Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(Nainai @ 2017 03 03, 10:43)
Sveikos smile.gif o kokia poeme turtinga, visko turi smile.gif Merginos kokia jūsų nuomonė apie pomidorų, agurkų auginimą balkone? Ar esate kuri bandžiusi? Gundausi...

Teigiama. Esu keletą metų vazonuose auginusi pomidorus Vilma, aztek. Čilius,,bazilikus. Viskas buvo ok. Tik reikia imti bent 5 l. Agurkui dar dg. Nes laistyt nespėsi. Sodinkis būtinai
Atsakyti
Ačiū Vija, bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 03 03, 10:05)
Turiu ir tą ir tą  sokiai.gif

gal nori pasidalint, kad jau tokia turtinga? bigsmile.gif vištų kiaušiniais, ne vyro tongue.gif ax.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif arba gal kas žinot kur galiu kaimiškų nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2017 03 03, 16:38)
gal nori pasidalint, kad jau tokia turtinga?  bigsmile.gif vištų kiaušiniais, ne vyro  tongue.gif  ax.gif  bigsmile.gif  mirksiukas.gif arba gal kas žinot kur galiu kaimiškų nusipirkt?

Šeštadieniais varyk į turgų pas bobutes mirksiukas.gif arba ieškokis Naisiuos kas pardavinėja , kaimuose tikrai pardavinėja mirksiukas.gif pas mus yra nemažai parduodančių , bet tau toli trenktis 4u.gif

Ačiū atsakiusioms dėl pušelių mirksiukas.gif 4u.gif nebuvau pagalvojus apie uriedijas, Basanavičiaus g. žinau tą aikštelę , bet ten brangu. Einu tel rinktis ir prasiskambinsiu per uriedijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 03 kovo 2017 - 17:14
QUOTE(*simsius* @ 2017 03 03, 18:13)
Šeštadieniais varyk į turgų pas bobutes  mirksiukas.gif  arba ieškokis Naisiuos kas pardavinėja , kaimuose tikrai pardavinėja  mirksiukas.gif pas mus yra nemažai parduodančių , bet tau toli trenktis  4u.gif

Ačiū atsakiusioms dėl pušelių  mirksiukas.gif  4u.gif  nebuvau pagalvojus apie uriedijas, Basanavičiaus g. žinau tą aikštelę , bet ten brangu. Einu tel rinktis ir prasiskambinsiu  per uriedijas.

Sveikos,

mes pavasarį pirkom gebenės gyvatvorę, tai man labai patiko Joniškio urėdija, pigiai pardavė ir labai jau paauginta.. Džiaugiausi.

Jei kas norėtų sodinukų-užsisakykite, nes savaitgaly važiuoju pas broliuką parsivežti.
Arba ---- būsiu mugėse balandžio 8-9 prie PC Bruklinas, o balandžio 20-23 prie Žalia stotelė.

Visoms gražaus pavasario....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BaTika: 06 kovo 2017 - 13:16
QUOTE(BaTika @ 2017 03 06, 13:14)
Sveikos,

mes pavasarį pirkom gebenės gyvatvorę, tai man labai patiko Joniškio urėdija, pigiai pardavė ir labai jau paauginta.. Džiaugiausi.

Tada ją ir aplankysiu ;) šiandien pažįstamo miškininko užklausiau, kokiu atstumu reike sodinti ( aplink prūdą ) jis pasiūlė kas 2metrai , man per tankiai atrodo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 06 kovo 2017 - 22:33
QUOTE(BaTika @ 2017 03 06, 13:14)
Sveikos,

Jei kas norėtų sodinukų-užsisakykite, nes savaitgaly važiuoju pas broliuką parsivežti.
Arba  ---- būsiu mugėse balandžio 8-9 prie PC Bruklinas, o balandžio 20-23 prie Žalia stotelė.
Visoms gražaus pavasario....

Aš noriu aktinidijos,bet jaučiu dar per anksti.

Papildyta:
Siuntų perdavimo taške yra sėklų,gal kam ko reikia.(GĖLIŲ MERGAITĖ atnešė)

Ankstyvų kopūstų vokiškų
Stambiagraižis gludas(BABY GOLD)
Didžiosios ašarėlės(varpinis sausažiedis)
Baltagalvė ramunė
Putoklis kiliminis daugiametis
Didieji moliūgai (RAUGE)Vokiški

RITA-RITUTE paliko po susitikimo
Dedešva ružava
Dedešva balta
Kaktusai
Pentiniai žemi
Saldžios paprikos
Šiurpinis gvazdikas daugiametis

Miltuotieji šalavijai
Spagetiniai moliūgai

POEME tau kažkas yra nuo ŽYGINTOS
SIMSIUK tavęs laukia DYVINUKĖS

Laukiu visų norinčių kažką priglausti,arba kažką kažkam perduoti 4u.gif
Atsakyti
labuks. aš pomidorų sėją iškilmingai pradėjau ankstyvaisiais. trys tik veislės kol kas.

aurute, kurią dieną užbėgsiu sėklų pasirinkti.

poeme, tavo duotos verbenos dygsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 03 07, 12:14)
POEME tau kažkas yra nuo ŽYGINTOS

Žinau 000189.gif
Aš jai pomidorus kai atnešiu - pasiimsiu 4u.gif
Di tavo dyvinutę kažkur praganiau brunette.gif Įdėjau 5 sėklas, bet Neberandu brunette.gif Gal sušelpsim visos bendrai daigų 000189.gif
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2017 03 07, 15:43)
poeme, tavo duotos verbenos dygsta  ax.gif

Nea, nu tu nereali blink.gif
Aš pomikų dar nesėjau. Esu depresijoj. Kai praeis - pasėsiu tomato.gif
Papildyta:
Kvartuką radau ir dukrytei tongue.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Lakšmi @ 2017 03 03, 18:38)
gal nori pasidalint, kad jau tokia turtinga?  bigsmile.gif

Tik dabar pradėjo dėt. Po žiemos pertraukos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 03 07, 10:14)
SIMSIUK tavęs laukia DYVINUKĖS

bigsmile.gif čia iš poemės hmm.gif jau nebeatpaistau kas iš kur biggrin.gif

Aš pomidorų dar nesėjau , sav dar pakauksiu. Lobelijos sėkmingai sulindo atgal į žemę cray.gif lakišius , salvijos , rudbekijos auga . Ryt , poryt begonijas trauksiu į šviesą .
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 03 07, 23:00)
bigsmile.gif čia iš poemės  hmm.gif  jau nebeatpaistau kas iš kur  biggrin.gif

Taip 4u.gif Čia tas žydintis krūmas, kur FB buvau įdėjus mirksiukas.gif Mano lobelijos irgi retėja blink.gif Nespėju laistyt, miršta....... Ar galėsi rudbekijos duot kokį daigelį, plyz blush-anim-cl.gif
Papildyta:
QUOTE(poeme @ 2017 03 07, 16:56)
Di tavo dyvinutę kažkur praganiau  brunette.gif Įdėjau 5 sėklas, bet Neberandu  brunette.gif

Radau doh.gif Nu Dabar jau nunešiu aurutei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 03 07, 23:10)
Taip  4u.gif Čia tas žydintis krūmas, kur FB buvau įdėjus  mirksiukas.gif Mano lobelijos irgi retėja  blink.gif Nespėju laistyt, miršta....... Ar galėsi rudbekijos duot kokį daigelį, plyz  blush-anim-cl.gif
Papildyta:

Radau  doh.gif Nu Dabar jau nunešiu aurutei  4u.gif

o kokios rudbekijos tau reikia? turiu daugiametę, kur žydi ilgai, geltoni žiedai, kažkur iki kelių auga. Ir pas mane pačios sėjasi tos paprastos geltonai rudos aukštos šiurkščiais lapais, tai aš jas susikilnoju tarp daržovių radusi ir turiu. Jei reikės, sakyk
Atsakyti