Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

O saskaitas siusit ir siuntinukus dalinsit sausio menesi?
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2019 01 02, 23:33)
O kokybiski is ten akiniu remeliai? Uzmetu aki jau ne pirma syki i ju puslapi - labai graziu remeliu yra uz nedidele kaina.. ax.gif Gal susigundyciau pabandyti, jei atsirastu dar norinciu smile.gif

Ka grazaus radot? Noreciau nuo saules akiniu su dioptrijom, bet man reik ir su cilindrais.... O ir nelabai suprantu kur ten ka supildyt, kad uzsisakyt. Pvz. kur isiraso atstumas tarp akiu centru?
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2019 01 03, 11:05)
O saskaitas siusit ir siuntinukus dalinsit sausio menesi?

Tikrai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 01 03, 13:06)
Ka grazaus radot? Noreciau nuo saules akiniu su dioptrijom, bet man reik ir su cilindrais.... O ir nelabai suprantu kur ten ka supildyt, kad uzsisakyt. Pvz. kur isiraso atstumas tarp akiu centru?

Pildosi Prescription ir yra atstumas PD
Nežinau ar perka iš čia, bet čia akiniai žymiai kokybiškesni 4u.gif
https://www.coastal.com/eyewear

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina.nesvarbu033: 03 sausio 2019 - 11:45
Dalinames 12/14 siunta, laukiu vilnieciu aktyviai atsiimant prekytes, nes naujos dezutes ne uz kalnu, o vietos namuose jau mazoka smile.gif per siandien ir ryt bus pasiusti asmeniniai KTM ir pastas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2019 01 03, 11:30)
ir gražesni biggrin.gif
tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2019 01 03, 13:35)
Dalinames 12/14 siunta, laukiu vilnieciu aktyviai atsiimant prekytes, nes naujos dezutes ne uz kalnu, o vietos namuose jau mazoka  smile.gif per siandien ir ryt bus pasiusti asmeniniai KTM ir pastas  4u.gif

laukiam laukiam mirksiukas.gif ten laikrodis tevukui, tai jis jau man galva izburzge , o geriausiai bajeris, kad jis laukia po langu kurjeriu kada jam ta laikrodi atves lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gal gi naujoj siuntoj tedziai bruzga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2019 01 03, 13:30)
Pildosi Prescription ir yra atstumas PD

Aciu, studijuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2019 01 03, 11:59)
laukiam laukiam mirksiukas.gif ten laikrodis tevukui, tai jis jau man galva izburzge , o geriausiai bajeris, kad jis laukia po langu kurjeriu kada jam ta laikrodi atves lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
gal gi naujoj siuntoj tedziai bruzga  rolleyes.gif

Jau saugiai supakuotas laikrodukas, tuoj riedesiu iki terminalo 000054.gif smile.gif tedziai jauciu irgi jau kazkur pakeliui, kaip laukiu,negaliu bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssimonyte: 03 sausio 2019 - 12:51
QUOTE(ssimonyte @ 2019 01 03, 12:49)
Jau saugiai supakuotas laikrodukas, tuoj riedesiu iki terminalo  000054.gif  smile.gif

Sima mano kruva kaip nors pasiusk sumoketa ir uz sia
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2019 01 03, 12:50)
Sima mano kruva kaip nors pasiusk sumoketa ir uz sia

ok mirksiukas.gif
Papildyta:
Labai labai laukiame belk, prisijunkite merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2019 01 03, 14:49)
Jau saugiai supakuotas laikrodukas, tuoj riedesiu iki terminalo  000054.gif  smile.gif tedziai jauciu irgi jau kazkur pakeliui, kaip laukiu,negaliu  bigsmile.gif  smile.gif

as irgi labiausiai tedzio laukiu wub.gif , kad tik tiktu bigsmile.gif
Atsakyti