Labas,
Sveikinimai Patrankai 
Uodai tikrai labai puola, net ir sode, kur anksčiau vos vienas kitas uodas praskrisdavo, tai dabar puola siaubingai
Gal kad ilgai šalta buvo, greit atšilimas - visi vienu metu "išsiperėjo " 
Šiandien tokia darbinga diena buvo, suskiepijom mažę nuo erkinio encefalito, dabar tik po 5 metų sekantis skiepas. Dičkė egzaminą solfedžio išlaikė dešimtuku
Dar su ja pas ortodontę važiavom, pati pas reabilitologę dėl procedūrų rankoms skyrimo. Žo, aplaksčiau beveik visur. Dar ur į sodą trumpam užvažiavom, agurkus palaistyt.
Reik ir man tą misha jaučiu bandyt. Nusipirkau Uriage emulsiją spf 30, šiaip tikrai labai patenkinta - lengva, nepalieka balto šydo, gerai susigeria. Bet be maskavimo, ant viršaus mineraline pudra veidą padengiu, bet vasarai norėčiau nenaudot visai pudrytės, nes visvien "nubėga" visas maskavimas.
Fui ta gliukozė, gėriau abu kartus, ir abu kartus buvo

Mano abi merginos laukia atostogų, neįsivaizduoju, kaip bus po "revoliucijos" mokslų, kada reiks visą birželį eit, išprotėjimas, ne kitaip. man gaila vaikų, netikiu, kad krūviai apmažės, tiesiog dar labiau vaikai išvargs.Tėvai irgi, o aš ypač, labai sunkiai keliuos paskutiniu metu, irgi pervargau jau.