Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(Noa @ 2017 01 18, 15:19)
O mums kas iš to? biggrin.gif
Šiaip jau man ta virtuvė nestiliova, o kai man negražu, aš tada net gilintis nepradedu smile.gif Atsiprašau, čia mano asmeninė nuomonė, mano skonis nėra tobulas, kiekvieno skonis yra kitoks, bet aš ankstesnėse temose jau gal kokias 5 tokias aptariau ir pasisakiau, kas man nepatinka. Tai dabar kartot vėl tą patį - tiesiog nusibodo. Lai sako kažkas, kas dar niekam nieko nesakė biggrin.gif
Man gražios virtuvės kaip Rosendos biggrin.gif Ir dar čia buvo gražių pridėta, kieno buvo ta su stiklo burbulais kabančiais? O kieno buvo ta su tokiom pilkom grindim, įdomia lubų konstrukcija, gražiom kėdėm, irgi su betonu? Kur vaizdas gražus pro langą? Va, tokios man gražios biggrin.gif
Eik tu, tada man nagai išvis nukrenta nafig, po tų gelinių aš juos pusę metų gaivinu...
Neerzina, nes blizgi ta plokštė labai lengvai valosi. Sakau (irgi kartojuosi n-tą kartą) - blizgi plokštė kažkodėl valosi labai puikiai, priešingai negu stiklas koks, kuris irgi blizgus, o valosi kažkodėl šūdinai, jį ten blizgink, trink, o čia - brūkšt belekuo, ir viskas. Pereita mano virtuvė buvo matinės plokštės - tokios kaip apelsino žievelė - ir su rankenėlėm, tai šita negaliu atsidžiaugt, į matinę net žiūrėt nenorėčiau.

Bet aišku, per jėgą nekišu, kiekvienam kitaip. Čia nėra vienos teisybės. Bet jei reiktų daryti kitą virtuvę, tai tikrai vėl imčiau blizgančią plokštę ir frezavimus.

Nu jo, aš žinau, kad jinai žiauriai gerai valosi, turiu kriauklės spintelę. Bet pirmiausia tai norėčiau, ką ji mažai teptusi, nes net lengvai valant kartais mane tas užknisa biggrin.gif Aš turiu numačiusi 2 variantus - blizgantis arba ale medžio imitacijos (raizytas, su turiu), mano drabužinė iš tokios. Apie matine net nesvarstau.

Nu susidėjau su Ikea programėle 3 variantus, įkeliu prie progos. Nepatinka man viršus jų, reikės pasidomėti, ar įmanoma pvz. tik viršų atskirai pasigaminti.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2017 01 18, 18:23)
....
Nu susidėjau su Ikea programėle 3 variantus, įkeliu prie progos. Nepatinka man viršus jų, reikės pasidomėti, ar įmanoma pvz. tik viršų atskirai pasigaminti.

Tai aišku, kad galima. Tik piko metu baldininkai raukysis dėl kelių spintelių. Ir dar mežiagos/spalvos atitaikymo klausimas.
Papildyta:
QUOTE(Manguste @ 2017 01 18, 14:13)
Sveikos gyvos. Labai tikiuosi, kad priimsit dar vieną naujokę į pokalbius. Virtuvę dar gaminti anksti, bet temas perskaityti ir užrašus užsivesti turbūt jau galima. Kol kas turiu tik vieną klausimą, ar 4,2 metro virtuvei užtenka? Kadangi dar galim koreguoti vidų, tai ir nežinau, ar užteks, ar prašyti dar kokį kampą daryti. Šalia virtuvės bus sandėliukas, kuriame galvoju laikyti didelius ir retai naudojamus puodus, kombainą ir pan. Plane vaizdas toks.

Tai nieks be jūsų ir neatsakys. Vienam užtenka, kitam ne.

Kadangi turėsit sandėliuką (neįžiūriu kurioj ten vietoj plane), tai susidėjimo klausmas jums neaktualus, jei jis tik virtuvės reikmems bus skirtas. Pas mane gubiai 0,9 ant 1,6 m sandėliukas su lentynom pagal trumpąsias kraštines ir vieną ilgą, tai jau nelabai žinau, ką reiks dėti į virtuvines spinteles....

Papildyta:

smegenų nusukimas "na lievo" nuo darbinės veiklos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2017 01 18, 11:45)
wub.gif gražu  mirksiukas.gif  velniškai gražu  wub.gif

visokeriopiškai pritariu. Per daug gražu. Negalima taip aukštai kertelių užkelinėt, paskui aš niekada nepasidarysiu virtuvės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

B'ena, kaip jums ten su tom rankenom baigėsi? atsiuntė? gavot?
Papildyta:
QUOTE(office @ 2017 01 18, 17:07)
<p>Aciu merginos uz atsakymus. Kas atrasete, visos vienareiksmiskai uz elektr. orkaite.
</p><p>As ir uz elektrine, bet, kad mano vyras su manim megsta pasigincyti, kad dujine orkaite ir gerai, kam tau tos elektrines.   </p>

tai gal laikas vyrą keist? nes nu dabar dėl jo pasidarysit dujinę. Nu tai jaučiu sprendimas kokiem 15-20 metų. Nu žinau, jog taip nei viena negalvojam, bet būna būtent taip. Nu ir įsivaizduok dabar kad diedas kažkur sprogs po 5-7 metų? nelinkiu, nu bet sakjykim visko būna, kai kas ir teleloto laimi. Nu ta va tada kai durna už dyką su ta dujine kankinsies dar 10metų? Tai jam taip ir paaiškinkit - arba tu 100% ruoši valgyt toje dujinėje pats, be teisės bambėti, arba perki man elektrinę, arba vyniok meškeres lauk. Nieko asmeniško, sakyk forume longger taip liepė.
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 01 18, 19:41)
...
....

oooo rankenėlės......oooo biggrin.gif

knisuosi jau savaitę po lenkus, italus. Radau kas maždaug į tą pusę USA Hafelės katologe biggrin.gif Įtariu asortimentas Europai ir JAV skirtingas?
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2017 01 18, 10:58)
LONGGER , juodai pirmiausia ir rasiau vakar ryte , gal zmogus uzsiemes , tylu  ax.gif
[/url]

Juodai tebesivažinėja su dviračiu. Ji turi tam teisę. Šitam forume pridalino minčių tiek, kad tur būt visos Indijos virtuvėm užtektų. Išsisemi žmogus. O dar kai turi įrodinėt kiekvienam "Naujam vaikui", kad tas yra tas ir taip negerai, o tas vis tiek purkštauja ir aiškina kokia tu durna, tai vieną dieną tikrai noris spjaut ir .... O geriausiai būna, kai atbėga ir užduoda klausimą, kuris 2 puslapius atgal buvo išnagrinėtas iki smulkmenų. Ir kai pasakai, kad tu atsversk du piuslapius atgal, tai kai puola purkštaut, kad čia ji kokia užsiėmus ir tipo ką, sunku parašyt, jeigu klausiu? tai žinai, nuo tokių žemės bambų kartais reikia pailsėt. Ir šiaip reikia pailsėt. Išsisėmi žmogus apie tą patį ištisai. Supraskit ją irgi. Kenčiam mes paskui, normalios biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu bet yra kaip yra.
Čia ne jums taikau.

o man kartotis dėl jūsų virtuvės?
ok, pasikartosiu. Geriau pasidėjimui variantas 3, bet jaukiau 2.
Viryklės pasislėpimą už spintelės ir turėjau galvoje. O šiaip, man norisi varianto 5 biggrin.gif
tai jeigu galit, tai važiuokit ant praėjimo su variantu 2, ir susidėliokit ten viską. Šiaip, kažkokių labai didelių loginių spragų pas jus bent jau aš nematau. Mąstot teisingai, einat teisingai, o ten kai prasideda skoniai, tai žinot, draugių rast sunku. Man gal kaip Noa, nelabai ta vizulka kabina, nors tikiu, jog pas jus bus kitaip, reik į patį išdėstymą žiūrėt, nu bet ....
O jeigu praėjimas labai užsistato, galit daryt atviras lentynas, jos mažiau griozdina, bet atviras prižiūrėt britku. Šluotas irgi kažkur susidėt reikia. Nu ten toks pas jus praėjimas į svetainę gaunasi, norisi jo tokio gražesnio. Gal tada dar kažkiek hole spintą patrumpint galima (jeigu reiks)
nu kažkaip taip, mano nuomone

Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2017 01 18, 19:04)
oooo rankenėlės......oooo biggrin.gif

knisuosi jau savaitę po lenkus, italus. Radau kas maždaug į tą pusę USA Hafelės katologe biggrin.gif Įtariu asortimentas Europai ir JAV skirtingas?

taip, skirtingas. Bet pamėgint atsisiųst galima.

O ko ieškai, gal kur mačius būsiu?
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 01 18, 19:41)
visokeriopiškai pritariu. Per daug gražu. Negalima taip aukštai kertelių užkelinėt, paskui aš niekada nepasidarysiu virtuvės  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Papildyta:
tai gal laikas vyrą keist? nes nu dabar dėl jo pasidarysit dujinę. Nu tai jaučiu sprendimas kokiem 15-20 metų. Nu žinau, jog taip nei viena negalvojam, bet būna būtent taip. Nu ir įsivaizduok dabar kad diedas kažkur sprogs po 5-7 metų? nelinkiu, nu bet sakjykim visko būna, kai kas ir teleloto laimi. Nu ta va tada kai durna už dyką su ta dujine kankinsies dar 10metų? Tai jam taip ir paaiškinkit - arba tu 100% ruoši valgyt toje dujinėje pats, be teisės bambėti, arba perki man elektrinę, arba vyniok meškeres lauk. Nieko asmeniško, sakyk forume longger taip liepė.

Aš irgi pritariu dėl vyro. Maniškis irgi buvo uzsvaiges daryti virtuvę per vieną sieną. Neva taip pigiau ir neuzgriozdins. Nu ok, bet paklausiau, ar jis bevalios perimti ir maisto gaminį pareigą, kuri apsiribos ne tik dešros šlioso papjaustymu ore laikant lentelę, nes padėt jos nelabai bus kur.

O jei lieptų dėti dujinę... Na turbūt tai būtų pakankama priežastis net ir bažnytinę santuoką anuliuoti.
Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2017 01 18, 13:13)
Sveikos gyvos.

labas.

nei čia kas priima, nei kas varo. Ateini ir gyveni, jeigu tinka. jeigu ne - eini kitur.
O jus pasakokitės, pasakokitės. Kokios mintys, ką planuojat, ko norit, ką naujo matėt, kas bus kitaip. Aš pati gal vėliau išsakysiu nuomonę. Bo jau persivargau, o jums neskubu, kiek supratau.

Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2017 01 18, 19:14)
Aš irgi pritariu dėl vyro. Maniškis irgi buvo uzsvaiges daryti virtuvę per vieną sieną. Neva taip pigiau ir neuzgriozdins. Nu ok, bet paklausiau, ar jis bevalios perimti ir maisto gaminį pareigą, kuri apsiribos ne tik dešros šlioso papjaustymu ore laikant lentelę, nes padėt jos nelabai bus kur.

O jei lieptų dėti dujinę... Na turbūt tai būtų pakankama priežastis net ir bažnytinę santuoką anuliuoti.

žėkit, jeigu aš kur šypsenėlių nepadedu, tai dar nereiškia, kad čia viskas be jokio humoro smile.gif nooooors, kiekvienam špose yra didelė dalis tiesos smile.gif bet nemanau, jog orkaitės tipas jau turėtų būti pakankama priežąstimi santuokai nutraukti. Čia gal reiktų įjungti moteriškus ginklus ir pats atneštų tą elektrinę orkaitę ir dar gėlių nupirktų 4u.gif
Atsakyti
Šiaip jau man ta virtuvė nestiliova, o kai man negražu, aš tada net gilintis nepradedu smile.gif Atsiprašau, čia mano asmeninė nuomonė, mano skonis nėra tobulas, kiekvieno skonis yra kitoks, bet aš ankstesnėse temose jau gal kokias 5 tokias aptariau ir pasisakiau, kas man nepatinka. Tai dabar kartot vėl tą patį - tiesiog nusibodo. Lai sako kažkas, kas dar niekam nieko nesakė biggrin.gif
Man gražios virtuvės kaip Rosendos biggrin.gif

Noa, geri darbai zmogu puosia 4u.gif bigsmile.gif

as ir neprasiau ziureti i virtuves fasadus ,o patarimo ,pakomentuoti koks isdeliuojimas
geresnis atrodo .

Rosendos virtuve , man labai grazi , sekanti tokia ir bus , o dabar reik igyvendinti sena svajone klasikine balta tongue.gif
............................................

buvau as bute siandien , nubraiziau dvi virtuves su kreida , jei issikis 5 cm i praejima ir jei
30 cm. beliko tik apsisprest is tu dvieju variantu ....

Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2017 01 18, 19:25)
Noa, geri darbai zmogu puosia  4u.gif  bigsmile.gif

as ir neprasiau ziureti i virtuves fasadus ,o  patarimo ,pakomentuoti koks isdeliuojimas
geresnis atrodo .

Rosendos virtuve , man labai grazi , sekanti  tokia ir bus , o dabar reik igyvendinti sena svajone klasikine balta  tongue.gif
............................................

buvau as bute siandien , nubraiziau dvi virtuves su kreida , jei issikis 5 cm i praejima ir jei
30 cm.  beliko tik apsisprest is tu dvieju variantu ....

30 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 01 18, 20:19)
labas.

nei čia kas priima, nei kas varo. Ateini ir gyveni, jeigu tinka. jeigu ne - eini kitur.
O jus pasakokitės, pasakokitės. Kokios mintys, ką planuojat, ko norit, ką naujo matėt, kas bus kitaip. Aš pati gal vėliau išsakysiu nuomonę. Bo jau persivargau, o jums neskubu, kiek supratau.

Papildyta:
žėkit, jeigu aš kur šypsenėlių nepadedu, tai dar nereiškia, kad čia viskas be jokio humoro  smile.gif nooooors, kiekvienam špose yra didelė dalis tiesos  smile.gif bet nemanau, jog orkaitės tipas jau turėtų būti pakankama priežąstimi santuokai nutraukti. Čia gal reiktų įjungti moteriškus ginklus ir pats atneštų tą elektrinę orkaitę ir dar gėlių nupirktų  4u.gif

ką noriu pasakyti - kas daugiausia patalpa ir įranga naudojasi, tas ir turi spręsti dėl patogumo, grožio, talpumo ir netgi biudžeto (proto ribose). Aš niekada vyrui neaiškinau, kaip pasidaryti sandėliavimo patalpas jo žaislams. Tai office atveju, spausti dėl nepatogios ir atgyvenusios orkaitės vyras gali jei jis ta orkaite naudojasi bent 95% laiko ir jį tenkins. Kitu atveju moteriškė vargs ir blogu minės.

P.s. Prieš tai buvęs postas buvo hiperbolizavimas. Aš šypsenėliu nededu, nes telefonu jas kol pasirenki...
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas turit meistrų kontaktų, kas dirba Klaipėdoje ar aplink su Compact HPL stalviršiais? Reiktu išmatuoti, supjaustyti tą plokštę bei sumontuoti. Kažkaip sunkiai čia su jais, visi kratosi..
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 01 18, 20:11)
Papildyta:

taip, skirtingas. Bet pamėgint atsisiųst galima.

O ko ieškai, gal kur mačius būsiu?

Sunku vienu žodžiu nupasakoti, gal todėl ir nerandu...

Susisvaigau, kad mano 4-iem 120 cm pločio stalčiam, vaizduojantiem indaujos apačią, ir žiūrintiems į svetainę, reikia apvalių ar iš bėdos ovalių rankenėlių (po 2 kiekvienam), kurių skersmuo būtų nuo 4,5 cm ir daugiau. Stiliaus nenusakysiu - ne per daug glamurnos, bet ir ne visai naujoviškos. Spalva - brushed inox, send.žalvaris, pas Hafele radau spalvą Brittanium - čia tipo geležis gal, pewter ir kt., iš bėdos alyvuota ruda bronza ir ketus.
O ilgąsias derinčiau prie apvalių, nebūtinai tos pačios kolekcijos/gamintojo, svarbu ne trumpesnės nei 19 cm, ar koks ten standartinis tarpas. Ir kad būtų užapvalintais galais - kad nedraskytų krumplių.

Jei randu patinkačias ilgas, tai nėra netinkamų apvalių ir atvirkščiai. Arba spalvos nėra, arba dydžio / ilgio. Arba kaina baisi.

Idealios apvalios: http://ferrettohandl...index.html#p=10 Va dar gerule http://arte.sklep.pl...31-id-3445.html, bet nesugalvoju jai ilgų.

Hafele USA: Paragon collection, Ovale collection, bet čia ilgos užkabino. Su ilgom vargas, kad dauguma ilgesnių tik labai šiuolaikiškos ir "aštrios".
Šitos (Hafelio studio collection) įdomios http://www.morehandl...106-61-143.html.

------
pasakėčios moralė: jei galit išvengti rankenėlių, tai ir venkit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 18 sausio 2017 - 21:20