Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

https://www.gocontig...cement-lid.html
ar buna pirkimų iš čia? o gal kur kitur galima paieškot? reikia tik dangtelio ir gerai butų vieno berniukiško, kito mergaitiško
Atsakyti
Jungiames mirksiukas.gif
www.juicycouture.com -60%
Atsakyti

Chanel https://www.bergdorf...13130024/p.prodar kas naudojote? 

Atsakyti
Renkam 20 % nuolaida kosmetikai , zinau kad neseniai pirkom daug visko sephoroje, bet bergdorfas turi prekiu, kurios neturi sephora, pvz chanel make'up ir kremai

as turiu sita naktine kauke wub.gif labai man patinka kad nakciai issitepi ir palieki wub.gif naktine kauke

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 27 lapkričio 2018 - 07:43

Marc Jacobs Eyelineris yra labai fainas Bergdorfe, einu ieškot ir siunčiu užsakymą  :ax: 

Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2018 11 27, 09:36)
Renkam 20 % nuolaida kosmetikai , zinau kad neseniai pirkom daug visko sephoroje, bet  bergdorfas  turi prekiu, kurios neturi sephora, pvz chanel make'up ir kremai   

as turiu sita naktine kauke  wub.gif  labai man patinka kad nakciai issitepi ir palieki  wub.gif naktine kauke

GAL SPESIU IR AS PRISIJUNGTI 4u.gif
Atsakyti

Rekomenduokit kontūravimo šepetį, savo Sigma kirstinį pribaigiau jau :D Būtų geriau kažką iš Bergdorf'o :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pringle: 27 lapkričio 2018 - 08:58
Labas rytas,mergaites smile.gif nuo siandien mane sutiksite ir paste-prisidedu prie pirkimu komandos bigsmile.gif nebarkite tik pradziai ax.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2018 11 27, 10:08)
Labas rytas,mergaites  smile.gif nuo siandien mane sutiksite ir paste-prisidedu prie pirkimu komandos  bigsmile.gif nebarkite tik pradziai  ax.gif  biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif Tai ta proga atsiusiu RL krikstui biggrin.gif

P.S. Ar galima siandien uzbegt pirkinuku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zivija @ 2018 11 27, 10:28)
Labas rytas  4u.gif Tai ta proga atsiusiu RL krikstui  biggrin.gif

P.S. Ar galima siandien uzbegt pirkinuku?  4u.gif

Aha, bus galima nuo 11h 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2018 11 27, 11:08)
Labas rytas,mergaites  smile.gif nuo siandien mane sutiksite ir paste-prisidedu prie pirkimu komandos  bigsmile.gif nebarkite tik pradziai  ax.gif  biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif Labai džiugu wub.gif
Atsakyti
Aš vis negaunu atsiėmimo laisku ax.gif ar čia jau 16d siuntimo?
Atsakyti