QUOTE(ostė @ 2018 02 09, 18:36)
O man toks klausimas iškilo, kaip apdirbti drožlių plokštės stalviršį(duropal) jei dengiama sala? Kiek mačiau viena pusė lieka užapvalinta orginaliai, ant kitų klijuojama juostelė, bet man kliūna nevienodas apdirbimas, ką daryt? Gal dar yra koks variantas?
Galima imt didesni laksta plokstes,ja pjaut ir visus sonus laminuot,bus vienodai
Papildyta:
QUOTE(Flow_ @ 2018 02 13, 09:42)
Aš nesenai irgi sprendžiau šita klausima. Tik rinkausi tarp mdf dažytos ir laminuotos plokštės. Akrilas netiko, nes noriu matinės virtuvės, o su akrilu pasiūlė tik blizgias. Apsistojau ties mdf dažyta, pagrinde nulėmė, kad neturi kanto. Draugei po 5 metu jau sakė kai kuriose vietose kantas atsilupęs šiek tiek. Aišku labai priklauso kaip užkantuota, gal ir viskas gerai būtų. Dėl mdf dvejojau, nes pakankamai minkšta plokštė, stipriau stuktelėjus gali ir žymė likti. Gamintojų klausiau ar tai būtų galima pataisyti, sakė galima perdažyti.
Mdf nera minksta plokste. Is kur jus gavot info del minkstumo. Jus turbut turit omeny dazyta mdf, pati plokste tvirta,jautrus dazytas sluoksnis,trinktelejus gali skilti.
Papildyta:
QUOTE(ostė @ 2018 02 13, 22:10)
Per savaitgalį teko išanalizuoti apkantavimo niuansus, visgi yra tų variantų, pasirinkau mežio imitacijos su rievėmis, šakomis ir t.t. ir kantavimą kur reikia skersinį, ne išilginį, gaunasi gana natūraliai.
Briaunas galima apdirbti airtec technologija
https://youtu.be/aK6mIC8tkF0
arba Trukme turi, pamirsau tikslesni pavadinima, toks dvigubas kantavimas, tuomet briaunu isvis beveik neismato, tik is labai arti prikisus nosi. Bet nevisais atvejais tinka, ziurint kokios spalvos plokste rinksites.