Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 11 25, 15:53)
o kiek ateina prekes is yoox , galvoju ar po kelis dydzius imti , ir tada grazinti ( bet labai nenoriu taip daryti) ar po viena, ir jei netiks , greit kita uzsakyti.

Per 5dd - jei pirmadienį išsiunčia, penktadienį gaunu, jei išsiunčia antradienį - gaunu pirmadienį ir tt.

Aš irgi noriu Achica pakvietimo, kas gali atsiųsti?
Atsakyti
QUOTE(deita @ 2016 11 26, 14:55)
https://www.achica.com/ mane ir sudomino sis psl gal kas pakvietima atsiustumete? Aciu

Aciu uz prisijungima 🌷
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 11 26, 15:23)

Šios temos pirmas sakinys skamba taip: "Neužtenka norėti pirkti, tam reikia turėti ir pinigų. Priimanti užsakymą pinigų neskolina."
Taigi jūs vis dėlto piktinatės, kad renkanti užsakymą narė paprašė iš jūsų pinigų, kad nupirktų jūsų prekes... Jei kitos renkančios iš pradžių neima pinigų, užsako, o tik paskui iš jūsų gauna pinigus, vadinasi prekes perka iš savų lėšų, o tai reiškia, kad daro išimtį ir prisijungiančiai paslaugą.

Aš nesipiktinu 4u.gif
Tik savo pastebėjimus parašiau.
Tiesiog kitos narės bent krepšelio sulaukia ir tada parašo sąskaitą ir kada užsakinės. O čia dar užsakymo nėra, o jau pinigų laukia. Pirmam poste ne iki galo surašiau. Beje Nuo to laiko narė nebuvo prisijungus.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 11 26, 15:23)
Googlas rašo, kad "diržo ilgis yra matuojamas nuo sagties pradžios iki centrinės skylės."
Papildyta:

Šios temos pirmas sakinys skamba taip: "Neužtenka norėti pirkti, tam reikia turėti ir pinigų. Priimanti užsakymą pinigų neskolina."
Taigi jūs vis dėlto piktinatės, kad renkanti užsakymą narė paprašė iš jūsų pinigų, kad nupirktų jūsų prekes... Jei kitos renkančios iš pradžių neima pinigų, užsako, o tik paskui iš jūsų gauna pinigus, vadinasi prekes perka iš savų lėšų, o tai reiškia, kad daro išimtį ir prisijungiančiai paslaugą.

aciu JUms labai smile.gif tikiuosi yooxas susipazines su googlo aprasymu smile.gif tada busiu tinkamo dydzio uzsisakiusi .
Atsakyti
priimčiau porą mergaičių pasidalinti siuntimo išlaidas

http://www.c-and-a.com/
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 11 26, 15:30)
Per 5dd - jei pirmadienį išsiunčia, penktadienį gaunu, jei išsiunčia antradienį - gaunu pirmadienį ir tt.

Aš irgi noriu Achica pakvietimo, kas gali atsiųsti?

aciu smile.gif jau apsipirkau, manau bus mano viena megstamiausiu parduotuviu. Nes tas dalykas , kad uzsisakai , pasimatuoji , netinka grazini , mane labai vilioja. Viska daro kurjeris ( kiek supratau is ankstesniu aprasymu ) zodziu pasauga vadinasi atvaziuoja parduotuve i namus. Nebaisu pirkti kai zinai , kad gali grazinti.
Papildyta:
QUOTE(Lenaa @ 2016 11 26, 15:36)
Aš nesipiktinu  4u.gif
Tiesiog kitos narės bent krepšelio sulaukia ir tada parašo sąskaitą ir kada užsakinės. O čia dar užsakymo nėra, o jau pinigų laukia. Pirmam poste ne iki galo surašiau. Beje Nuo to laiko narė nebuvo prisijungus.

man idomus poziuris , as taip pat manau , kas daro uzsakyma, to ir taisykles. jei atrodo , kad nare nepatikima, su tokia neprasideciau. Labai idomiai man atrodo, kad jus pinigu neissiuntete, bet po to uzklausete , ar ji pirko smile.gif bet ji neturi aiskintis pries jus. aisku linkiu kitoms panoms , kad viskas butu gerai , su ju uzsakymais, ir nare nekontaktuoja ne del piktu keslu, o del to , kad dar neatkeliavo prekes.
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2016 11 26, 16:36)
Aš nesipiktinu  4u.gif

Savo poste pirmam rasot kad nusiuntus uzsakyma paprase pinigu
Tai siuntet ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 11 26, 15:48)
Na, ji su manim pirkdavo, tai problemu niekad nebuvo.
O kad pinigu is pradziu praso, tai nieko cia blogo... Gal zmogus jau nusvilo kada, kad kai jungtis tai visos nori, o kai pasiimt, tai pinigu nera, tai noro... Ne kiekviena nori ir gali investuoti savo pinigus i svetimus pirkinius

Na as apakus nuo tokiu pareiskimu blink.gif as visada pirmu reikalu,kai besijungiancios nares atsiuncia uzsakyma parasau duomenis pavedimui ir niekada neperku negavusi pavedimo. O ar tureciau???kokia proga turiu svetimam zmogui kazka pirkti uz Savo pinigus? blink.gif ir zinokit tokiu yra sioj temoj nemazai! Atsiuncia uzsakyma ir dingsta,daugmaz tu nupirk,as pervesiu, kazkada biggrin.gif
Mergaites, ku ku, cia ne tarpininku tema,kurios is to piniga kala rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 11 26, 15:45)
aciu smile.gif jau apsipirkau, manau bus mano viena megstamiausiu parduotuviu. Nes tas dalykas , kad uzsisakai , pasimatuoji , netinka grazini , mane labai vilioja. Viska daro kurjeris ( kiek supratau is ankstesniu aprasymu ) zodziu pasauga vadinasi atvaziuoja parduotuve i namus. Nebaisu pirkti kai zinai , kad gali grazinti

Tikrai taip smile.gif
Atsakyti
Kas naudojat topcashback - kokia naryste turite? Plus membership ar Classic membership, kuo jos ten skiriasi, uz ta pirmaja moketi reikia?
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2016 11 26, 16:39)
Aš siunčiau užsakymą šiai narei, bet man pasirodė įtartina, kad ji tuoj pat pinigų paprašė. Nedariau pavedimo iškart, po kelių berods dienų perklausiau ar padarė užsakymą - tylu iki šiol. Man nuojauta sako, kad ji apgavikė  unsure.gif
Laukiam daugiau merginų pasisakymų, gal kas turėjo reikalų su ja ir viskas baigėsi sėkmingai.
Narės nickas blacksunflower berods.
O aš klausimą ne į temą turiu  4u.gif
Kaip jūs perkopijuojat postą iš senos užrakintos temos? Aš kai spaudžiu atsakyti, rašo, kad tema yra užrakinta ir paslauga negalima.
O jei groteles su skaičiuku posto viršuje, tai tik nuoroda nusikopijuoja. Daugiau jokių galimybių prie posto nematau  ax.gif

as uzsakinejau per sia nare, bet pries 2metus smile.gif viskas ok, jei kas, yra jos telefonas, adresas, nemanau kad apgavike, gal atsitiko kas nors, kad neatraso
Atsakyti
Jei kas netinges imeskite man i az grazinimo tvarka i YOOX smile.gif issaugosiu , kad butu , ir kad nereiketu cia klausinet po 100 kartu.
Atsakyti