Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

O kur Jus tuos sijonus nesiojat?  :4u:  tokie grazus, bet man jie labai sventiniai atrodo  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2018 07 19, 10:34)
<p>O kur Jus tuos sijonus nesiojat?  4u.gif  tokie grazus, bet man jie labai sventiniai atrodo  rolleyes.gif​ </p>

tai juk ir raso atsiliepimuose, jis ir sventiskas ir kasdien 4u.gif Uzsidek aukstakulnius ir bliuzele ir vualia eini pasipuscius biggrin.gif Uzsidek kerzus ar conversus su paprasta maikute vualia varai kasdien bigsmile.gif as ji taip isivaizduoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 19 liepos 2018 - 08:37

tai juk ir raso atsiliepimuose, jis ir sventiskas ir kasdien 4u.gifUzsidek aukstakulnius ir bliuzele ir vualia eini pasipuscius biggrin.gifUzsidek kerzus ar conversus su paprasta maikute vualia varai kasdien bigsmile.gifas ji taip isivaizduoju 4u.gif

ir sėdi paskui kabinete kur tavęs niekas nemato  :D 

Gal reikia pasiimti, kaina tai juokinga :D

O kaip jo dydžiai? jeigu paprastai dėviu M toki ir imti?

Atsakyti

Šviesiai rudo M nėra  :(​ 

Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2018 07 19, 10:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kriisti" data-cid="72157333" data-time="1531982248"><div><p>tai juk ir raso atsiliepimuose, jis ir sventiskas ir kasdien vartotojo įkelta nuotraukaUzsidek aukstakulnius ir bliuzele ir vualia eini pasipuscius vartotojo įkelta nuotraukaUzsidek kerzus ar conversus su paprasta maikute vualia varai kasdien vartotojo įkelta nuotraukaas ji taip isivaizduoju vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>ir sėdi paskui kabinete kur tavęs niekas nemato  biggrin.gif </p><p>Gal reikia pasiimti, kaina tai juokinga biggrin.gif</p><p></p><p>O kaip jo dydžiai? jeigu paprastai dėviu M toki ir imti?</p>

reikia buti paciai sau grazia, o ne del kitu mirksiukas.gif 4u.gif kiek skaitau atitinka, as turiu viena uniqlo L man tiko, tai ir sio issiunciau L 4u.gif
Atsakyti

reikia buti paciai sau grazia, o ne del kitu mirksiukas.gif4u.gifkiek skaitau atitinka, as turiu viena uniqlo L man tiko, tai ir sio issiunciau L 4u.gif

Ačiū  :D  nusiunčiau, pažiūrėsim kaip jis čia atrodys  :angel2:​ 

Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2018 07 19, 09:56)
<p>Šviesiai rudo M nėra  verysad.gif​ </p>

jau labai daug ispirkta vakar buvo

Uniqlo tik is jav galim pirkti . tai Daliuko reiks palaukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2018 07 19, 10:56)
<p>Šviesiai rudo M nėra  verysad.gif​ </p>

diena pastebkite gal papildys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MeistroMargarita @ 2018 07 19, 11:16)
jau labai daug ispirkta vakar buvo

Uniqlo tik is jav galim pirkti . tai Daliuko reiks palaukti  4u.gif

o sakykite sparciai renkasi, daug truksta iki free deliverio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 07 19, 10:28)

o sakykite sparciai renkasi, daug truksta iki free deliverio 4u.gif

sparciai smile.gif
Atsakyti
https://www.sierratr...stralia~b~1389/ ugg kainos geros čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiju: 19 liepos 2018 - 10:49
QUOTE(GammaOrionis @ 2018 07 18, 21:15)
<p>Aireda, jau kaip gražiai sijonas atrodo  wub.gif užsinorėjau  biggrin.gif​ bet nėra.</p>

QUOTE(kriisti @ 2018 07 18, 23:30)
Aireda labai gražus sijonas, o spalva hmm, as bijojau kad midi ilgis bus už tai delsiau, bet as 177 ugio tai man sulyg keliais butu, nu tadu ir man reikia....bet tik tamsi melyna likus😃

O gal pamenat ar jis sunkus?

QUOTE(flixe @ 2018 07 19, 10:34)
<p>O kur Jus tuos sijonus nesiojat?  4u.gif  tokie grazus, bet man jie labai sventiniai atrodo  rolleyes.gif​ </p>

4u.gif Spalva realiai gyvesne, truputi i zalsvuma, foto mano blanki gavosi.
Sijonas lengvutis, orinis biggrin.gif
Kasdienai jis neatrodo sventiskai ar puosniai. Na, jeigu su aukstakulniais, tai atrodytu puosniau mirksiukas.gif O siaip kasdienai jis labai tinka.

Norejau tokio ilgo tiulinio Jcrew sijono, stai tas tai jau butu per puosnus man kasdienai. O sis ne ax.gif

Atsakyti
-30% kodas SALE
us.puma.com

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti