Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(ssimonyte @ 2019 02 26, 17:00)
Merginos, o sie pazastukai labai geri,kad visos taip urmu perkate?  hmm.gif  bigsmile.gif kazkada buvau nusipirkus, bet kazkur praganiau,atsimenu tik gera kvapa, o apie poveiki nelabai ka  biggrin.gif
https://www.fragranc...eodorant#131843

bet jie visalaik tokie ant bangos, 10 metu kiek ir pamenu tai ju daugiausiai perkam smile.gif

labai laukiu polo uzsakymu, norisi krepseli nupirkti, junkites kol duoda 30 % nuolaida 4u.gif

Siunta atkeliauja sia savaite ir tuo paciu noriu parasyti, kad ieskom Vilniaus ir kitu miestu dezuciu dalintojos/persiuntejos. Reiktu kad butu nedirbanti mergina, nes pasikrapstymo nemazai, ir ateina paimti siuntinuku ivairiu laiku, aisku pastas ir pastomatas kad butu netoli kur, irgi reiktu , del paciu patogumo smile.gif tai jeigu sudomino, parasykit i pasta mums smile.gif
Atsakyti
Renkasi Swarovski krepselis bigsmile.gif
www.swarovski.com

Nuostabaus grozio auskarai ax.gif
www.swarovski.com

Kam dar populiariuju apyrankiu?
www.swarovski.com
Atsakyti
reebok duoda 40 % nuolaida, merginos perka kuprines tokias, fainos kokios vasarai wub.gif

reebok kuprinyte
Atsakyti
Krausiu dar Pharmacos krepseli,yra norinciuju jungtis prie 25% nuolaideles?
www.pharmaca.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 26 vasario 2019 - 18:28
Kodel nieks coacho temoj neminavojat? smile.gif jauciu, perkat patyliukais grobius biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
https://www.coachout...m1_promo_banner
Papildyta:
QUOTE(pupaa @ 2019 02 26, 16:11)
Tikrai išlieka malonus kvapas,gal tai irgi privalumas smile.gif išbandyti verta,aš jį pakaitalioju su Forever living aloe.Labai gera tema,tie pažastukai,kurie blogio neturi,bet turi gerą efektą ,švaros jausmą..kas kokius naudojate.Patarkite... ax.gif

tiesa sakant,praradus vilti esu,kad naturalus kazka daro unsure.gif turiu irgi blogiuka spintelej karstoms vasaros dienoms ar svarbiems susitikimamas ax.gif is tu naturaliu tai bent man vyro veiksmingiausias-every man jack smile.gif o bandzius jau net nesuskaiciuosiu kiek visokiu smile.gif la vanilla dabar damusineju-14$ kainavo o apart gero kvapo nieko gera nedaro smile.gif atsimenu kazkoki Norika minejo,tik neatgaminu niekaip kas ten per dalykas unsure.gif ta dar noretusi pabandyt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jottauute @ 2019 02 26, 17:21)
Faini visai ,beveik visada turiu ir as ju . Dabar Blue Grass kvapa naudoju .
Ir kam esu tokia lauktuve iteikus ,dabar Arden  irgi perka ,patiko .
Dar Rexona turiu visada ,maza ka  biggrin.gif

Dar is kosmetiku ,Hautelooke pirkus Pre de Provence Riche kremuka kunui,fainas labai ,kai ismes dar pasimsiu  rolleyes.gif

Pasiunciau ir ta blue smile.gif palyginsiu kvapus smile.gif jei nieko gera nedarys, tai bent kvepesiu smile.gif
negirdejus is hautes tos kosmetikos, einu paieskot kokios info smile.gif tikrai karts nuo karto ten imeta visokiu idomybiu ax.gif
Atsakyti
Kvieciu jungtis prie puritans 4u.gif
www.puritan.com

Rekomenduoju krema Retinol thumbup.gif
Kremukas

Ar populiarusis hyaliurono kremas mirksiukas.gif
Hyaluronic kremas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 26 vasario 2019 - 19:33
QUOTE(bu_bu @ 2019 02 25, 23:01)
Į šitus irgi porą mėnesių varvinau seilę  biggrin.gif  wub.gif atėjo mano diena  bigsmile.gif

Neodiniai?
Atsakyti
Nu macys gerom kainom paleido MK batuku wub.gif

Batai kojines 4u.gif
www.macys.com
Atsakyti
Na man tas green tea tai superinis jokio.prakaitavimo jokiu zymiu ant drabuziu
Atsakyti
Shopbop
https://www.shopbop....r/v=1/58395.htm
Kiek groziu ten! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(spurga_m @ 2019 02 26, 20:18)
Na man tas green tea tai superinis jokio.prakaitavimo jokiu zymiu ant drabuziu

Tai va geriausia imt ir pabandyt smile.gif jei ka,sakau, bent namie sedesiu kvepianti -prie kondiskes ir nestresuojant tikrai veiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2019 02 26, 18:58)
Renkasi Swarovski krepselis  bigsmile.gif
www.swarovski.com

Nuostabaus grozio auskarai  ax.gif
www.swarovski.com

Kam dar populiariuju apyrankiu?
www.swarovski.com

Pirksiu uz valandeles,tad laukiu dar norinciu sublizgeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2019 02 26, 17:14)
Siu MK keduku visu dar dydziu yra,spalvos  wub.gif
www.macys.com

Gal kas galite del dydzio patarti nesiojant 37 EU, 24cm peda kokio uztektu siu keduku? 4u.gif
Atsakyti