Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(agniukee @ 2017 09 26, 10:29)
<p>erikiuxxx, as turiu tokia kaitlente kur rodet. keliias puslapiais atgal rasiau apie ja. </p><p></p><p>Bendra erdve su virtuve. Atostogu namuose pasidarem, nu man jega. Visi vienom vietoj, gamini, matai vaikus, gali su visais bendraut, nesi kazkur atskirta uz sienu. Tokia erdve pas mus gavos.</p><p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p><p></p><p></p>

o kaip super wub.gif ir erdve, ir langai , virtuves baldai wub.gif ar lb brangi kaitlente , tikrai gerai traukia gara ?
As irgi tik uz atvira erdve wub.gif

Vat niekaip prie saleliu nepriprantu, kazkaip nepatogiai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2017 09 27, 18:03)
Nu pypt koks komentaras. 😂 jau bevek apsisprendziau daryt kaitlente prie sienos. O dabar va taip mane atgal prie sajones mestelejot smile.gif
Pirmam plane spintas as irgi ikisau i gipsa 2,4 aukscio, lyginau su lango linija. Taip sakant simetrija visur. O nisas formavau del to kad nebutu kampines spinteles ir stalvirsio jungimo. Nes nera tokio ilgio jei deti ne akmeni.

Gartraukis cia visai ne beda. Pakabini va toki ir viskas.

http://elica.com/SI-...ucts/hoods/juno

Norint kitokio atsiranda klausimu su namo greziojimu. O erdvinis be problemu.

As turejau ne sala, bet laikinai gyvenau su virtuve 2 linijom. Kriaukle buvo vienoje, o kaitlente - kitoje. Tai naudojimo prasme tai yra tapatu salai. Niekada gyvenime sitaip nebesidaryciau schmoll.gif Buvo labai nepatogu balansuoti tarp kriaukles ir kaitlentes, ypac, pvz. su netycia apvarvejusiu puodu. Arba, kai reikia sumesti nuplautas darzoves i puoda. Arba, kai reikia puoda nupilti. Jau geriau tie 2 dalykai kampu, bet tik ne atskirose erdvese.

Mano kaitlente budavo prie sienos, kadangi gaminu ir pati, ir dar dukra po truputi mokinasi, tai siena valyti tekdavo nuolat, o kai saloje, tai dar ir grindis nuolat tektu. Nors nuotraukose paziureti man grazu, nesigincyju.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2017 09 28, 05:55)
As turejau ne sala, bet laikinai gyvenau su virtuve 2 linijom. Kriaukle buvo vienoje, o kaitlente - kitoje. Tai naudojimo prasme tai yra tapatu salai. Niekada gyvenime sitaip nebesidaryciau  schmoll.gif Buvo labai nepatogu balansuoti tarp kriaukles ir kaitlentes, ypac, pvz. su netycia apvarvejusiu puodu. Arba, kai reikia sumesti nuplautas darzoves i puoda. Arba, kai reikia puoda nupilti. Jau geriau tie 2 dalykai kampu, bet tik ne atskirose erdvese.

Mano kaitlente budavo prie sienos, kadangi gaminu ir pati, ir dar dukra po truputi mokinasi, tai siena valyti tekdavo nuolat, o kai saloje, tai dar ir grindis nuolat tektu. Nors nuotraukose paziureti man grazu, nesigincyju.

Abu šitie argumentai pakankamai svarūs ir vien dėl jų, o tuo labiau antrojo man ir kilo abejonių del savo "svajonių virtuvės". Ačiū, kad pasisakot, tuo labiau iš patirties. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2017 09 27, 15:45)
Dėl aukščio dulkių kaupyklų ir aš nenoriu.  Tik mąstau du variantus - daryti baldus iki lubų (bet kopėčių prireiks vazai pasiimti) ar daryti nuleidimą iš gipso-  pvz lango aukštis virtuvėje yra 2,40 cm. tai  nuleidimo liniją suvesti su lango aukščiu.. bet gal tada patalpos vaizdas kitas gaunasi..

aš neaukočiau lubų aukščio. ir daryčiau spintas iki viršaus. o pačiam viršuj gi galima ir nieko nedėt. arba dėl tai, kas naudojama kartą metuose, ir tas kopėčias pasiimt tada nebūtų taip sunku biggrin.gif
Atsakyti
Tas paaukojimas kartais labai gražu. Suvienodina reikiamas linijas, padaro balda proporcingesni ir pan. O aukojama ne tiek ir daug to pasidejimo, kurio ir taip realiai nelabai pasieki, plius gipso plokštė ko gero gaunasi pigiau nei baldinė. Kaip pvz. Man cia labai gražus "paaukojimas", be kurio ko gero tokio vaizdo nebūtų ir net nesižiūrėtų spintos iki pat lubų.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

o kaip super wub.gifir erdve, ir langai , virtuves baldai wub.gifar lb brangi kaitlente , tikrai gerai traukia gara ?
As irgi tik uz atvira erdve wub.gif

Vat niekaip prie saleliu nepriprantu, kazkaip nepatogiai atrodo biggrin.gif

Aciu labai, smagu isgirsti, kad ir kitiem grazu  :4u: 

Kaitlente kainavo 1750e. Traukia labai stipriai ir tikrai gerai. Kaip reklamoj :) 

Atsakyti

Tas paaukojimas kartais labai gražu. Suvienodina reikiamas linijas, padaro balda proporcingesni ir pan. O aukojama ne tiek ir daug to pasidejimo, kurio ir taip realiai nelabai pasieki, plius gipso plokštė ko gero gaunasi pigiau nei baldinė. Kaip pvz. Man cia labai gražus "paaukojimas", be kurio ko gero tokio vaizdo nebūtų ir net nesižiūrėtų spintos iki pat lubų.

Nu galėjot ir nerodyti šito varianto. Jau palaiminau savo projektą ir pridavė gamybai..  :oh: bandau ištrinti iš galvos :) 

Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2017 09 28, 14:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="erikiuxxx" data-cid="71816960" data-time="1506538411"><div><p>o kaip super vartotojo įkelta nuotraukair erdve, ir langai , virtuves baldai vartotojo įkelta nuotraukaar lb brangi kaitlente , tikrai gerai traukia gara ?
As irgi tik uz atvira erdve vartotojo įkelta nuotrauka

Vat niekaip prie saleliu nepriprantu, kazkaip nepatogiai atrodo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aciu labai, smagu isgirsti, kad ir kitiem grazu  4u.gif </p><p>Kaitlente kainavo 1750e. Traukia labai stipriai ir tikrai gerai. Kaip reklamoj smile.gif </p>

nu man kuo tuoliau,tuo labiau sitos kaitlentes patinka wub.gif teks vyra ikalbeti, jis dar po duru kainos atsigauti negali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2017 09 27, 19:03)
Nu pypt koks komentaras. 😂 jau bevek apsisprendziau daryt kaitlente prie sienos. O dabar va taip mane atgal prie sajones mestelejot smile.gif
Pirmam plane spintas as irgi ikisau i gipsa 2,4 aukscio, lyginau su lango linija. Taip sakant simetrija visur. O nisas formavau del to kad nebutu kampines spinteles ir stalvirsio jungimo. Nes nera tokio ilgio jei deti ne akmeni.

Gartraukis cia visai ne beda. Pakabini va toki ir viskas.

http://elica.com/SI-...ucts/hoods/juno

Norint kitokio atsiranda klausimu su namo greziojimu. O erdvinis be problemu.

Pas mane kaitlente saloj, su erdviniu gartraukiu. Is pradziu norejau lubose gartraukio, bet kaip suprantu, nelabai traukia, reikia zemint lubas gerokai salos vietoj..

Del taskymosi, dar nesinaudoju, bet aisku taskysis, reik, kad sala platesne butu, pas mane metras, bet butu geriau 1,20m..

PTASHKA, argumentai rimti ir manau, kad tas sukiojimasis sukuciu gali tikrai uzknist, na bet kai virtuve bendra su svetaine, man norisi grozio, o kampines virtuves man per daug buitiskai atrodo..nebent sugrust viska i viena linija, o sala palikt tuscia...Gal ir variantas..

IKEA siuksliu dezes pirkciau, bet ten spinteliu reik 60 cm, gaila man tiek isskirt, nes nerusiuoju as, tai bus max 2 dezes ( plastikui ir bendrom).
Maciau, kai siuksliu dezes I toki karkasa isistato, tai gerai turbut, kai neprikrenta i stalcius ?
Atsakyti
Nžn, man sukiojimasis neatrodo baisus, bet: a) atstumas tarp eilių neturi būti per didelis, b) atstumas tarp skirtingose eilėse esančių kriauklės ir kaitlentės neturi būti didelis. Man patogu.

Dėl taškymosi, gal be reikalo nugasdinau - čia liečia tik kokius karbonadus ir spešl šedevrus biggrin.gif , o jie gi ne kasdien

dėl gipsokartono ir plokštės kainos, tai reikia skaičiuoti ne gabalo kainą, o atskirai gipsiokartono montavimą, dažymą ir atskirai kiek pabrangs padidinta spintelė. Mano nuomone, gipsas atsieis brangiau, nebent spintelės ąžuolinės. Bet jeigu taip aprėminta, kaip paskutiniam gitulios pvz, tai labai gražu, ior gipse galima apšvietimą sumontuoti. Bet dėl pilno grožio reikia ir baldų-kolonų iš šonų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 29 rugsėjo 2017 - 10:06

Nu ir ka dabar daryt kai noriu but ir grazi ir protinga? 😂

Su gaminimu saloje bei uzdara siena su vien spintu bloku atro graziau ir " maziau buitiskai" , pati virtuve vizualiai mazesne - maziau baldu. Su kampiniu variantu kaitlente prie sienos - atrodo ergonomiskiau/ protingiau, bet jau labiau virtuviška... 🤔

Sala telpa ir 120 plocio, bet tada ji jau labai griozdiska gauasi, ranka istiesus nebenuvalysi, teks ratu begioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 29 rugsėjo 2017 - 11:12

longger, pagaliau nukroviau Rotho dėžučių foto. Išdėstymas keisis, įrankiai bele kokie, bele kaip, kad pailiustruoti esmę. Stalčiau vidus beveik 1m, tai fotikas vienu kartu neapžiojo. Nu man labai patiko, plastikas tvirtas, susijungia lengvai, bet nelabai tvirtai. Nevažinėja. Minusas, kad iš stalčiaus šono ir galo lieka tarpelis, ko nebūtų su pripjaunamu įrankių dėklu, bet kadangi nevažinėja, tai dzin.

Priedas  Skirtukai1.JPG   51,07KB   0 Parsiųsta kartų

Sukabinimai dėžutėse iš vieno šono, tik mažytėse kvadratinėse iš dviejų.

Priedas  dezute_rotho.JPG   21,75KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 29 rugsėjo 2017 - 11:54