Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Prisijunkit prie Puritans ax.gif
www.puritan.com
Atsakyti
Lyskit pasidaryti i Freepeople grozius ❤
www.freepeople.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 25 vasario 2019 - 11:31
Liskit i yoox, geru kainu yra ir dar kodukas 10% bigsmile.gif kai kam nuolaidos geresnes nei su buvusiais kodukais ax.gif bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
https://www.yoox.com/us/women
Papildyta:
[quote=jottauute,2019 02 24, 23:29]
[quote=zaliass,2019 02 25, 00:12]
Taip dar galioja 37% thumbup.gif
Papildyta:

Atmeciau Lutens prieskoni biggrin.gif wub.gif
[/quote]
Turiu situos, tikrai geri rytietiski prieskoniukai wub.gif antras pirkinys po ambre sultan buvo Arabie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssimonyte: 25 vasario 2019 - 11:56
Renkasi AE krepselis 4u.gif

www.ae.com

Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2019 02 25, 07:51)
Dar galioja nuol.? Kurie perkamiausi? Nei vienu nezinau unsure.gif bet norec isbandyt...

Siulyciau pasiuostyti pries perkant aklai-visi sergo kvapai man neeiliniai, gal ir tiktu ne kiekvienai ax.gif man asmeniskai geriausi tie kuriuos turiu, dar cherqui saldesis, feminite du bois nepakartojamas taip pat -muskusas, kuminas, cinamonas, vanile ir medis wub.gif ir zavieji Fille en Aiguilles-pusis ir smilkalai wub.gif
Papildyta:
Kas paste klausete, kur Pandoros gaut be Ruelos? smile.gif ogi nuostabiajame shopspringe biggrin.gif https://www.shopspri...;taxonomy=women
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssimonyte: 25 vasario 2019 - 12:17
[quote=ssimonyte,2019 02 25, 12:17]
Siulyciau pasiuostyti pries perkant aklai-visi sergo kvapai man neeiliniai, gal ir tiktu ne kiekvienai ax.gif man asmeniskai geriausi tie kuriuos turiu, dar cherqui saldesis, feminite du bois nepakartojamas taip pat -muskusas, kuminas, cinamonas, vanile ir medis wub.gif ir zavieji Fille en Aiguilles-pusis ir smilkalai wub.gif
Papildyta:
Kas paste klausete, kur Pandoros gaut be Ruelos? smile.gif ogi nuostabiajame shopspringe biggrin.gif https://www.shopspri...;taxonomy=women
SSimonyte kuriuos turit? Kurie jums geriausi?
Atsakyti
Ieskome poros vaikiskiems converse 4u.gif
www.offbroadwayshoes.com

Atsakyti
[quote=babilone,2019 02 25, 12:22]
[quote=ssimonyte,2019 02 25, 12:17]
Papildyta:
SSimonyte kuriuos turit? Kurie jums geriausi?
[/quote]
Butelaicius turiu ambre sultan, arabie ir fille en aiguilles ir 11atomiku smile.gif kad isvengciau aklu pirkimu,dazniausiai pirma atomika nusiperku, o jei patinka-seka butelaitis i kolekcija smile.gif tai ka noriu pasakyt,tie 3 labiausiai noreti is Sergo ax.gif is atomiku megaujuosi minetais ankstesniame post'e, dar kartais kvepejimo ,,a la nuit" jazminais noras uzeina smile.gif siaip jazmino nelabai megeja, bet sitas man tinka ax.gif
Kazkaip anksciau neuzmatydavau, bet sian fragrancenet'e ir atelier cologne atradau biggrin.gif irgi daug gardumynu turi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssimonyte: 25 vasario 2019 - 12:41
Labai laukiu JuicyCouture -50% 4u.gif
www.juicycouture.com

Wow sijonas koks grazus wub.gif
www.juicycouture.com

Bliuskytes wub.gif
www.juicycouture.com

Veliurines kelnes 4u.gif
www.juicycouture.com

Striukyte wub.gif wub.gif wub.gif
www.juicycouture.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 25 vasario 2019 - 13:24
Renkasi Swarovski krepselis bigsmile.gif
www.swarovski.com

Nuostabaus grozio auskarai ax.gif
www.swarovski.com
Atsakyti
Renkasi Loft krepselis 4u.gif
www.loft.com

Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2019 02 25, 12:56)
Turiu situos, tikrai geri rytietiski prieskoniukai  wub.gif antras pirkinys po ambre sultan buvo Arabie  smile.gif

O vyram jie tiktų? MB labai mėgsta visokius arabiškus, smilkalų, prieskonių ir pan, bet kažkaip neatrandam tų tokių pačiausių.... unsure.gif
Atsakyti