Apie Follow virtuvę.
Aš tai iš tokio papaišymo nieko nesuprantu, čia gali gautis ir gražiai, ir baisiai. Man toks viršus nepatinka, kaip tik dėl to tokio ir nedariau, bet jei žmogui patinka, tai ką aš žinau, koks mano reikalas. Kodėl jis man nepatinka - todėl, kad baisiai matytas ir taip darydavo dar gūdžiais 1995 metais. Mano amžinatilsį anyta, gyvenusi rajone, tokią virtuvę pakeitė į naujesnę turbūt 2005tais... Kita vertus, tai kaip ir klasika, gal ten bus kokia baisiai graži plokštė ir tada bus labai gražu.
Dar aš nesuprantu rudo stiklo, mano galva, jis iš mados išėjo irgi kokiais 1998tais, aš nedaryčiau stiklinių durelių išvis, kam reikia, kad būtų ką valyt? Bet jeigu žmogui patinka... Tai vėlgi. Iš tokios vizualizacijos velnią čia patarsi, nežinant žmogaus skonio, nepažįstant jo. Aš išvis stiklų virtuvėj nemėgėja, nebent jie kokie labai dizainiški. Mano galva, virtuvėje gali būti tik tokie stiklai, kurie telpa į indaplovę. Išvis nesutinku su mintim, kad virtuvėj reikia įvairovės. Įvairovė ten bus tarp apatinių ir viršutinių spintelių, ypatingai jei tingėsit tvarkytis, tada ten bus taip įvairu, kad nerauk rūtų. O kitkas, mano galva, turėtų būti tiesiog tvarkingai.
Gal pakeisti gartraukį. O tai koks čia tas gartraukis? Aišku, kad gartraukis šitoj virtuvėj bus pagrindinis papuošalas, ir virtuvė bus tuo gražesnė, kuo gražesni bus:
a) plokštė
b) stalviršis
c) gartraukis ir kita buitinė technika (bet jie kuo gražesni, tuo brangesni)
d) tarpas tarp spintelių (ten galima tiek nenuobodumo pridėt, kad patys išsigąsit).
e) sienos ir grindys.
Ta prasme, jei paimi šitą projektą ir viską padarai gražiai, bus normaliai, padarai papigiai - bus papigiai. Nes realiai nieko čia nesimato, net lubų aukščio.
Jei žiūrėt, ką matau grynai kaip į gatavos virtuvės prototipą, ta prasme, taip lygiai ir bus, tik sienų spalva kita, sienos aukštos, spintelės žemos, ir laikyti, kad žmogui taip gražu (rudi stiklai, ta orkaitė, tas gartraukis), tik nuobodu, tada derinantis prie atitinkančios epochos galima pasiūlyti fototapetą su rudenėjančiu gluosniu svyruonėliu vakarinės saulės spinduliuose, tada irgi buvo labai madoj

Arba su kokiais ten orchidėjų žiedais metras ant metro formato

O jei yra taip, kaip man atrodo, t.y. nieko čia normaliai nesimato, na tai ką bepatarsi, jei nesimato. Ramunių pasimerkt...