Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

šiandien niekaip niekaip negaliu, nebent ryt...

Atsakyti
Žyginta aš noriu porą daigiukų tų pimpių mirksiukas.gif pamiršau pasisėti doh.gif

Gal kuri turit veronikų perteklių ax.gif

Talka įvyko akminai vietoj ( reportažas fb biggrin.gif ) spėjau dar ir cepelinus išvirti tongue.gif blemb atvežė pušeles liepė būtinai šiand sodinti unsure.gif einu darbuotis gal įveiksim .Kiek mb mokės man už tokį darbą nežinau unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2017 04 03, 13:54)
<p>šiandien niekaip niekaip negaliu, nebent ryt...
</p><p></p>

Rezervuoju iki ryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 04 03, 14:17)
Žyginta aš noriu porą daigiukų tų pimpių  mirksiukas.gif  pamiršau pasisėti  doh.gif

Gal kuri turit veronikų perteklių  ax.gif

Talka įvyko akminai vietoj ( reportažas fb  biggrin.gif ) spėjau dar ir cepelinus išvirti  tongue.gif blemb atvežė pušeles liepė būtinai šiand sodinti  unsure.gif  einu darbuotis gal įveiksim .Kiek mb mokės man už tokį darbą nežinau  unsure.gif  biggrin.gif

Nu ir i katorga papuolei, Simute... ir akmenis sunesioti ir cepelinus virti, dar duobes kasti pusaitem...nu dar vakare vyrui strenas paglostyti, vaikus suguldyti...

Rasausi, Pimpiai: Simsiui, Poemei, Edinkai, Rutytis, kas dar nori?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zygintama: 03 balandžio 2017 - 16:27
Kol perskaičiau, devyni prakaitai išpylė, o jei būčiau tiek dirbusi ir dar virusi, tai ir kojas pakračiusi būčiau. Respekst, moterikės ploja.gif

mano savaitgalis gražiai smagus. Šiltnamiukas apsėtas gėlėm, kopūstais, salotom ir ridikėliais, jurginai ir kitokios gėlės iš rūsio atvežtos, peržiūrėtos ir surikiuotos. Kad nereiktų kurt kepsninės, kiaulės karką kepiau namie ir šiltai suvyniotą atsivežėm į sodą. Ausys raitės, kaip skanu, ir nuo darbo nereikėjo atsitraukti, dar ir sveteliams kliuvo.

Labai pasiteisino rugių sėjimas šiltnamy. Dabar jie iki kelių. Žemė drėgna, sulaiko rasą, nėra piktžolių. Prasiroviau, šoniukuose suguldžiau, bus mulčas. Kitus palikau dar, kad žemė nebūtų plika.

Medelius nusipurškėm, vyras su sūnum inkiliuką padarė, ir vakare jau porikė apsigyveno smile.gif

gėlių mergaite, aš katilėlių irgi visokių turiu, ir pernai ėmiau tų spalvotų iš tamstos. Man jie nuostabūs. o ta purėta aguona ar apmiršta po žydėjimo? mano nepūrėta daug kur buvo pasisėjusi, bet gal per laiką išravėjau. Dabar liko tik patvory. Neina plačiai.
Atsakyti
Aurute hi.gif zinosiu kur visos gerybes suplaukia 4u.gif
Musu siltnamio griauciai stovi,ryt polikarbonata uzmausim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2017 04 03, 16:26)
.nu dar vakare vyrui strenas paglostyti, vaikus suguldyti...

Rasausi, Pimpiai:  Simsiui, Poemei, Edinkai, Rutytis,  kas dar nori?

tikra katorga ne diena doh.gif nu rytoj darbe pailsėsiu biggrin.gif
Vyras už kelių tūkst kilometrų , vaikai jau patys sugūla , tai išsimaudau ir lendu į patalus tongue.gif

Pasodinom karsta.gif nedidelės , biški didesnės už sprindį , didelių duobių nereikėjo kast, tai labai nesuvargom 4u.gif šaknys labai gražios , tam tirpale išmirkytos, laikom špygas kad visos prigytų ir augtų 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Mes savaitgalį kariavom su samanom - iš vieno kv.m. pilnas karutis samanų. Realiai žolės 0. tai tręšėm pievą ir sėjom žolę. Nusiravėjau darželius ir pasijutau šū....nai- neįvertinau musiau žemės, ir realiai likau be gėlių. Gyva tik juka, šilagėlė, vilkdalgiai, eleboras ir levanda. Rožė lyg bando gyvastį rodyt, o ežiuolės su nupuvusiom šaknim ant šono sukritusios. Net kiliminių augaliukų nerasta...Jei jau kas ką dalinsit, nemeskit, priglausiu.
Šiltnamyje dar vis betvarkė, triušiai ir antys 3 karaliauja, pikta iki negalėjimo, nei salotos nei ridisėlio nebus. Nors kaimynė įtariu kažką jau lauke pasisėjo, nes mačiau agro uždengta. Savaitgalį jau laukiu mugės, kadangi išeina kartu su tortadieniu, tai dovanas rinksiuosi ten biggrin.gif Merginos, ar kas auginat medlieva, ar verta dėmesio?
Vijuk, kai esi sode, galėtum ir iki manęs prilėkt, pakonsultuotum mirksiukas.gif
Atsakyti

ačiū Gėlių mergaitei ir Edinkai už augaliukus :4u: :4u: :4u:

Edinka, aš tau skolinga 2 kibirus nuo rudens :huh2:. Užvešiu kada pas Aurutę :)

Atsakyti
Prašom,į sveikatą,kad tik jūsų dirvožemio nebrokytų ir smagiai augtų. Vilmak, tas gabalėlis, kur vos vos kažkas lenda, bus karpatinis katilėlis, žemutis, mėlynas. Rytoj gabenu į punktą dar vieną pakasimą - irgi 3 rūšių katiliukai.
Atsakyti
Rutyti, ryt planuokit apie 14 val uzsukti pas Aurute i pastomata. Atvesiu jums Penis, Pimpiu smaiu ir Pimpiu buku! Paimkit, kad nesuvargtu!
Simsiau, Edinka ir Poeme - jums taip pat po maiseli to paties gerio :-)
Aciu seklu fejai - mano mokytojai ir patarejai- Vijai!
Tikiuosi geru patarimu ir ateityje! heart.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2017 04 05, 21:07)
Rutyti, ryt planuokit apie 14 val uzsukti pas Aurute i pastomata. Atvesiu jums Penis, Pimpiu smaiu ir Pimpiu buku! Paimkit, kad nesuvargtu!

Aciu,pasistengsiu 4u.gif
Atsakyti