Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Laba
Koki rekomenduotumet tusa,kad neteptu ilgainiui paakiu.patankintu blakstienas,nesulipintu ju ir netrupetu?
Vandeniui atsparus netinka ax.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2019 03 08, 14:50)
Mergaites, Coach jus perkat ar tik Daliukas gali? 4u.gif

galim ir mes mirksiukas.gif dedu kasika,ziuresiu ka turim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssimonyte: 08 kovo 2019 - 14:58
QUOTE(adrija @ 2019 03 08, 14:50)
Laba
Koki rekomenduotumet tusa,kad neteptu ilgainiui paakiu.patankintu blakstienas,nesulipintu ju ir netrupetu?
Vandeniui atsparus netinka ax.gif
4u.gif

Man pats pats geriausias mineralinis tušas "YoungBlood".Turiu ir juodą, ir mėlyną. Su tais tušais tai išvis istorija tokia, kad įsivariau tokią alergiją akims, kad jau ruošiausi akių ašarų latakų operacijai, nes be perstojo bėgo ašaros iš vienos akies. Viena docente klinikose man punktavo tą ašarų lataką gal 10 k - niekas nepadėjo. Laimingo atsitiktinumo dėka - vasarą nesidažiau apie mėnesį laiko - dingo viskas. Tai paskatino mane susirasti mineralinę kosmetiką, nors prieš tai kokių tik geriausių tušų neišbandžiau mirksiukas.gif Youngblood iš vis man geriausia kosmetika, atradau ją Grožio akademijoj. Rašo, kad iš Amerikos, gal visai paieškojus ir apsimokėtų siųstis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaja: 08 kovo 2019 - 15:06

Ačiū, mergaitės už siuntinuką  :4u: 

loft šlepetės laaaabai fainos, kai apsiaviau, išsigandau, kad slidinės koja, bet čia gal 2min truko tik  :D 

su levis džinsais nepataikiau  :oh: 

Atsakyti
QUOTE(Ramaja @ 2019 03 08, 16:05)
Man pats pats geriausias mineralinis tušas "YoungBlood".Turiu ir juodą, ir mėlyną. Su tais tušais tai išvis istorija tokia, kad įsivariau tokią alergiją akims, kad jau ruošiausi akių ašarų latakų operacijai, nes be perstojo bėgo ašaros iš vienos akies. Viena docente klinikose man punktavo tą ašarų lataką gal 10 k - niekas nepadėjo. Laimingo atsitiktinumo dėka - vasarą nesidažiau apie mėnesį laiko - dingo viskas. Tai paskatino mane susirasti mineralinę kosmetiką, nors prieš tai kokių tik geriausių tušų neišbandžiau  mirksiukas.gif Youngblood iš vis  man geriausia kosmetika, atradau ją Grožio akademijoj. Rašo, kad iš Amerikos, gal visai paieškojus ir apsimokėtų siųstis rolleyes.gif

As pastebejau kad man grauzia akis tos akiu priez priemones,kuriose yra alkoholio.Iskaitant ir tusus.Dabar visada skaitau sudeti.
O sis tusas netepa paakiy?Nes kazkada ekologiska turejaj,tai niekur iseiti is namu negalejau su juo,ismeciau.Tik biski dregmes ir kaip klonas juodais paakiais😁😁😁
Atsakyti

Gal kas turit Coach bennet mini oranžinę? Kaip ji ,,gyva"? O violetinės man rodos kita kaina gaunas?

Atsakyti
QUOTE(maragozis @ 2019 03 08, 15:24)
<p>Gal kas turit Coach bennet mini oranžinę? Kaip ji ,,gyva"? O violetinės man rodos kita kaina gaunas?</p>

Jo,metallic magenta 99$ smile.gif
Vel renkasi coachas,laukiu bigsmile.gif Clearance prekems papildomas 20%, super kainu yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2019 03 08, 15:16)
As pastebejau kad man grauzia akis tos akiu priez priemones,kuriose yra alkoholio.Iskaitant ir tusus.Dabar visada skaitau sudeti.
O sis tusas netepa paakiy?Nes kazkada ekologiska turejaj,tai niekur iseiti is namu negalejau su juo,ismeciau.Tik biski dregmes ir kaip klonas juodais paakiais😁😁😁

Tikrai netepa, laiko gerai, užriečia ir pailgina blakstienas wub.gif Daug kas net pagalvoja, kad aš su priklijuotom tongue.gif Labai rekomenduočiau ir mėlyną tušą pabandyt. Sulaukiu daug komplimentų ax.gif Patikėkit, kiek aš jų išbandžius ir kokio brangumo, tai šitas man išsigelbėjimas.
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2019 03 08, 15:10)
<p>Ačiū, mergaitės už siuntinuką  4u.gif </p><p>loft šlepetės laaaabai fainos, kai apsiaviau, išsigandau, kad slidinės koja, bet čia gal 2min truko tik  biggrin.gif </p><p>su levis džinsais nepataikiau  doh.gif </p>

Aciu Jums 4u.gif kokius levis emete?
Papildyta:
QUOTE(Ramaja @ 2019 03 08, 15:38)
Tikrai netepa, laiko gerai, užriečia ir pailgina blakstienas wub.gif Daug kas net pagalvoja, kad aš su priklijuotom tongue.gif  Labai rekomenduočiau ir mėlyną tušą pabandyt. Sulaukiu daug komplimentų  ax.gif Patikėkit, kiek aš jų išbandžius ir kokio brangumo, tai šitas man išsigelbėjimas.

Susiidominau smile.gif gal kokia nuoroda tuso butu galima? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2019 03 08, 15:47)
Aciu Jums  4u.gif kokius levis emete?
Papildyta:

Susiidominau  smile.gif gal kokia nuoroda tuso butu galima?  ax.gif 4u.gif

http://www.grozioaka...akiu-tusas.html
Atsakyti
QUOTE(Ramaja @ 2019 03 08, 16:38)
Tikrai netepa, laiko gerai, užriečia ir pailgina blakstienas wub.gif Daug kas net pagalvoja, kad aš su priklijuotom tongue.gif  Labai rekomenduočiau ir mėlyną tušą pabandyt. Sulaukiu daug komplimentų  ax.gif Patikėkit, kiek aš jų išbandžius ir kokio brangumo, tai šitas man išsigelbėjimas.

Sudomino jis mane.Reikes apie ji daugiau pasniukstineti.
Bet jis tik ilgina ar ir tankina?Nes ilgio man kaip ir uztenka.
Atsakyti
D
QUOTE(adrija @ 2019 03 08, 15:55)
Sudomino jis mane.Reikes apie ji daugiau pasniukstineti.
Bet jis tik ilgina ar ir tankina?Nes ilgio man kaip ir uztenka.

Ir ilgina, ir tankina smile.gif Ilgam laikui taip pat užtenka. Nesudžiūna. Šešėlius irgi jų karts nuo karto panaudoju. Labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaja: 08 kovo 2019 - 16:00