šiandien niekaip niekaip negaliu, nebent ryt...
Žyginta aš noriu porą daigiukų tų pimpių
pamiršau pasisėti 
Gal kuri turit veronikų perteklių
Talka įvyko akminai vietoj ( reportažas fb
) spėjau dar ir cepelinus išvirti
blemb atvežė pušeles liepė būtinai šiand sodinti
einu darbuotis gal įveiksim .Kiek mb mokės man už tokį darbą nežinau

QUOTE(vilmak @ 2017 04 03, 13:54)
Rezervuoju iki ryt

QUOTE(*simsius* @ 2017 04 03, 14:17)
Žyginta aš noriu porą daigiukų tų pimpių
pamiršau pasisėti 
) spėjau dar ir cepelinus išvirti
blemb atvežė pušeles liepė būtinai šiand sodinti
einu darbuotis gal įveiksim .Kiek mb mokės man už tokį darbą nežinau

Nu ir i katorga papuolei, Simute... ir akmenis sunesioti ir cepelinus virti, dar duobes kasti pusaitem...nu dar vakare vyrui strenas paglostyti, vaikus suguldyti...
Rasausi, Pimpiai: Simsiui, Poemei, Edinkai, Rutytis, kas dar nori?
Kol perskaičiau, devyni prakaitai išpylė, o jei būčiau tiek dirbusi ir dar virusi, tai ir kojas pakračiusi būčiau. Respekst, moterikės
mano savaitgalis gražiai smagus. Šiltnamiukas apsėtas gėlėm, kopūstais, salotom ir ridikėliais, jurginai ir kitokios gėlės iš rūsio atvežtos, peržiūrėtos ir surikiuotos. Kad nereiktų kurt kepsninės, kiaulės karką kepiau namie ir šiltai suvyniotą atsivežėm į sodą. Ausys raitės, kaip skanu, ir nuo darbo nereikėjo atsitraukti, dar ir sveteliams kliuvo.
Labai pasiteisino rugių sėjimas šiltnamy. Dabar jie iki kelių. Žemė drėgna, sulaiko rasą, nėra piktžolių. Prasiroviau, šoniukuose suguldžiau, bus mulčas. Kitus palikau dar, kad žemė nebūtų plika.
Medelius nusipurškėm, vyras su sūnum inkiliuką padarė, ir vakare jau porikė apsigyveno
gėlių mergaite, aš katilėlių irgi visokių turiu, ir pernai ėmiau tų spalvotų iš tamstos. Man jie nuostabūs. o ta purėta aguona ar apmiršta po žydėjimo? mano nepūrėta daug kur buvo pasisėjusi, bet gal per laiką išravėjau. Dabar liko tik patvory. Neina plačiai.

mano savaitgalis gražiai smagus. Šiltnamiukas apsėtas gėlėm, kopūstais, salotom ir ridikėliais, jurginai ir kitokios gėlės iš rūsio atvežtos, peržiūrėtos ir surikiuotos. Kad nereiktų kurt kepsninės, kiaulės karką kepiau namie ir šiltai suvyniotą atsivežėm į sodą. Ausys raitės, kaip skanu, ir nuo darbo nereikėjo atsitraukti, dar ir sveteliams kliuvo.
Labai pasiteisino rugių sėjimas šiltnamy. Dabar jie iki kelių. Žemė drėgna, sulaiko rasą, nėra piktžolių. Prasiroviau, šoniukuose suguldžiau, bus mulčas. Kitus palikau dar, kad žemė nebūtų plika.
Medelius nusipurškėm, vyras su sūnum inkiliuką padarė, ir vakare jau porikė apsigyveno

gėlių mergaite, aš katilėlių irgi visokių turiu, ir pernai ėmiau tų spalvotų iš tamstos. Man jie nuostabūs. o ta purėta aguona ar apmiršta po žydėjimo? mano nepūrėta daug kur buvo pasisėjusi, bet gal per laiką išravėjau. Dabar liko tik patvory. Neina plačiai.
Aurute
zinosiu kur visos gerybes suplaukia
Musu siltnamio griauciai stovi,ryt polikarbonata uzmausim

Musu siltnamio griauciai stovi,ryt polikarbonata uzmausim

QUOTE(zygintama @ 2017 04 03, 16:26)
.nu dar vakare vyrui strenas paglostyti, vaikus suguldyti...
tikra katorga ne diena

Vyras už kelių tūkst kilometrų , vaikai jau patys sugūla , tai išsimaudau ir lendu į patalus

Pasodinom

Labas rytas.
Mes savaitgalį kariavom su samanom - iš vieno kv.m. pilnas karutis samanų. Realiai žolės 0. tai tręšėm pievą ir sėjom žolę. Nusiravėjau darželius ir pasijutau šū....nai- neįvertinau musiau žemės, ir realiai likau be gėlių. Gyva tik juka, šilagėlė, vilkdalgiai, eleboras ir levanda. Rožė lyg bando gyvastį rodyt, o ežiuolės su nupuvusiom šaknim ant šono sukritusios. Net kiliminių augaliukų nerasta...Jei jau kas ką dalinsit, nemeskit, priglausiu.
Šiltnamyje dar vis betvarkė, triušiai ir antys 3 karaliauja, pikta iki negalėjimo, nei salotos nei ridisėlio nebus. Nors kaimynė įtariu kažką jau lauke pasisėjo, nes mačiau agro uždengta. Savaitgalį jau laukiu mugės, kadangi išeina kartu su tortadieniu, tai dovanas rinksiuosi ten
Merginos, ar kas auginat medlieva, ar verta dėmesio?
Vijuk, kai esi sode, galėtum ir iki manęs prilėkt, pakonsultuotum
Mes savaitgalį kariavom su samanom - iš vieno kv.m. pilnas karutis samanų. Realiai žolės 0. tai tręšėm pievą ir sėjom žolę. Nusiravėjau darželius ir pasijutau šū....nai- neįvertinau musiau žemės, ir realiai likau be gėlių. Gyva tik juka, šilagėlė, vilkdalgiai, eleboras ir levanda. Rožė lyg bando gyvastį rodyt, o ežiuolės su nupuvusiom šaknim ant šono sukritusios. Net kiliminių augaliukų nerasta...Jei jau kas ką dalinsit, nemeskit, priglausiu.
Šiltnamyje dar vis betvarkė, triušiai ir antys 3 karaliauja, pikta iki negalėjimo, nei salotos nei ridisėlio nebus. Nors kaimynė įtariu kažką jau lauke pasisėjo, nes mačiau agro uždengta. Savaitgalį jau laukiu mugės, kadangi išeina kartu su tortadieniu, tai dovanas rinksiuosi ten

Vijuk, kai esi sode, galėtum ir iki manęs prilėkt, pakonsultuotum

ačiū Gėlių mergaitei ir Edinkai už augaliukus
Edinka, aš tau skolinga 2 kibirus nuo rudens . Užvešiu kada pas Aurutę
Rutyti, ryt planuokit apie 14 val uzsukti pas Aurute i pastomata. Atvesiu jums Penis, Pimpiu smaiu ir Pimpiu buku! Paimkit, kad nesuvargtu!
Simsiau, Edinka ir Poeme - jums taip pat po maiseli to paties gerio :-)
Aciu seklu fejai - mano mokytojai ir patarejai- Vijai!
Tikiuosi geru patarimu ir ateityje!
Simsiau, Edinka ir Poeme - jums taip pat po maiseli to paties gerio :-)
Aciu seklu fejai - mano mokytojai ir patarejai- Vijai!
Tikiuosi geru patarimu ir ateityje!

QUOTE(zygintama @ 2017 04 05, 21:07)
Rutyti, ryt planuokit apie 14 val uzsukti pas Aurute i pastomata. Atvesiu jums Penis, Pimpiu smaiu ir Pimpiu buku! Paimkit, kad nesuvargtu!
Aciu,pasistengsiu