Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(longger @ 2017 10 26, 14:49)
man tik kliūna paskui tas lygus šonas. Pas Flos taip yra. Bet pas ją ten vientisa lygi siena ir nelabai krenta į akis, kad viena dalis visai ne durys o indaujois siena. Pas jus kris. Tai indauja reiktų kampinę kažkokią daryt, panašią, kur nuotrauką kėlėt.

Ir aš taip galvoju. O bet tačiau, viskas į finansus remiasi.
Ne klasiką daryt galvoju. Man ji irgi nelabai. Tiesiog nuotrauką tokią radau dėl vaizdo, ko noriu. Aprašyt nemokėjau. Ten minimaliai matinto stiklo ir plokštė. Šiaip dar galvosiu. Buv mintis apie atviras lentynas, bet aš tinginė. Ne man šluostinėt tokius dalykus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 26 spalio 2017 - 13:57
QUOTE(ate42 @ 2017 10 26, 14:54)

darykit imontuojamą šaldytuvą ir nebekris biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 10 26, 14:55)
darykit imontuojamą šaldytuvą ir nebekris  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

rolleyes.gif
Atsakyti

jeigu pas Flos būtų kiek daugiau vario, langas ilgesnis ir žemiau, ir dar pora dalykų kitaip, tai sakyčiau jog tai beveik mano svajonių virtuvė. Bet ji turi sandėliuką, todėl ji gali sau leisti aplamai neturėti langų ir visai niekur nenaudoti vario ir jos virtuvė bus vis tiek 100 kartų geresnė už mano dar tik būsimą biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Dėl to lango, čia jau architektė nenusileido mano prašymui daryti žemiau. Kirtosi su jos idėjom dėl namo fasado :) Varį planuoju svetainėje :) 

Atsakyti

Visaip bandau, niekaip Flos virtuvės nematau

Ane? aš čia prie aprašymų dar kartojau foto jau keldama tiesiai į Supermamą. Man rodo prie postų. Nu dar nuorodą dedu :) čia ir brėžiniai. https://www.dropbox....cAetlzPhba?dl=0

Gamino Roberto baldžiai. Jie mano tėvams gaminę, ir po 8 metų virtuvė kaip nauja :) 

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 10 26, 14:54)
Ne klasiką daryt galvoju. Man ji irgi nelabai. Tiesiog nuotrauką tokią radau dėl vaizdo, ko noriu. Aprašyt nemokėjau. Ten minimaliai matinto stiklo ir plokštė. Šiaip dar galvosiu. Buv mintis apie atviras lentynas, bet aš tinginė. Ne man šluostinėt tokius dalykus.

tada dvi durelės per kampą arba vienos kampinės, bet čia galima ir aparpulį gaut nuo kainos.
pigiai, prašom
kiek brangiau
va, prie šaldytuvo labai tinka :-)

nu atsiprašau, truputi leidau sau ax.gif
čia jau reikia pačiai su savim pasibart ir rasit ko norit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2017 10 26, 15:05)
Varį planuoju svetainėje smile.gif </p>

ne taip gerai, kaip virtuvėj, nu bet irgi neblogai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Flos @ 2017 10 26, 15:11)
Gamino Roberto baldžiai. Jie mano tėvams gaminę, ir po 8 metų virtuvė kaip nauja smile.gif </p><p></p><p></p>

nepataikiau smile.gif
Atsakyti
Flos, jeigu nepaslaptis, kiek tokia virtuvė kainavo, be BT?

sudaužiau visas vaikų taupykles, vyro zanyčkes žieminėm padangom (troleibusai yra), sudejau viską ant stalo ir dabar skaičiuosiu. Turi užtekt. Tik nežinau kiek reikia. Pasufleruokit, prašau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 26 spalio 2017 - 18:09

Nu žinokit nežinau ar čia brangu ar ne. Man brangu. Bet kaina antra pagal mažumą pasiūlyta. Gavos 3750 Eur, nes kelis sprendimus piginau. Furnitūra Blumai su švelniais pritraukimais. O kainos svyravo iki 6000 eur. Visiems baldininkams siunčiau tą patį planą, aprašą ir nurodžiau fasadines plokštes. 

Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2017 10 26, 19:38)
<p>Nu žinokit nežinau ar čia brangu ar ne. Man brangu. Bet kaina antra pagal mažumą pasiūlyta. Gavos 3750 Eur, nes kelis sprendimus piginau. Furnitūra Blumai su švelniais pritraukimais. O kainos svyravo iki 6000 eur. Visiems baldininkams siunčiau tą patį planą, aprašą ir nurodžiau fasadines plokštes. </p>

nu, sakykim apraminai kiek. kiek ten bėginių metrų gavosi pas tave? nu be to šviečiančio stebuklo.
beje, čia jau su ta indauja kaina ir tuo brangiu stiklu?
Atsakyti

paskaičiuosiu, jei netingit užmeskit  akį prieš tai kėliau nuorodą į dropboxa, ten buvo ir mano pirminis projektas su išmatavimais. Kaina su viskuo, atskirai neskaičiavo indaujos. Panašiai dar Dendrus skaičiavo, bet ten draugė dirba, dėl gerų santykių nenorėjo turėt reikalų su tokia jautria tema kaip virtuvė :D o šiaip kainų skirtumais aš apakus :D

Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2017 10 26, 19:58)
<p>paskaičiuosiu, jei netingit užmeskit  akį prieš tai kėliau nuorodą į dropboxa, ten buvo ir mano pirminis projektas su išmatavimais. Kaina su viskuo, atskirai neskaičiavo indaujos. Panašiai dar Dendrus skaičiavo, bet ten draugė dirba, dėl gerų santykių nenorėjo turėt reikalų su tokia jautria tema kaip virtuvė biggrin.gif o šiaip kainų skirtumais aš apakus biggrin.gif</p>

Mes pas juos vaiko kambariui baldus darėm. Labai džiaugiamės ir kaina ir kokybe.
Atsakyti