www.hautelook.com
Renkasi UrbanDecay kosmetika,jungiames
www.hautelook.com
www.hautelook.com
QUOTE(daliux78 @ 2019 03 04, 18:55)
gal jums ir buvo pakeliui, bet buvo kad kam ir pas Simona buvo nepatogu ir palikdavom siuntinius naujamiesti
Vilnius didelis miestas gan, ir kad visoms tiktu pasiemimo vieta nera imanoma
turim lysnu situ tusiuku, jeigu kas norit, rasykit pastukan
tusai
turim lysnu situ tusiuku, jeigu kas norit, rasykit pastukan
tusai
As irgi parasiau puse dvylikos dienos, gavau atsakyma, kad vakare parasys man, bet nesulaukiu.
QUOTE(EXTRAA @ 2019 03 05, 00:26)
As irgi parasiau puse dvylikos dienos, gavau atsakyma, kad vakare parasys man, bet nesulaukiu.
Daliux prisijungs paste ir surasys
QUOTE(EXTRAA @ 2019 03 05, 00:26)
QUOTE(zaliass @ 2019 03 05, 00:40)
Atsiprasau, nebereikia
Labas rytas! Ar Yoox turit pradeta rinkti?
Labas rytas visoms
kazkaip niekada nekomentuoju bambejimu, bet pasisakysiu
Merginos kas jums yra geriau ? Pasiimti prekes pirktas uz gera kaina is tam tikros vietos ir kada jums patogu ? Ar maltis po miesto PC ieskoti brangiau, gaisti laika, ir aplamai nervus gadinti? As asmeniskai neatsimenu kada esu pirkusi kazka sau LT
O itikti visoms niekada neitiksi ! Tiesiog pasirinkimo laisve , kas jums yra geriau . O temukeje bambeti, kad nepatogu, per toli , ne pakeliui , nemanau , kad nuo to pasikeis pasiemimo vieta ;)
Grazios visoms dienos, geru pirkiniu ir skaniu blynu
O itikti visoms niekada neitiksi ! Tiesiog pasirinkimo laisve , kas jums yra geriau . O temukeje bambeti, kad nepatogu, per toli , ne pakeliui , nemanau , kad nuo to pasikeis pasiemimo vieta ;)
Grazios visoms dienos, geru pirkiniu ir skaniu blynu
Labas rytas visomsNenoriu bambet bet tik ispeju kad nepatogu ir kad sandeliuosiu prekes. 🤔 Nes man nei po darbo nei pries darba ten neimanoma privaziuot ☺kazkaip niekada nekomentuoju bambejimu, bet pasisakysiu
Merginos kas jums yra geriau ? Pasiimti prekes pirktas uz gera kaina is tam tikros vietos ir kada jums patogu ? Ar maltis po miesto PC ieskoti brangiau, gaisti laika, ir aplamai nervus gadinti? As asmeniskai neatsimenu kada esu pirkusi kazka sau LT
O itikti visoms niekada neitiksi ! Tiesiog pasirinkimo laisve , kas jums yra geriau . O temukeje bambeti, kad nepatogu, per toli , ne pakeliui , nemanau , kad nuo to pasikeis pasiemimo vieta ;) Grazios visoms dienos, geru pirkiniu ir skaniu blynu