Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Sveiki,

ar renkate lord&taylor? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(defy @ 2018 12 27, 13:55)
Sveiki,

ar renkate lord&taylor? smile.gif

Laba,renkame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2018 12 26, 18:02)
Nežinau ar šiandien galima siųsti užsakymus, bet blogiausiu atveju tiesiog mesteliu temoj info kam įdomu bus biggrin.gif

Merginos, KL Polish su koduku viskam 50% nuolaida 4u.gif Nuolaida galioja iki 31 dienos, tai gal šį kartą suspėsim paimti smile.gif Bet kas norit jungtis, paskubėkit - spalvos sparčiai išperkamos smile.gif

https://www.klpolish.com

O kuo jie ypatingi? gal ir man reikia smile.gif
Atsakyti
Labai laukiam uzsakymu is Lee,antrai prekei -60% bigsmile.gif
www.lee.com

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 27 gruodžio 2018 - 13:15
Uniqlo free shipas-laukiame uzsakymu mirksiukas.gif
https://www.uniqlo.com/us/en/home/
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2018 12 27, 13:03)
O kuo jie ypatingi? gal ir man reikia smile.gif

Man tiesiog formulė labai patinka - lakai nėra pernelyg skysti, nereikia šimtais sluoksnių tept, kai kurioms spalvoms užtenka tik vieno. Nedžiūsta velniškai ilgai, kartais top coat’o net netepu ir laiko kokias 4 dienas puikiausiai (man max visi lakai tiek laiko, nes mano pačios nagai tiesiog tokie yra). Naujos kolekcijos, gražios spalvos, pas mus pastebėjau visokių OPI naujesnių nelabai net ir beužveža jau, o čia kai nuolaidos tokios, tai nelabai ir beapsimoka kitus pirkt biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, Ar Klaipeda jau gavo gruodžio 7d. Dėžutę?
Atsakyti
Renkasi Polo su 40% mirksiukas.gif
https://www.ralphlau...as-pos-women-rd
Papildyta:
MK laikroduko nebeturime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2018 12 27, 14:17)
Man tiesiog formulė labai patinka - lakai nėra pernelyg skysti, nereikia šimtais sluoksnių tept, kai kurioms spalvoms užtenka tik vieno. Nedžiūsta velniškai ilgai, kartais top coat’o net netepu ir laiko kokias 4 dienas puikiausiai (man max visi lakai tiek laiko, nes mano pačios nagai tiesiog tokie yra). Naujos kolekcijos, gražios spalvos, pas mus pastebėjau visokių OPI naujesnių nelabai net ir beužveža jau, o čia kai nuolaidos tokios, tai nelabai ir beapsimoka kitus pirkt biggrin.gif

gal kaip tik greitai džiūsta?
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2018 12 27, 13:31)
gal kaip tik greitai džiūsta?

Tai tą juk ir turėjau omeny smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2018 12 27, 14:39)
Tai tą juk ir turėjau omeny smile.gif

bet parašėt, kad nedžiūsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2018 12 27, 14:17)

Visiskai pritariu illuminated ir dar ju issirtinumas tame, kad sudetyje nera daugybes toksisku chemikalu, kurie yra kitu laku sudetyje.
Man jie laiko apie 5 dienas, kuo esu visiskai patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arizona: 27 gruodžio 2018 - 13:50