Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Sveikos,

parašau žinutes, ir dingsta.  :unsure:

trečiąkart bandau...

Kristuleee, nežinau dėl ko kumščius laikyti, alebettačiau, visiškai nesvarbu. Laikysiu tvirtai tvirtai, viskas bus gerai. Ir pagaliau lai ateina baltas ruožas į tavo gyvenimą :4u:

Batika, ačiū už krūmelius ir už serbento šakeles :4u:

Sušalome mugėje kaip ciucikai, daugiau nieko nepirkome, lauksiu mugės Bielskio gatvėje, pernai ten vyrukas iš Biržų nebrangiai gėlių daigelius pardavinėjo,pirkčiau šlamučių, dichondrą.

Gėliųmergaite, norėčiau ramunių, jei liktų :4u:

Atsakyti
Labas šaltas ir vėjuotas...

Jūs besiimdamos augaliukus iš Aurutės bazės, nepamirškit, kad yra mano nuvežtų vazonėlių.
Jei kam reikia imkite nors ir visus.
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 04 11, 12:03)
Vn.ž. gi pakeliui esat, kokią savaitę vėleliau (lelijos, ramunės labiau išlys) ir atvažiuosit gal pati pasikast, l. jau daugokai į punktą tempt  doh.gif

Aš pakeliui??????? Nebeatsimenu blush-anim-cl.gif Parašykit į privatą 4u.gif
Ežiuolės noriu beliakaip wub.gif Norėčiau ramunių, gal kokią bordo leliją ( nes tų geltonų turiu), šilokų spyglinių................... katilėlius kažkokius ėmiau pernai. Bet imčiau dar, nuostabūs man jie, tik noriu daugiamečių 4u.gif Daugiau viską turiu, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 04 11, 11:03)
... gi pakeliui esat, kokią savaitę vėleliau (lelijos, ramunės labiau išlys) ir atvažiuosit gal pati pasikast,...

QUOTE(poeme @ 2017 04 11, 12:19)
Aš pakeliui??????? Nebeatsimenu

Poeme, nesuk iš kelio dėl takelio..., o jeigu kąąąą - mes su mergaitegeliu kaimynkos - atvažiuosi gėlių, galėsi ant mano naujos supynės kavytės pagert mirksiukas.gif
Atsakyti
Persiprašau,darželiokės, gal apie tą geografinę jūsų dislokaciją ir nusipaisčiau.Pageidavimus supratau, palikdama punkte gal dėsiu ale paskyrimo kvitancijas adresatui, nebus painiavos. Va tų vazončikų reiks pasiimti, tas paskyras sukrausiu inteligentiškai, maišeliai baigiasi., nereiks mąstyt, kur supakuot.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2017 04 11, 20:28)
Poeme, nesuk iš kelio dėl takelio..., o jeigu kąąąą - mes su mergaitegeliu kaimynkos - atvažiuosi gėlių, galėsi ant mano naujos supynės kavytės pagert  mirksiukas.gif

Ojazau sakykit kur važiuot bigsmile.gif Noriu kavos ant supynių !!! vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 04 11, 23:12)
Persiprašau,darželiokės, gal apie tą geografinę jūsų dislokaciją ir nusipaisčiau....

Nenusipaistei, viskas čia ok, tik Poeme labai tvarkinga motera, skuba namo pas SB ir neišklysta iš kelio mirksiukas.gif Pernai alyva vos nepražydo antrąkart, bet taip ir nesulaukė būsimos šeimininkės tomato.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 04 11, 22:12)
Persiprašau,darželiokės, gal apie tą geografinę jūsų dislokaciją ir nusipaisčiau.Pageidavimus supratau,  palikdama  punkte gal dėsiu ale paskyrimo kvitancijas adresatui, nebus painiavos. Va tų vazončikų  reiks pasiimti, tas paskyras sukrausiu inteligentiškai, maišeliai baigiasi., nereiks mąstyt, kur supakuot.

Tai palikti tau vazonėlius kaip suprantu.Užlėk kai būsi šalia.
Atsakyti
Va ir idėja, kursim Poemės gėlyną Raizgiuose mirksiukas.gif Prie tos alyvos glausim ramaškas, tulpanus, ežiuoliokes, šilokanus ir dar kokių ypatingesnių spygliukų alpinariumo madai palaikyti.Kažkada norėjau pirkt tokį, tai google trumpai ir išsamiai aprašas - žiedai pisteliniai, konkorėžiai statūs... lotuliukas.gif Turės ale tokią savo ambasadą prie Šiaulių jūros apendicito -mūsų maudynių vieta nuo seno taip vadinama pagal formos asociacijas. http://i057.radikal....b03d0fd80e6.gif https://s-media-cach...c307347a6d2.gif sūpuoklių vizija su skaniausia kava
Atsakyti
94f5c33a62ee5bc5d79c780694f5c33a62ee5bc5d79c7806178d66c8[1]178d66c8[1] 94f5c33a62ee5bc5d79c780694f5c33a62ee5bc5d79c7806178d66c8[1]178d66c8[1]
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 04 12, 00:12)
Persiprašau,darželiokės, gal apie tą geografinę jūsų dislokaciją ir nusipaisčiau.Pageidavimus supratau,  palikdama  punkte gal dėsiu ale paskyrimo kvitancijas adresatui, nebus painiavos. Va tų vazončikų  reiks pasiimti, tas paskyras sukrausiu inteligentiškai, maišeliai baigiasi., nereiks mąstyt, kur supakuot.

Tikrai galiu privažiuot, nevežiokit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2017 04 12, 10:44)
Nenusipaistei, viskas čia ok, tik Poeme labai tvarkinga motera, skuba namo pas SB ir neišklysta iš kelio  mirksiukas.gif Pernai alyva vos nepražydo antrąkart, bet taip ir nesulaukė būsimos šeimininkės  tomato.gif

Kaip nesulaukė???? Aš pernai pasisodinau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 04 12, 11:23)
Va ir idėja, kursim Poemės gėlyną Raizgiuose mirksiukas.gif Prie tos alyvos glausim ramaškas, tulpanus, ežiuoliokes, šilokanus ir dar kokių ypatingesnių  spygliukų alpinariumo madai palaikyti.Kažkada norėjau pirkt tokį, tai google trumpai ir išsamiai aprašas - žiedai pisteliniai, konkorėžiai statūs... lotuliukas.gif  Turės ale tokią savo ambasadą prie Šiaulių jūros apendicito -mūsų maudynių vieta nuo seno taip vadinama pagal formos asociacijas. http://i057.radikal....b03d0fd80e6.gif  https://s-media-cach...c307347a6d2.gif  sūpuoklių vizija su skaniausia kava

Kodėl Raizgiuose?
Aš ne prie jūros 4u.gif Aš netoli buvusios Vingio kavinės 4u.gif
Atsakyti
Supratau taip, kad alyva vis dar nepaimta, dar Raizgiuos auga, todėl ir šposiju.. 4u.gif
Atsakyti