QUOTE(VP @ 2017 11 24, 20:09)
>
</blockquote>
<p>hm bute buvo pridaryta tų žemiau nuleistų lubų, viską nuardėm nes labai slėgė, ten ir taip tik 2,5m, o vat apie metalo palikimą gal ir galima pagalvoti, nes kaip ir planuojame šiek tiek i urbanistinį stilių, net galvojam gal nušveisti ir palikti betonines lubas... Langai visam bute jau pakeisti

tad keitimas atkrenta.</p>
<p> </p>
<p>dėl vonios kambario durų ilgai svarstėm, nesinori jų tiesiai i svetainę, bet tik tokiu atveju mums pavyko patogiai išplanuoti mažuliuką vonios kambarį, nes tame užsiaurėjime patogiai įsipakuoja dušinė, jai duris daryti iš holo pusės - liktų siauras praėjimas kuriame niekas netilptų ir toliau patogiai sukišti klozeto, praustuvo (o jo miniatiūrinio nei už ką, dabar turim, neįmanoma net rankų nusiplaut neprisipylus ant grindų vandens), be to teko svečiuotis bute kur taip durys, na milžiniškos problemos tame nemačiau. </p>
<p> </p>
<p>hmm sala ar pusiasalis..., na kaip ir buvau įsitikinusi, kad tokie pas mus netelpa, o tai tokiu atveju kur įkišti valgomajį stalą? ar sala/pusiasalis būtų vietoj jo? tai, tarkim, galinėje sienoje šaldytuvas, orkaitė ir kaitlentė, tai kriauklė kaip ir nebetelpa, tektų kelti į salą/pusiasalį?</p>
2,5 - tai bėda bėdelė, jo žemiau jau nelabai yra kur. Tada bandyt braižytis, kaip juos apžaist gipsu lokaliai. Gal ten kokį apšvietimą integruot ar kokių kitokių sprendimų paieškot. Pas mus sužeminus liko 2,6m žemiausioje vietoje. Tai dar nieko gavosi. Nors man jau paranoja
Bandykit su urbanistiniu stilium. Kodėl gi ne.
Dėl vonios ok, svarbu pramastėt ir ten geriausia iš blogiausiu pasidarėt. O jeigu ten tokią sienlę dar pastatyt? mini koridoriuką su sienine spinta? uždengtų kambario duris ir vonios + siena atsirastų? ant jos TV galima dėt, jeigu aušku ten taip gaunasi. Neturiu laiko padėliot.
o dėl virtuvės, tai kaip turėjot L formoje 120cm darbinės vietos, taip ji ir liks. Tik aišku kampe galima buvo susidėti visokius virdulius ir pan. Bet tokiu atveju pasidarykite 70cm ar 65cm pločio stalviršį ir prie sienos esantys prietaisai jums visiškai nemaišys. Atsikratote "nereikalingo" kampo ir kargo be paskirties, LeManui skirtų durelių ir vualia, parvažiuoja indaplovė į vietą ir dar po orkaite lieka pasidėjimas kaip kompensacija kampui

Man tik nelabai patinka plautuvė "už kampo", nors, kitą vertus tai netgi šioks toks ir pliusas, ji labiau slepiasi nuo svetainės. Bet čia dar reikia pasižiūrėt.
sala-pusiasalis-stalas - va čia ir reikia sėst ir pasidėliot 25 variantus. Gal būt ir nesigaus nieko protingiau už esamą išplanavimą. Bet man kužda nelabasis, kad kažkaip galima.
Papildyta:
QUOTE(VP @ 2017 11 24, 20:16)
Gal kaipnors galeciau pamatyt kaip atrodo? Kad ir foto pm

nes nu man labai sunku isivaizduot tokius dakykus kol ju nera
dar kampe galima toki mini sandėliuką įsirengti. Ne pati patogiausia idėja, bet kodėl gi ne. Gal kam ir patiks. Savotiškai tai yra kaip ir padidinta kolona, bet su išnaudotu vidumi.