katee - aha, aš per telefoną net nemėgstu jungtis į SM rašyt kažką, tik paskaitau ir viskas.. nervina tikrai, galėtų sutvarkyt greičiau ir mobilią versiją, ne tik kompiuterinę
*****, tos orų prognozės mane kuo toliau, tuo labiau gąsdina ir nuvilia. nu aišku svarbiausia kompanija ir t.t., bet man visai norėtųsi basutes nors dieną - dvi avėt atostogaujant
Almost , nesuk galvos va dabar 18 ir tikrai silta ! As su sortais ir basutem !
Almost , nesuk galvos va dabar 18 ir tikrai silta ! As su sortais ir basutem !
kad prognozės vis keičiasi - nuo +25 ir saulės jau dabar rodo +15 ir lietų
Dar yra nemazai laiko , dar 3 kart pakeis
Ale kai pagalvoju - pas mus net lagaminai nesukrauti, nebeaišku iš viso, kokius rūbus dėtis
Nu nieko, per šį savaitgalį tikiuos jau susidėsim bent kažką, nes kitaip tikrai plikom rūrom abu lėksim
Rasyte - sakai, su sortais ir basutem? Nieko nuostabaus. Zmones taip vasaros issiolge, kadnprie +13C eina su maikem. O anksciau stebedavomes, kodel UK zmones visi issiplikine. Dzin tas oras. Atejo kalendorine vasara, reiskia reik maikes detis😃 Cia juokas, aisku. Kaip sindien, tai drasiai su plikom kojom galima eiti. Nes saule sviecia. Kai saules nera, tai salta pajury.
Almost - dar tikrai 10 kartu viskas pasikeis!
As prisimenu, kai brolis i Airija tik isvyko, tai i LT atvaziuodavo pasisildyti vasara. Nes Dubline nera tu karsciu. O dabar.... Dabar tas pats, kas Airijos. Pasikeite orai labai. Nebera tu vasaru normaliu.
Almost - dar tikrai 10 kartu viskas pasikeis!
As prisimenu, kai brolis i Airija tik isvyko, tai i LT atvaziuodavo pasisildyti vasara. Nes Dubline nera tu karsciu. O dabar.... Dabar tas pats, kas Airijos. Pasikeite orai labai. Nebera tu vasaru normaliu.
Va va, tikrai, seniau kažkaip ir tas orų skirtumas didelis ir akivaizdus būdavo, o ir prognozės oro Lietuvoj tai pasakydavo, kad lis - žinojai, kad lis. Pasakydavo, kad bus saulėta - žinojai, kad taip ir bus. Dabar gi žiūriu panašūs žiauriai orai abiejose pusėse
Koki darba padariau! Visos seimynos batus sutvarkiau, isvaliau, i atskiras dezes sudejau, kai kuriuos isnesiau i skladuka. Palikau tik vasarinius ir kedus visokius. Tegul man dabar pabando atsalti😂
Nu jei manęs nebijo orai, tai gal bent Tavęs išsigąs
Mano sesė šian ir su klase ekskursauja po Birštoną

O ryt baigiamasis mokslo metų renginys, važiuosiu ir aš pasidairyt

Labas. Buvau Zaroj, nusipirkau sukneles kelias, viena kas dienai, o kitą su papuošalais suderinsiu kitos savaitės vestuvėms, kur dalyvausim

Aš kadangi kompo namie nejungus metus

Bus pamokos, nors pusmečiai išvesti, tai tokios ir pamokos..