*simsius* @ 2018 06 07, 09:27)
Poeme be tavęs tai nesusitikimas  unsure.gif  wub.gif

Aniaaaaaaaaaaaaaaa wub.gif Labai miela, bet tikrai nežinau ar galėsiu verysad.gif Kai susitarsit datą, žiūrėsiu 4u.gif

Žiemai buvau atsinešus Lantaną į dukrytės kambarį, peržiemojo, perpavasarojo, dabar jaučiu ir vasaros biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas, aš sugįžau! Parodysiu, kas manęs laukė ;-) Paspalvinsiu puslapį :
Geros nuotaikos, mergaitės :-)
Atsakyti
Per tokį sausumą ir toks grožis-verta už tai pelargonijas mylėti 4u.gif Mano vazonai visą dieną sode ant kaitros, vandenuko gauna ne kasdien, o žiedynai kaip didžiuliai kamuoliai. Stebėtina stiprybė. O kalijos gėlyne tik snapus dar kiša, jei viskas nudžius, tai vat jos ir žydės..popinu, laistau, tikiuos ax.gif Poemės margeniai namie vazonikiukuose, nekeliu laukan, tuoj sausiukais virstų.. Šiltnamy net melionams per karšta doh.gif , neskuba bujoti. Iš pomidorų pirmi Super skorospielyj jau su pomidoriukais, sėklos naujos, bet nepavedė, nors sėti visi kovop pabaigoj. Likusieji visaip- žydi, nežydi, bet dar nemezga. Dar bijūnai dorai nenubyrėjo, o jau levandų ir lelijų pasiutpolkė- šiemetiniam išprotėjimui geras žodis-tuoj prasidės. Taigi karsta.gif mastau.gif septynmyliais žingsniais į rudenį..ar kaip.. hmm.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2018 06 10, 21:58)
Per tokį sausumą ir toks grožis-verta už tai pelargonijas mylėti  4u.gif Mano vazonai visą dieną sode ant kaitros, vandenuko gauna ne kasdien, o žiedynai kaip didžiuliai kamuoliai. Stebėtina stiprybė. O kalijos gėlyne tik snapus dar kiša, jei viskas nudžius, tai vat jos ir žydės..popinu, laistau, tikiuos  ax.gif Poemės margeniai namie vazonikiukuose, nekeliu laukan, tuoj sausiukais virstų..  Šiltnamy net melionams per karšta  doh.gif , neskuba bujoti. Iš pomidorų pirmi Super skorospielyj jau su pomidoriukais, sėklos naujos, bet nepavedė, nors sėti visi kovop pabaigoj. Likusieji visaip- žydi, nežydi, bet dar nemezga. Dar bijūnai dorai nenubyrėjo, o jau levandų ir lelijų pasiutpolkė- šiemetiniam išprotėjimui geras žodis-tuoj prasidės. Taigi  karsta.gif  mastau.gif  septynmyliais žingsniais į rudenį..ar kaip..  hmm.gif  cry.gif

Nieko gero tie karsciai,bet pasirinkimo neturime,tai dziaukimes paciais atspariausiais augalais.
Laistau tik šiltnamius ir gėliu lovelius ,vazonus,kitam neturiu nei laiko nei sveikatos.Labai gaila,bet išnyko mano visi katiliukai-varpiukai gėlių mergaitės dalinti.Prašysiu visų,kas turės,bandysiu sodinti i kita vietą,taip gaila,tikėjausi vazas prisimerkti,o va še tau,špygutė.
Pomidorai ir agurkai mezga gerai,tikiuosi nors šiltnamio derliaus,nes daržai nedžiugina.
Einu pažiūrėt(dirbu tai belangėj)man rods lyja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2018 06 11, 12:27)

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaip bigsmile.gif Per pietus buvau namie, lyyyyyyyyyyyyyyyyjaaaaaaaaaaaa vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
[quote=aurute66,2018 06 11, 11:27].Labai gaila,bet išnyko mano visi katiliukai-varpiukai gėlių mergaitės dalinti.Prašysiu visų,kas turės,bandysiu sodinti i kita vietą,taip gaila,tikėjausi vazas prisimerkti,o va še tau,špygutė
Ne naujiena toks reiškinukas irnesakyk.gif Buvo pas ką mano duoti net kelis metus sodinti, popinti, dar duoti ir sodinti ir t.t. Netinka jiems gruntas ir psio schmoll.gif niekaip nepriplencavosi. Nenoriu būt negandų varna, prikranksėt, bet..jau tie plonais kotukais baltučiai musek ir tundroj augtų mastau.gif Užduočių sąraše užpajamavau, kai žemikė padrėks paplėšiu, skambinsiu, būtinai dar bandyk laimę. O tų stambių dvimečių-tik rugpjūty, nes dabar vaikiukai dar kruopos po daržą prisibarstę.Labai vaaaaisingas pavasaris kažkoks buvo -tuntais vaistinių šalavijų, sinavadų, rusmenių vaikų visose pakampėse želia. Kai taip sausa, tai apretinu ir palieku, išliks-tada į vazonikiukus dalyboms.
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2018 06 10, 23:58)
*Poemės margeniai namie vazonikiukuose, nekeliu laukan, tuoj sausiukais virstų..
**Šiltnamy net melionams per karšta  doh.gif , neskuba bujoti. Iš pomidorų pirmi Super skorospielyj jau su pomidoriukais, sėklos naujos, bet nepavedė, nors sėti visi kovop pabaigoj.

*Aš lauke, bet po stogu, tai bujoja 4u.gif
**Jaučiu ir man davėt Super skorospelyj, tai ir aš turiu pomidoriukų
Oi oi dar nenoriu rudens. Mano lauko agurkai dar degtuko dydžio, ką reiks vaktuot blink.gif
Papildyta:
QUOTE(aurute66 @ 2018 06 11, 12:27)
Nieko gero tie karsciai,bet pasirinkimo neturime,tai dziaukimes paciais atspariausiais augalais.
Laistau tik šiltnamius ir gėliu lovelius ,vazonus,kitam neturiu nei laiko nei sveikatos.Labai gaila,bet išnyko mano visi katiliukai-varpiukai gėlių mergaitės dalinti.Prašysiu visų,kas turės,bandysiu sodinti i kita vietą,taip gaila,tikėjausi vazas prisimerkti,o va še tau,špygutė.
Pomidorai ir agurkai mezga gerai,tikiuosi nors šiltnamio derliaus,nes daržai nedžiugina.

Man tai žiauriai patinka oras wub.gif Bet daržui tai ne biggrin.gif Tik aš nelabai imu į galvą tongue.gif Laistau visą daržą kasvakarą, bet vis tiek jis nekažką auga unsure.gif Morkos kaip sudygo taip ir stovi išsigandusios, burokėliai po truputį auga, agurkai lauke nežinia ko laukia, gal pavasario biggrin.gif Vat vieninteliai kam viskas patinka, tai kopūstai biggrin.gif Šiltnamį tik vakar pabaigiau, tik nemuškit taip jau gavosi vartotojo įkelta nuotrauka Ridikėliai buvo okupavę vietas biggrin.gif
Papildyta:
Daba galvoju draugaut su zygintama ar ne vartotojo įkelta nuotrauka Šitiek pelargių gavau, bet vat tos pačios gražiausios tai "draugė" nedavė vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2018 06 11, 14:36)
Daba galvoju draugaut su zygintama ar ne vartotojo įkelta nuotrauka Šitiek pelargių gavau, bet vat tos pačios gražiausios tai "draugė" nedavė vartotojo įkelta nuotrauka

Nu davai, buk mano drauge... dar duosiu, ko tik panoresi...
einu nufotkinti, kaip tavo margeniai ir nemezijos eina is proto...
o man oras patinka, galiu kvepuoti, o tai siemet esu baisiai varginama sienliges ir ziedadulkiu alergijos...
Ultra skorospelij as tau daviau is Geliu mergaites sekliuku. auga ir pas mane vienas, leidau i valias augti, ledau augti trim stiebais, o dar ir pazastuku priaugino. skaiciavau stiebus, gal kokie 8 gavosi. pomidoriuku jau yra :-)
Papildyta:
Poeme, tavo groziai zydi:
O kurios pelarges patiko? Atvaziuok ir apsivenek!
O jeigu nebedraugausi su manim, tada draugausiu su savo silgnamio podruzke vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zygintama: 11 birželio 2018 - 14:02
QUOTE(zygintama @ 2018 06 11, 15:58)
Ultra skorospelij as tau daviau is Geliu mergaites sekliuku.

A rimtai? Tu davei? bigsmile.gif Nu kaip tada galiu nedraugaut vartotojo įkelta nuotrauka
Nu bet vistiek noriu tos bordo lapais vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2018 06 11, 16:41)
A rimtai? Tu davei?  bigsmile.gif Nu kaip tada galiu nedraugaut vartotojo įkelta nuotrauka
Nu bet vistiek noriu tos bordo lapais vartotojo įkelta nuotrauka

Nori!? BUS!!!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

100 metų kaip sakoma, taip seniai bebuvau čia, buvome truputį išvažiavę aplankyt dukrytės wub.gif , truputį po Škotiją pasidairėme, gražu labai wub.gif paskui Anglijoje buvome likusias dienas, tai grįžus darbų visas milijonas, šiltnamiui nepatiko visa savaitė nepriežiūros, pažasčių buvo daugiau nei pačių pomidorų, tai kol nukarpiau, apeiti visą ūkį, kiaušinukus išvežioti, gėlynas normalus, gėlytės žydi, terasoje vazonų su gėlėm nėra, nebėra niekam laiko, kur jis dingsta, nežinau, agurkai darže sudygo, auga, šiltnamyje sudygo ir keli, aš tuos Pony agurkus auginau ant palangės vazone, mergaitegėlių buvo davusi, patiko, nėra tie patys ilgiausi, trumpesni, liepos žydi jau, kur tai matyta, nors karščiai kažkiek praėjo, lietaus truputį buvo, gal augs daržovės ir pomidorai, tiesa, tos morkos sudygo labai prastai, pas mane tik 3, bet sėjau mažai irgi, bet nedaigios, tai faktas, žirnius jau valgau, salotų ir pilna, kas sėjote tas raudonas salotas, ar sudygo, ar valgote, ar patiko???

Aurute66, kaip tavo nugarytė, gal geriau kažkiek 4u.gif

Langai dar ne visi nuvalyti, gal jau nebevalyti, tuoj gi ruduo ir žiema bus, viskas taip žydi ne pagal metų laikus, kad nesuprasi kas čia darosi.

Į mūsų kompą virusas į svečius atėjo unsure.gif MB pasigavo jį per fb, tai sudėtinga bet kur landžioti, pirmą kartą į SM įlindau, gal kas turite gerą ir nebrangų kompiuteristą, kas galėtų patvarkyti, jei nerasim kas pažiūrės 4u.gif

Atsakyti
Nu kaip smagu vasarą tokiais svečiavimaisiais pradėti 4u.gif kažką kitokio pamatyti..tada ir daržų nebesinori ax.gif Bet..sveika į ūkį prisijungus. Vakar grįžau persiutus iš sodo, nes istorija kartojas - dar žalias trešnes visu pajėgumu tie nelabi paukštėkai kapoja help.gif Anei varnos, anei čiūčialos, anei diskai nepadeda.Mažąją apkūtojom, o didžiosios vėl neparagausim ..apie 100 kg (tiek pan. ji užaugina uogų) tų nelabų KIETASNAPIŲ FERMAI pašerti auginam..skaitos aggressive.gif cry.gif O kur dar vėlyvos vyšnios gun_bandana.gif Vėl be gailesčio reiks mažint šakų, ne kitaip. Raunu glėbiais salotas ir mulčiuoju pomidorus, vietoj nesudygusių svogūnų sodinu kopūstus. Nu tikrai kopūstai gražiausi darže, sutinku su Poeme.Jau tulpynas taip nušliurusiai atrodo, reik verkiant Krasnaja Maskva kasiot iš cementinio grunto, styrančius kotus nurėžt, nes ta daržo dalis tikrai sausrą primena. Tai kaip man į tą sausrą begonijas sodint doh.gif
Atsakyti