Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Auruma @ 2016 11 29, 09:49)
Kaip manot ar iš amazono(de/co.uk/fr) per UK tarpininkus spėtų ateiti siuntinys iki gruodžio 10d? Ar tik jau tiesiogiai perkant?

Jei pirktumėt iš vokiško amazono į vokišką adresą, greičiausiai iki šio penktadienio prekė atkeliautų į vokišką adresą, tuomet penktadienį išsiųstų, kitą antradienį turėtumėt. Jei iš vokiško, prancūziško ar kito siųstumėt į UK, tai iki šio penktadienio tikrai į Uk neatkeliautų, o prekės į LT praktiškai pas visus išvežamos penktadienį. Pas Tukį nežinau, kokia dabar tvarka. Taigi per UK labai abejoju, kad spėtumėt į LT atgabenti prekę iki gruodžio 10 d.
Atsakyti
Gal zinot operos ir baleto teatro bilietams koki nuolaidos koda ?
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 11 29, 09:49)
Kaip manot ar iš amazono(de/co.uk/fr) per UK tarpininkus spėtų ateiti siuntinys iki gruodžio 10d? Ar tik jau tiesiogiai perkant?

Jei PA iki penkradienio gautu, tai Vilniuj butu ateinanti antradieni. Ziurekit pagal prekes planuojama pristatymo data.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 11 29, 10:50)
Labryt,

kadangi vakar dienos pokalbių nesekiau, soriukas jei pasikartosiu 4u.gif
Kažkas ieškojote eos , knygų klube yra. Brangokai, bet 20%+50% nebloga kaina gaunasi. Čiupkit, kam reikia.

iš kur tą 20 proc gauti? 50 tai su kodu nuolaida50. o iš kur 20 gaut? man reiktų
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 11 29, 09:33)
Nežinau, kaip šiuo metu, bet kanceliarines rudenį susipirkau pas vokiečius per DE adresą, kiek lyginau, gavosi pigiausiai https://www.bueromarkt-ag.de/

Faber Castell: https://www.bueromar...er_castell.html

Tai va, šitie pieštukai knygų klube (tik metalinėje dėžutėje) man gavosi už 3,5euro mirksiukas.gif
https://www.bueromar...er_castell.html
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 11 29, 11:52)
Jei pirktumėt iš vokiško amazono į vokišką adresą, greičiausiai iki šio penktadienio prekė atkeliautų į vokišką adresą, tuomet penktadienį išsiųstų, kitą antradienį turėtumėt. Jei iš vokiško, prancūziško ar kito siųstumėt į UK, tai iki šio penktadienio tikrai į Uk neatkeliautų, o prekės į LT praktiškai pas visus išvežamos penktadienį. Pas Tukį nežinau, kokia dabar tvarka. Taigi per UK labai abejoju, kad spėtumėt į LT atgabenti prekę iki gruodžio 10 d.

Ačiū už atsakymą 4u.gif . Jei neklystu ar ne vokiškas amazonas buvo nustojęs pristatyti siuntinius vokišku ESWD adresu? Lyg pamenu anksčiau šioj temoj buvo kažkokos diskusijos?
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 11 29, 10:56)
Ačiū už atsakymą  4u.gif . Jei neklystu ar ne vokiškas amazonas buvo nustojęs pristatyti siuntinius vokišku ESWD adresu? Lyg pamenu anksčiau šioj temoj buvo kažkokos diskusijos?

Pakeistas adresas
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 11 29, 10:49)
Merginos rase, kad siules ju yra, tai gerai pagalvokite, ar tikrai reikia unsure.gif

oh... ačiū už perspėjimą unsure.gif o aš kaip tik buvau skaičiusi, kad po 2-3 metų vis dar kaip naaujos atrodo unsure.gif žodžiu, esmė, kad antrokas jau antrus metus nešioja herlitz kuprinę - dėžutę, ir kuo toliau tuo labiau ji man nepatinka, nes yra sunki doh.gif išvaizda po 1,5 metų - ideali, bet tas svoris... žodžiu, ieškau lengvos, kokybiškos kuprinės antrokui ir būsimai pirmokei, gal kas galite patarti kokios ir kur ieškoti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salsiera: 29 lapkričio 2016 - 10:08
QUOTE(padraika22 @ 2016 11 29, 10:56)
iš kur tą 20 proc gauti? 50 tai su kodu nuolaida50. o iš kur 20 gaut? man reiktų

o man tas kodas šiandien negalioja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2016 11 29, 11:13)
o man tas kodas šiandien negalioja  unsure.gif

Taip, ir man jau nebe. Dar kai ką sugalvojau paimti, bet nebegalioja. Arba kodas tik vienam apsipirkimui.
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2016 11 29, 12:13)
o man tas kodas šiandien negalioja  unsure.gif

Negalioja jungiantis ta pacia paskyra, jei jau esat pirke, as prisijungiau su kita ir taiko, bet kas is to, uzluzes puslapis jau kokia valanda, ties 3 zingsniu...
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2016 11 29, 11:18)
Negalioja jungiantis ta pacia paskyra, jei jau esat pirke, as prisijungiau su kita ir taiko, bet kas is to, uzluzes puslapis jau kokia valanda, ties 3 zingsniu...

As 13 prekiu sudiktavau telefonu ir visai jau i pabaiga, prie atsisveikinant, rysys pakibo doh.gif Dabar laukiu, ar ateis saskaita i pasta.
Nes netu - be sansu, neleidzia apmoketi.

Dar paaiskejo, kad ne visos prekes yra, nors i kasika leidzia sudeti unsure.gif
Atsakyti