Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 11 25, 08:09)
As savo kreditines nerandu  frusty.gif

Bent manes tai sitas nesulaiko. as irgi kuri laika neradau. bet nr pasiziuredavau el. bankininkystej. o CVW moku mintinai... mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal patartumet, kur rasti pull on tipo dzinsus berniukui 140 dydzio rolleyes.gif Hm toks dydis ispirktas, vertbaudet su sagom, o man reiktu su guma kad butu ax.gif
Atsakyti
Nu panos, SKAITYKIT KAS RAŠOMA! Dėl LEGO autobuso, juk parašėm, kad NESIUNČIA!

Čia tas pats kas man reikia to ir to, temos neseku, parašykit man, nupirkit, gal dar atvežkit. Jo majo... Nugi porą postų aukščiau...
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2016 11 25, 10:15)
knygu klubas -50 visom knygom, plius su klubo kortele dar 10 %.

Paziejau tuos organinius ledininukus.
Aj, kaip visada, pas mus su 50 off, kas uzsieny be jokiu juodu akciju.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija05 @ 2016 11 25, 09:50)
Gal kam aktualu Pigu.lt
6.66eur nuolaidos kodas VELNIŠKAS perkant už 40eur ir daugiau

Aha , tik prekes visos pabrango biggrin.gif
Atsakyti
ledevil, egluti - ačiū dėl Mango biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Latest update: Thursday, 24 Nov
10:57
Out for delivery
KAUNO BP, LT

Su AMAZON.CO.UK sakykit kur ieskot siuntos? nuo lapkricio 17 kaba.. nesuprantu kur paimt, ar atves i namus? Kas tas Kauno BP ? tyla visiska, pirma karta teko uzsakineti ..
Atsakyti
QUOTE(Aikoksskirtumas @ 2016 11 25, 10:30)
Sveikos, gal ir jus susiduret... Uzvakar buvo pristatytas siuntinys is Amazono, UK i ESWD adresa, kazkoks Jon paeme, bet jokiu ziniu is ESWD, kad gauta.. Ir neatraso i laiskus, ir nekelia ragelio. Nesuprantu, kas nutiko, nes niekad taip nebuvo. O ten keliauja dar vienas siuntinukas..

Man sake, kad per diena-dvi atsiuncia patvirtinima, kad siunta gauta (priklausomai nuo darbo kiekio) , as pirkau tik viena karta, tai siunta buvo gauta treciadieni ryte, o patvirtinima as gavau ketvirtadieni.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 11 25, 09:38)
ledevil, egluti - ačiū dėl Mango biggrin.gif  biggrin.gif

Gal Vilniuje pirksit, reikia vieno mazo tasiuko smile.gif nes siuntimas uz tase daugiau kainuoja paziurejau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikoksskirtumas @ 2016 11 25, 10:30)
Sveikos, gal ir jus susiduret... Uzvakar buvo pristatytas siuntinys is Amazono, UK i ESWD adresa, kazkoks Jon paeme, bet jokiu ziniu is ESWD, kad gauta.. Ir neatraso i laiskus, ir nekelia ragelio. Nesuprantu, kas nutiko, nes niekad taip nebuvo. O ten keliauja dar vienas siuntinukas..

As sia savaite pirkau, tai normaliai pristatė ir laiska gavau. Gal dar nesuvede i sistema unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2016 11 25, 09:43)
Man sake, kad per diena-dvi atsiuncia patvirtinima, kad siunta gauta (priklausomai nuo darbo kiekio) , as pirkau tik viena karta, tai siunta buvo gauta treciadieni ryte, o patvirtinima as gavau ketvirtadieni.

Aciu uz atsakyma, tai lauksiu toliau smile.gif Jie mano siunta irgi gavo treciadieni priespiet, bet iki siol tyla. Ir neatraso i emailus. Esu ne viena karta pirkus per juos, tai taip nebuvo, turiu omeny tokio "nebendravimo" smile.gif. Bet gal tikrai dabar labai daug darbo turi ir nespeja.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 11 25, 10:35)
Nu panos, SKAITYKIT KAS RAŠOMA! Dėl LEGO autobuso, juk parašėm, kad NESIUNČIA!

Čia tas pats kas man reikia to ir to, temos neseku, parašykit man, nupirkit, gal dar atvežkit. Jo majo... Nugi porą postų aukščiau...

O tai per ta PA irgi neina pirkti?
Atsakyti