QUOTE(Ramaja @ 2019 03 08, 16:05)
Man pats pats geriausias mineralinis tušas "YoungBlood".Turiu ir juodą, ir mėlyną. Su tais tušais tai išvis istorija tokia, kad įsivariau tokią alergiją akims, kad jau ruošiausi akių ašarų latakų operacijai, nes be perstojo bėgo ašaros iš vienos akies. Viena docente klinikose man punktavo tą ašarų lataką gal 10 k - niekas nepadėjo. Laimingo atsitiktinumo dėka - vasarą nesidažiau apie mėnesį laiko - dingo viskas. Tai paskatino mane susirasti mineralinę kosmetiką, nors prieš tai kokių tik geriausių tušų neišbandžiau

Youngblood iš vis man geriausia kosmetika, atradau ją Grožio akademijoj. Rašo, kad iš Amerikos, gal visai paieškojus ir apsimokėtų siųstis
As pastebejau kad man grauzia akis tos akiu priez priemones,kuriose yra alkoholio.Iskaitant ir tusus.Dabar visada skaitau sudeti.
O sis tusas netepa paakiy?Nes kazkada ekologiska turejaj,tai niekur iseiti is namu negalejau su juo,ismeciau.Tik biski dregmes ir kaip klonas juodais paakiais😁😁😁
Pats baisiausias košmaras: susitepti sumuštinį, įsipilti arbatos, atsinešti visa tai į lovą, susisupti į kaldrą ir pamiršti televizoriaus pultelį.