Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

labas rytas smile.gif

[size=7]
Trupucio truksta
www.yoox.com
-10% kodas
vartotojo įkelta nuotrauka

www.victoriassecret.com

vartotojo įkelta nuotrauka/size]

QUOTE(Ciquita @ 2018 06 27, 09:14)
Ar yra Swarovskiams koks kodas, kad patiktinti ar taiko mano prekei?

SUMMERSALE18
Atsakyti
Merinuku papildyta https://www.jcrew.co...isFromSale=true dar 20% yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinokit, pilnas yooxas vaiduokliu . Daug prekiu neduoda pirkti verysad.gif
Atsakyti

Nebijau del vitaminu stokos,auganciam svarbu duot pakankamai kaulu,kremzliniu visokiu. O galviju skrandyje yra visokiui mineralu,probiotiku ir tt ax.gifZinau kelis veislynus, kur tik raw seria ir leliukams raw duoda-uzauga normalus sunys ax.gifKai ateisi kada,placiau paplepesim, jauciu,kad tuoj uzknis neturincias sunu tokios kalbos biggrin.gif

na tavo auga vasara, kitaip, maniskis augo ziema tai as jam ir zuvies tauku ir vitaminu net papildomai daviau kad tik stuburas neislinktu :) 

Atsakyti

Nuo mėsos tikrai vitaminų netrūks biggrin.gif. O kaulus išvemt gali todėl, kad ryja nekramtydamas arba kaulai netinkami mirksiukas.gif. O visi tie palepinimai, miksavimai su sausiaku kaip tik yra blogai. Sako, mėsai virškint reikia didelio rūgštingumo, o sausiakui - mažo.

P.S. - mano mėsėdė jau 7 metai biggrin.gif

ne kaulus isvemia o tiesiog skrandzio sultis  :) zinau kad negalima miksuoti bet man pasiule taip daryti paciam veislyne  :D tai jis farso gauna kokius 20gr per diena, gal net maziau, nezinau kiek telpa i konga  :huh2: ir konservu su sausiaku maisyti siaip jau negalima  :D ir vysniu kauliuku negalima o maniskis lauke kaip buldozeris tas vysnias traisko  :B​  biski ramiau i viska ziuriu  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 27 birželio 2018 - 09:42
Paskaičiau apie šunis, tai vaikus augint, žiūriu, šimtąkart paprasčiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Paskaičiau apie šunis, tai vaikus augint, žiūriu, šimtąkart paprasčiau biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

zinokit vaiku neturiu bet turejimas suns man atrodo labai geras pasiruosimas vaikam  :D 

Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2018 06 27, 11:26)
Paskaičiau apie šunis, tai vaikus augint, žiūriu, šimtąkart paprasčiau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif Gerai pasakyta biggrin.gif Bet ir vieni ir kiti teikia daug dziaugsmo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2018 06 27, 11:26)
Paskaičiau apie šunis, tai vaikus augint, žiūriu, šimtąkart paprasčiau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif

www.calvinklein.us

Atsakyti
www.calvinklein.us
-25% krepselyje apatiniams

Atsakyti
Nedaug truksta shipui
-30% kodukas
www.ralphlauren.com