Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Renkasi AE 4u.gif
www.ae.com

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(erdnixxx @ 2019 03 10, 21:46)
O kaip dydziai?  4u.gif

Man atitiko. Nesioju 36, visu emiau 6 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2019 03 10, 18:56)
Renkasi Oribe aliejukai plaukams,kam dar reikia?
www.overstock.com

Neuzilgo pirksiu,galite dar jungtis bigsmile.gif
Atsakyti
www.diesel.com
Atsakyti
QUOTE(Arizona @ 2019 03 10, 23:26)
Man atitiko. Nesioju 36, visu emiau 6  smile.gif

O jūs pvz neperkate dydžių didesnių kai vasarą tarkim kojos patinsta truputį? Aš LB retai nesioju aukštakulnius,bet tokiu neutralių labai noriu, nes vis kokia proga atsiranda, o jie prie visų progų. Bet įstrigo tą nauja princo žmona megan, ji nešioja batus, iš pažiūros prie kulno iki bato atrodo koks pusę cm laisvos vietos, net stebiuosi ar nesmukcioja. Bet vasarai gal ir reikėtų tokius batus pirkti aukštais kulnais? rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erdnixxx @ 2019 03 10, 23:27)
O jūs pvz neperkate dydžių didesnių kai vasarą tarkim kojos patinsta truputį? Aš LB retai nesioju aukštakulnius,bet tokiu neutralių labai noriu, nes vis kokia proga atsiranda, o jie prie visų progų. Bet įstrigo tą nauja princo žmona megan, ji nešioja batus, iš pažiūros prie kulno iki bato atrodo koks pusę  cm laisvos vietos, net stebiuosi ar nesmukcioja. Bet vasarai gal ir reikėtų tokius batus pirkti aukštais kulnais? rolleyes.gif  ax.gif

Disesniu pirkti nepraktikuoju. Vasara gal is 6,5 ir neiskrisciau, bet man smagiau kai galiu vaikscioti uztikrintai. Kaip Meghan ta daro su per dideliais bateliais, neisivaizduoju....Batu dydis apskritai kartais gali tapti dideliu rebusu, vienai atitina, kitai ne, reikia spresti pagal save, o kita karta ir surizikuoti🙂Sekmes apsisprendziant😉
Atsakyti
Labas rytas!
Atsakyti
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

www.yoox.com

www.6pm.com

www.anntaylor.com

www.LordandTaylor.com

-37%
www.fragrancenet.com

www.skinstore.com

www.belk.com
www.loft.com
www.boohoo.com

www.michaelkors.com
www.wilsonsleather.com

www.freepeople.com
www.saksoff5th.com
www.nordstromrack.com
www.ruelala.com
www.tommyhilfiger.com
www.oldnavy.com
www.jcrew.com
www.gap.com

www.katespade.com
www.calvinklein.com

www.yoox.com
www.landsend.com
www.uniqlo.com
www.bloomingdales.com
www.6pm.com
www.macys.com

www.joesnewbalance.com
www.finishline.com
www.dillards.com
www.reebok.com
www.walmart.com
www.bathandbodyworks.com
www.harney.com
www.carters.com

www.gymboree.com
www.vitacost.com
www.puritans.com
Atsakyti

Man atitiko. Nesioju 36, visu emiau 6 smile.gif

O jūsų siaura koja? Mano 36, bet labai siaura. Ačiū už atsakymą.

Atsakyti
Per mergaites pirkta grazuole MK striukyte. Dydis M, noreciau keisti i tokia pat L dydi
https://michaelkors.scene7.com/is/image/Mic...36;Medium$
Atsakyti

O jūs pvz neperkate dydžių didesnių kai vasarą tarkim kojos patinsta truputį? Aš LB retai nesioju aukštakulnius,bet tokiu neutralių labai noriu, nes vis kokia proga atsiranda, o jie prie visų progų. Bet įstrigo tą nauja princo žmona megan, ji nešioja batus, iš pažiūros prie kulno iki bato atrodo koks pusę cm laisvos vietos, net stebiuosi ar nesmukcioja. Bet vasarai gal ir reikėtų tokius batus pirkti aukštais kulnais? rolleyes.gifax.gif

As kiek turiu smailiu tai savo dydzio negaliu nesiot. Visada imu puse dydzio didesnius.

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2019 03 11, 10:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Arizona" data-cid="72378699" data-time="1552245989"><div><p>Man atitiko. Nesioju 36, visu emiau 6 vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>O jūsų siaura koja? Mano 36, bet labai siaura. Ačiū už atsakymą.</p>

Siauroka😉
Atsakyti