Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(kristynka* @ 2018 02 13, 08:05)
Kokia rinktis plokšte virtuvės spintelėms ?
1,Paprasta MDF
2, Akrilu dengta MDF
3, Dažyta MDF

Aš nesenai irgi sprendžiau šita klausima. Tik rinkausi tarp mdf dažytos ir laminuotos plokštės. Akrilas netiko, nes noriu matinės virtuvės, o su akrilu pasiūlė tik blizgias. Apsistojau ties mdf dažyta, pagrinde nulėmė, kad neturi kanto. Draugei po 5 metu jau sakė kai kuriose vietose kantas atsilupęs šiek tiek. Aišku labai priklauso kaip užkantuota, gal ir viskas gerai būtų. Dėl mdf dvejojau, nes pakankamai ”minkšta” plokštė, stipriau stuktelėjus gali ir žymė likti. Gamintojų klausiau ar tai būtų galima pataisyti, sakė galima perdažyti.
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2018 02 12, 10:54)
as nusprendziau atsisakyt  paprasto stalvirsio, desiu akmens, nors kisenese ir vejai svilpauja.

visgi sala buna patalpos centre, apeidinejama, visada- demesio centre, tai taupyt neiseina cia.. As irgi norejau paprasto stalvirsio is pradziu, bet ir taip , ir taip masciau, visgi su paprastu atrodytu  apgailetinai, jauciu    rolleyes.gif

blogiausiu atveju reiktu gal stalvirsi imt, kur kvadratinis tasuzbaigimas, tai kai aplaminuotu kita puse, gal ne taip bjauriai ziuretusi..

Per savaitgalį teko išanalizuoti apkantavimo niuansus, visgi yra tų variantų, pasirinkau mežio imitacijos su rievėmis, šakomis ir t.t. ir kantavimą kur reikia skersinį, ne išilginį, gaunasi gana natūraliai.
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2018 02 14, 00:10)
Per savaitgalį teko išanalizuoti apkantavimo niuansus, visgi yra tų variantų, pasirinkau mežio imitacijos su rievėmis, šakomis ir t.t.  ir kantavimą kur reikia skersinį, ne išilginį, gaunasi gana natūraliai.

medzio imitacija gal ir tinka uzglaistymui, bet man tai nepatinka imitacijos, kaip ir laminatas - kazkaip juokingai atrodo, kai ant plasmases pripaisyta medzio rieviu arba akmens taskiuku, tipo granitas biggrin.gif

Bet skonio reikalas...
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2018 02 14, 09:02)
medzio imitacija gal ir tinka uzglaistymui, bet man tai nepatinka imitacijos, kaip ir laminatas -  kazkaip juokingai atrodo, kai ant plasmases pripaisyta medzio rieviu arba akmens taskiuku, tipo granitas   biggrin.gif

Bet skonio reikalas...

Laminatas ir man nepatinka, bet prieš stalviršį nieko prieš neturiu, suprantu, kad medžio masyvas būtų labai nepraktiška, o toks vaizdas mane tenkina
My Webpagevartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 15 vasario 2018 - 18:29

Sveikos, mano ūgis 166cm, kaip galvojat ar spintelių aukštis 93-94cm bus per aukštai ar čia individualu ir reik pačiai žiūrėt kokioj parduotuvėj? Nes tik taip eis su palange sujungt (t.y. stalviršis vietoj palangės).

Atsakyti
QUOTE(Diliuke @ 2018 02 16, 13:49)
<p>Sveikos, mano ūgis 166cm, kaip galvojat ar spintelių aukštis 93-94cm bus per aukštai ar čia individualu ir reik pačiai žiūrėt kokioj parduotuvėj? Nes tik taip eis su palange sujungt (t.y. stalviršis vietoj palangės).</p>

pagal ergonomikos taisykles per aukštai
Atsakyti

Sveikos, mano ūgis 166cm, kaip galvojat ar spintelių aukštis 93-94cm bus per aukštai ar čia individualu ir reik pačiai žiūrėt kokioj parduotuvėj? Nes tik taip eis su palange sujungt (t.y. stalviršis vietoj palangės).
Manau, bus per aukštai. O parduotuvėse, kiek žiūrėjau, visur standartiškas aukštis, apie 86-88 cm. Vargu, ar rasite virš 90 aukštį. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 16 vasario 2018 - 16:17

Pasirodo apsiskaičiavau. 91cm aukštis būtų. Dar ant ribos pagal viską? Nes taip nenoriu to laiptuko palangės daryti..

Atsakyti
QUOTE(Diliuke @ 2018 02 16, 19:30)
<p>Pasirodo apsiskaičiavau. 91cm aukštis būtų. Dar ant ribos pagal viską? Nes taip nenoriu to laiptuko palangės daryti..</p>

Mūsų bus apie 93, taip pat dėl palangės. Bet aš kiek aukštesnė, 1.72. Pas mus dabartiniam bute 87, tai man net norėtusi kiek aukščiau, aišku kokį 90 būtų pats tas, bet nesinori irgi to laiptelio nuo palangės. Tikiuos bus patogu...
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2018 02 09, 18:36)
O man toks klausimas iškilo, kaip apdirbti drožlių plokštės stalviršį(duropal) jei dengiama sala? Kiek mačiau viena pusė lieka užapvalinta orginaliai, ant kitų klijuojama juostelė, bet man kliūna nevienodas apdirbimas, ką daryt? Gal dar yra koks variantas?

Galima imt didesni laksta plokstes,ja pjaut ir visus sonus laminuot,bus vienodai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Flow_ @ 2018 02 13, 09:42)
Aš nesenai irgi sprendžiau šita klausima. Tik rinkausi tarp mdf dažytos ir laminuotos plokštės. Akrilas netiko, nes noriu matinės virtuvės, o su akrilu pasiūlė tik blizgias. Apsistojau ties mdf dažyta, pagrinde nulėmė, kad neturi kanto. Draugei po 5 metu jau sakė kai kuriose vietose kantas atsilupęs šiek tiek. Aišku labai priklauso kaip užkantuota, gal ir viskas gerai būtų. Dėl mdf dvejojau, nes pakankamai ”minkšta” plokštė, stipriau stuktelėjus gali ir žymė likti. Gamintojų klausiau ar tai būtų galima pataisyti, sakė galima perdažyti.

Mdf nera minksta plokste. Is kur jus gavot info del minkstumo. Jus turbut turit omeny dazyta mdf, pati plokste tvirta,jautrus dazytas sluoksnis,trinktelejus gali skilti.
Papildyta:
QUOTE(ostė @ 2018 02 13, 22:10)
Per savaitgalį teko išanalizuoti apkantavimo niuansus, visgi yra tų variantų, pasirinkau mežio imitacijos su rievėmis, šakomis ir t.t.  ir kantavimą kur reikia skersinį, ne išilginį, gaunasi gana natūraliai.

Briaunas galima apdirbti airtec technologija https://youtu.be/aK6mIC8tkF0
arba Trukme turi, pamirsau tikslesni pavadinima, toks dvigubas kantavimas, tuomet briaunu isvis beveik neismato, tik is labai arti prikisus nosi. Bet nevisais atvejais tinka, ziurint kokios spalvos plokste rinksites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 16 vasario 2018 - 23:42
QUOTE(Diliuke @ 2018 02 16, 18:30)
<p>Pasirodo apsiskaičiavau. 91cm aukštis būtų. Dar ant ribos pagal viską? Nes taip nenoriu to laiptuko palangės daryti..</p>

As su 160 ugiu turiu virtuve 92 cm. Man pats tas ir dabar darysiu lygiai tiek pat.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2018 02 16, 23:20)
Galima imt didesni laksta plokstes,ja pjaut ir visus sonus laminuot,bus vienodai smile.gif
Papildyta:

Mdf nera minksta plokste. Is kur jus gavot info del minkstumo. Jus turbut turit omeny dazyta mdf, pati plokste tvirta,jautrus dazytas sluoksnis,trinktelejus gali skilti.
Papildyta:

Briaunas galima apdirbti airtec technologija https://youtu.be/aK6mIC8tkF0
arba Trukme turi, pamirsau tikslesni pavadinima, toks dvigubas kantavimas, tuomet briaunu isvis beveik neismato, tik is labai arti prikisus nosi. Bet nevisais atvejais tinka, ziurint kokios spalvos plokste rinksites.

Taip, dėl dažymo, jūs teisi:)
Atsakyti