QUOTE(Terezza @ 2016 11 30, 22:38)
<p>Nu blyn. Plaukai nebeslenka. Jaučiat? Po dviejų panaudojimų. Ne-be-slen-ka.

</p>
Neįtikėtina, kaip tau greit suveikė 😱
Aš kažkur po mėnesio pastebėjau, kad nustojo slink. Gal anksčiau nustojo, ale, aš ne itin pastabi
QUOTE(Rasytee @ 2016 11 30, 22:53)
bet nesenai issigyjom busta sostinei
zinokit didziausias galvos skausmas man yra mano darbuotojai , o ju tikrai nemazai ir kokia dovanele beziureciau padauginus gaunas didele suma . Atrodo as isleisiu kruva pinigu , o jie gaus smulkema
Kokios džiugios naujienos! Sveikinimai! Kokiam rajone?
planuojat persikelt ar investicija? Nu va, jau turėsit kur apsistot, kai į Vln atvarot
Tai bustus dabar turėsit per visą LT, pradedant Plng, baigiant Vln. Buožės
Kiek žmonių? Negalvok kad išleisi daug, o jie gaus smulkmeną. Džiugina tos vadinamos smulkmenos irgi labai. Aš pirkčiau maistines dovanas, komplektuočiau iš kokių alyvuogių, gero sūrio, riešutų, gero aliejaus, medaus dar pvz., šokolado kokio geresnio. Ir gražiai supakuočiau. Man, gaunant dovanas, labai svarbu pakuotė, užtai aš irgi kreipiu dėmesį i tai, gražiai pakuoju.
Riešutus darau pagal Beatką, iš jos knygos. Su čili pipiriukais,pikantiški tokie ( migdolai), kiti (anakardžiai) su kariu. Man nepatinka saldūs tie, glazūruoti medum ar cukrum.
Aišku, vėlgi, labai svarbu pakuotė. Perku dailius, stilingus indus ir supilu, tada labai gražu man dovanot
Labu.