Mes pėsčiom nuėjom ir parėjom. Nešalta. Vėjo nėra. Tik tas lietus toks įkyrus prasidėjo. Turškia migla tpkia. Nei lyja nei nelyja. Bet šventės nesugadino.
Atsiprasau merginos, kad tokia banga pakeliau del blacksunflover, man kila nerimu, nes 1 laiskeli jai parasiau el. pastu dar pries 3 dienas, 2 kita diena... tili iki siol, tikrai keista, kad nera prieimo prie interneto. Na rimtai mazai-kas atsitiko, tikiosiu viskas pas ja gerai. Svarbiausiai, kad buvo dar zmoniu, kurie turejo su ja reikalu it viskas baigesi gerai.
Na ką, sportsdirectas padarė 20 proc nuolaidą viskam. Ir dar kažkokį dovanų vaučerį duoda jei virš 100 svarų perki (taip suprantu kitam kartui). Gal kas norėtų jungtis siuntimui pasidalinti? Šiauliai, bet galiu ir persiųst.
rinksiu iki nemokamo siuntimo(199 eur) primenu , kad prie kiekvienos prekes prideda pvm 5%, 9% arba 21% Kedainiai, galiu persiusti lpexpress/omniva pastomatais Seb bankas, jei pavedimas ne is seb banko, tai plius 0.41 eur cnt pinigus prasysiu is anksto
uzsakymus siuskite: ilona7810@yahoo.com uzsakyme parasykite nika ir parduotuves pavadinima
Na ką, sportsdirectas padarė 20 proc nuolaidą viskam. Ir dar kažkokį dovanų vaučerį duoda jei virš 100 svarų perki (taip suprantu kitam kartui). Gal kas norėtų jungtis siuntimui pasidalinti? Šiauliai, bet galiu ir persiųst.
Atsiprasau merginos, kad tokia banga pakeliau del blacksunflover, man kila nerimu, nes 1 laiskeli jai parasiau el. pastu dar pries 3 dienas, 2 kita diena... tili iki siol, tikrai keista, kad nera prieimo prie interneto. Na rimtai mazai-kas atsitiko, tikiosiu viskas pas ja gerai. Svarbiausiai, kad buvo dar zmoniu, kurie turejo su ja reikalu it viskas baigesi gerai.
Kaip čia viskas įdomiai. trečiadienį gavau mailą ar 0rekes Lietuvoje. Išsiunčiau mailą bet man jis liko neissiųstas. Kadangi sm sėdžiu retai, tik jei darau užsakymą ir kadangi prekių dar negavau- savaite nebuvau užėjus. O čia mane sutinka postas kad apgavike esu sorry panos bet rašinėti kiekvieną dieną neišeina. Pinigus persiuntete reiškėsi prekės užsakiau. Kol prekių ner_ nėra ko ir rašyti. Kai bus informuosiu:)
Pasimeciau tarp dydziu yooxe. Nesioju 42 eu, 14 uk. Uzsidejus yoox paieska L dydziui, man ismeta 44 italiska. Bet italiskas 44 juk nera europietiskas 42 ar 44. O kai ziuriu i size chart, rodo, kad italiskas 44 atitinka L (pvz tommy hilfiger) Nesuprantu:( Gal kas apsviestu, please