Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

labas rytas 4u.gif Vilnius nuo 11h pradeda 12/21 siuntos dalybas. Laiskai su info pasiusti,lauksiu atvykstant mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba mergaitės:) Jau atostogaujat? Nenupirktumėte iš MK?
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2019 01 09, 09:22)
labas rytas  4u.gif Vilnius nuo 11h pradeda 12/21 siuntos dalybas. Laiskai su info pasiusti,lauksiu atvykstant  mirksiukas.gif  4u.gif

bigsmile.gif Gal ir Kaunas gaus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2019 01 09, 10:49)
bigsmile.gif Gal ir Kaunas gaus?  bigsmile.gif

Jau dalinames,laukiu atsiimant 4u.gif
Atsakyti

O kada planuojate siųsti paštu? :) 

Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2019 01 09, 15:09)
<p>O kada planuojate siųsti paštu? smile.gif </p>

Dalis jau pasiusta, dalis dar bus siunciama 4u.gif
Atsakyti
Mergaiciukes, ar gavote mano laiska i emaila del saskaitu? jeigu ne, tai issiuskite pakartotinai paskutiniaja saskaita, prasau! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2019 01 09, 15:37)
Mergaiciukes, ar gavote mano laiska i emaila del saskaitu? jeigu ne, tai issiuskite pakartotinai paskutiniaja saskaita, prasau! 4u.gif

Gavome, persiusime 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už siuntinuką, ką ten siuntinuką-dvi terbas:))
Kaifuoju, Landsend prekytes kaip visada super. Nu palta nusididinau, bet nebeda, pasisiaurinsiu:)
Pirma karta gavau Žvakę, nesu pirkus, vis pagailedavau pinigų, nes nemėgstu žvakių. Bet pasidaviau masiniam pirkimui ir nepralošiau, tik atidariau dangtuka ir namai pakvipo vyšnių kauliukais (bent jau man ji taip pakvipo). Geriau už kvapus namams. Žodžiu verta kiekvieno cento. Ecco batai nu begalo gražus! Na ir visa kita super. Ačiū!!!
Atsakyti
QUOTE(linakaranda @ 2019 01 09, 18:09)
Ačiū mergaitės už siuntinuką, ką ten siuntinuką-dvi terbas:))
Kaifuoju, Landsend prekytes kaip visada super. Nu palta nusididinau, bet nebeda, pasisiaurinsiu:)
Pirma karta gavau Žvakę, nesu pirkus, vis pagailedavau pinigų, nes nemėgstu žvakių. Bet pasidaviau masiniam pirkimui ir nepralošiau, tik atidariau dangtuka ir namai pakvipo vyšnių kauliukais (bent jau man ji taip pakvipo). Geriau už kvapus namams. Žodžiu verta kiekvieno cento. Ecco batai nu begalo gražus! Na ir visa kita super. Ačiū!!!

Aciu Jums 4u.gif
Atsakyti

Ir aš dėkoju už siuntinuką :wub:​ 

Atsakyti
Mergaites, ar jau gavot J Crew tedziukus??? Jei kuriai netiktu S dydis saukit man i AZ iskart imu 4u.gif
PS o siaip jie dydi atitinka, faini?
Atsakyti