Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(GammaOrionis @ 2018 12 22, 20:03)
<p>Kokią jcrew nuolaidą turit?  4u.gif </p>

Renkam didesni krepseli,tai butu parduotuves -40% ir musu kodukas -15% thumbup.gif
Atsakyti
Skubekit susimoketi saskaiteles,Kaunas dalinsis ryt ir poryt,as ryt ir pirmadieni darbe,tai kas jau dabar zinot,kad patogiau bus atsiimti is Europos pr galit i mano pasta rasyti,kad pasiimciau,kam patogiau is namu,vyras padalins 4u.gif
Atsakyti
Reebok nuo 100$ -40$,jau renkasi krepselis 4u.gif
www.reebok.com

Kedasai grazuoliukai wub.gif
Reebok
Atsakyti
QUOTE(milencik @ 2018 12 22, 19:17)
Kada Vilnius pradės dalinti siuntinukus? smile.gif

Parasiau 4u.gif
Atsakyti
www.levis.com -25%
Atsakyti
Simona, man siuntinuko neduosit prieš šventes? Šiandien ryte iš Luminor sumokėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2018 12 22, 20:26)
Skubekit susimoketi saskaiteles,Kaunas dalinsis ryt ir poryt,as ryt ir pirmadieni darbe,tai kas jau dabar zinot,kad patogiau bus atsiimti is Europos pr galit i mano pasta rasyti,kad pasiimciau,kam patogiau is namu,vyras padalins  4u.gif

Aš ryt iš namų pasiimsiu!Lauksiu starto bigsmile.gif
Atsakyti
Laukiu dar pusvalanduka ir perku Jcrew su -40% ir dar -15% koduku,skubekit prisijungti 4u.gif
www.jcrew.com
Papildyta:
QUOTE(Twiggy @ 2018 12 22, 22:15)
Aš ryt iš namų pasiimsiu!Lauksiu starto  bigsmile.gif

victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 12 22, 21:14)
Simona, man siuntinuko neduosit prieš šventes? Šiandien ryte iš Luminor sumokėjau smile.gif

o as is SEB-0 unsure.gif irgi laukiu labai kvietimo, ten dukrai dovana unsure.gif
Atsakyti
Jungiames prie vitacost mirksiukas.gif
www.vitacost.com

MaxiHair vitaminai gera kaina bigsmile.gif
MaxiHair
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 12 22, 21:14)

Duosiu smile.gif Dalinsimes ryt nuo 12mazdaug,nes ryte riedesiu su siuntom i stoti ax.gif pasiusiu laiskuti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Ciupkit kremukus geromis kainytemis bigsmile.gif
www.tanforless.com

Winter sale!
www.6pm.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 22 gruodžio 2018 - 23:26