Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(*Julija* @ 2017 12 18, 13:47)
ką tik skambino kurjeris, atveža dvi dėžes iš TŲ yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

super bigsmile.gif o cia i Kauna ar kur?

Deima, o Jus gausite?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 12 18, 13:08)
super  bigsmile.gif  o cia i Kauna ar kur?

Deima, o Jus gausite?

KLAIPĖDA gavo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

mielos klaipedietės, ruoškitės operatyviai atsiimti, nes šiandien dar orinuką gaunu, tai namai užversti bus. labai intensyvi ši savaitė, bet kaip nors ieškosim laiko..

Extraa - kiek pralupau dėžes, tai tavo bele kiek su visais crocs ir kitku smile.gif bus apauti vaikai smile.gif

nu viskas, vaikui kombis parėjo, vyrui striukė lyg dėžės dugne švietėsi, sėdžiu rami kaip belgas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2017 12 18, 14:13)
KLAIPĖDA gavo  4u.gif  4u.gif  4u.gif

mielos klaipedietės, ruoškitės operatyviai atsiimti, nes šiandien dar orinuką gaunu, tai namai užversti bus. labai intensyvi ši savaitė, bet kaip nors ieškosim laiko..

Extraa - kiek pralupau dėžes, tai tavo bele kiek su visais crocs ir kitku smile.gif bus apauti vaikai smile.gif

nu viskas, vaikui kombis parėjo, vyrui striukė lyg dėžės dugne švietėsi, sėdžiu rami kaip belgas  biggrin.gif

Dziaugiusi uz jus? 4u.gif Tai jus gal kovo 9 cia siunt agavot, nes mano vyro striuke TH ir srtrigusiose siuntose unsure.gif
Atsakyti
o mano yra? nes pagal skaiciukus, man kokiu 3-4 dar truksta ax.gif
Atsakyti
tik bagažinėj pradariau pažiūrėti kas maždaug parėjo, nikais detaliai nežiūrėjau, kieno ant viršaus tik buvo mačiau smile.gif
pagal skaičiukus tai 2-22 ir 3-02/3-09 vienam berods.

kurjeris sakė dar ne viską parsivežė, bet nežino, ar paskutinią partiją spės iki švenčių parsivežti, tai vadinasi dar ne viskas.
Atsakyti
Vaje, kokios geros zinios, Julija yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Ateina sventes pagaliau 000054.gif 000054.gif 000054.gif
Atsakyti
Lauksiu ziniu biggrin.gif o gal ir man ka parvez, nes mano taip pat nemazai is situ skaiciuku, ir dar 2-8 ir 2-15
Atsakyti

Gal ir kiti miestai gaus siuntas? :yahoo:  :yahoo:​ 

Atsakyti
QUOTE(BiZė @ 2017 12 18, 13:12)
<p>Gal ir kiti miestai gaus siuntas? yahoo.gif  yahoo.gif </p>

Kaunas gaus nemaza kieki treciadieni.
Siandien arba ryt Elona issiuntines laiskus kieno siuntos atkeliavo
Jusu greiciausiai ir bus pas mane.
4u.gif
Atsakyti

4u.gif

Deima, tai greičiausiai tada vėl pati užlėksiu pasiimti, kad nereiktų siuntinėt :)

Atsakyti
QUOTE(BiZė @ 2017 12 18, 14:15)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="deima15" data-cid="71931561" data-time="1513601159">
<div>
<p>Kaunas gaus nemaza kieki treciadieni.

vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>Deima, tai greičiausiai tada vėl pati užlėksiu pasiimti, kad nereiktų siuntinėt smile.gif</p>

Sutarta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2017 12 18, 16:45)
4u.gif

Tada laukiam treciadienio ir as kartu pasiimsiu ir pries tai gauta siunta. aciu 4u.gif
Atsakyti