Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(aurute66 @ 2017 06 29, 13:41)
EVORA atnešė ŽILĄJĄ VERONIKĄ,norinčios stojam į eilę.GĖLIŲ MERGAITEI pirmumo eilė biggrin.gif

lABAI SMAGU, atlėksiu. Glažutę jau nučirškinta, prie lelijų pleciukas paruoštas. Jeigu dar lietuks pabendradarbiautų prigijimo procese ploja.gif ...skęsti kaip Vilnius irgi nenorim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaitegeliu92: 29 birželio 2017 - 15:33
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 06 29, 15:26)
lABAI SMAGU, bet ir aš tik ryt po procedūrų atlėksiu, o vakare tuoj į sodą. Glažutę jau nučirškinta, prie lelijų pleciukas paruoštas. Jeigu dar lietuks pabendradarbiautų prigijimo procese  ploja.gif ...skęsti kaip Vilnius irgi nenorim...

Paglobosiu iki rytojaus ax.gif Jau geriau tegu visai nelyja,negu taip kaip Vilniuje.O aš vakare norėčiau nusiskint česnakų uodegas ir susimalt,tikiuosi spėsiu.
Atsakyti

išlėkiau šiandien į darbą be teisių...atvažiavau, aišku, ramiai, nes nežinojau. Kai susigriebiau, jau nebe taip drąsiai važiavau. Tai ir į punktą nebesukau  :D .

Atsakyti

Aurute, sumalsi uodegas... O toliau ką su jom darysi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 29 birželio 2017 - 16:52
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 06 29, 16:26)
.... Jeigu dar lietuks pabendradarbiautų prigijimo procese  ploja.gif ...skęsti kaip Vilnius irgi nenorim...

Turėtų palyti, nes šiandien daugką laisčiau...braškės perdžiūvę išvirtę ir išvis sausra pas mus soduose.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 06 29, 16:32)
Paglobosiu iki rytojaus ax.gif Jau geriau tegu visai nelyja,negu taip kaip Vilniuje.O aš vakare norėčiau nusiskint česnakų uodegas ir susimalt,tikiuosi spėsiu.

Mano mama jas užmarinuoja mažuose nestandartiniuose stiklainėliuose. Būna kieti ir traškūs, prie mėsos patiekalų labai skanu. Marinuojama uodegikė ir kotelio 1-2 cm.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2017 06 29, 19:21)
Turėtų palyti, nes šiandien daugką laisčiau...braškės perdžiūvę išvirtę ir išvis sausra pas mus soduose.
Turėtu palyti, rolleyes.gif ... turbūt reikės eiti laistyti, kol visiškai neišleipo unsure.gif
Mano lelijoms kažkas visus lapus iš apačios nuėdė blink.gif tokie kaip kolorado vabalo lervos, raudonos ir storos.

mergaitegeliu92 labai ačiū už gėlės 4u.gif šiandien pasiėmiau wub.gif
Atsakyti
LINKIU AUGTI IR DŽIUGINTI. Pati džiaugiuosi dovanota Veronika. Lelijas ėda nedideli oranžiniai skraidantys vabaliūkščiai.Tiksliau, lelijoms pradėjus žaliuoti, jau sode apeinu ir galabiju juos, poromis sulipusius. Nu bet gudrumas jų- pajunta žmogų ir krenta juodais pilvais į viršų- kur ten ant žemės berasi. Lervos perisi tokioj kisieliaus tirštumo putroj, matosi prilipusi prie kotelių, po lapais tokie juoduliai. Va tos lervos ryja lapus baisiausiai. Purškiu kartu su vaismedžiais actara, tada lervų nebūna. Ant kitų gėlių nesu jų mačiusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaitegeliu92: 29 birželio 2017 - 20:35
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 06 28, 22:25)

Aš šitų norėčiau wub.gif jei dar lieka mirksiukas.gif

QUOTE(rimusia @ 2017 06 29, 19:28)

Mano lelijoms kažkas visus lapus iš apačios nuėdė  blink.gif tokie kaip kolorado vabalo lervos, raudonos ir storos.

Puršk su kokiu deciu , fastaku ... kitaip jie nepasitrauks unsure.gif man pernai buvo užpuole , šiemet dar nemačiau

Labi 4u.gif

Lynoja iš lėto wub.gif gal neateis iki mūsų tie juodi debesys unsure.gif baisūs vaizdeliai fb unsure.gif susinešiau visus vazonus po stogu , kad ramiau miegočiau ...
Atsakyti
[quote=*simsius*,2017 06 29, 22:48]
Aš šitų norėčiau wub.gif jei dar lieka mirksiukas.gif
Pernai mažindama iškilojau kupstais, nebeatrokuoju spalvų. Kai sužys atpaisysiu, žinosiu, kas nori...bo jau kaip pas durnių alaus. Kilnojimo nebijo, Raizgių daržinės.

doh.gif doh.gif blink.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaitegeliu92: 30 birželio 2017 - 00:28
QUOTE(vilmak @ 2017 06 29, 16:51)
<p>Aurute, sumalsi uodegas... O toliau ką su jom darysi?</p>
<p> </p>
<p> </p>

Nuskyniau,sumaliau,dalį padėjau džiūti, o kitą dalį sudėjau i indelius ir i šaldikli.Žiema naudoju sriubom,troskiniam,mėsos marinavimui.Indeli išemusi iš šaldiklio pasidedu šaldytuve ir nesugenda ilgai,tol kol sunaudoju.

Ieškau tankiažiedžio katilėlio.Kas turit,pagelbėkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurute66: 30 birželio 2017 - 08:50
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 06 30, 00:23)
[
Pernai  mažindama iškilojau kupstais, nebeatrokuoju spalvų. Kai sužys atpaisysiu, žinosiu, kas nori...bo jau kaip pas durnių alaus. Kilnojimo nebijo, Raizgių daržinės.
  doh.gif  doh.gif  blink.gif ax.gif

Gerai, kai bus laikas skirstymui tada ir atskirsit mirksiukas.gif tą gelsvą turiu mirksiukas.gif

QUOTE(aurute66 @ 2017 06 30, 08:49)

Ieškau tankiažiedžio katilėlio.Kas turit,pagelbėkit.

Jau sutarta mirksiukas.gif

Atsakyti