Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(ssimonyte @ 2019 03 18, 16:26)
viskas ok  mirksiukas.gif  smile.gif

Ačiū labai, siunčiu 4u.gif
Atsakyti
Laukiu prisijungianciu 4u.gif

www.kyliecosmetics.com
vartotojo įkelta nuotrauka

www.stilaCosmetics.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 18 kovo 2019 - 16:43
Kas nespejote prie Bergdorfo, turime viena laisva populiaruji Dior tusa, pirkta uz 23.71$ mirksiukas.gif

Paskutiniai laisvi laikrodukai mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

Ir po paskutine grazuole kuprinyte po 119$ bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
www.joesnewbalanceoutlet.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 18 kovo 2019 - 17:08
Vieni stilingiausiu ir praktiskiausiu vaikams akinuku wub.gif
Renkasi Babiators krepselis!
www.babiators.com

Atsakyti
OMG wub.gif gavau arsenalą iš Gilt Predire serumu, paakiams serumu, paakiams kaukių wub.gif jau sian terliosiu veidą yahoo.gif AČIŪ mergaites už gerius oro_buckis.gif , jau iskarto norėsiu ir kremu veidui biggrin.gif lauksim sekančių akcijų atrakcijų Predire geriams nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2019 03 18, 19:19)
OMG  wub.gif gavau arsenalą iš Gilt Predire serumu, paakiams serumu, paakiams kaukių  wub.gif jau sian terliosiu veidą  yahoo.gif AČIŪ mergaites už gerius  oro_buckis.gif , jau iskarto norėsiu ir kremu veidui  biggrin.gif lauksim sekančių akcijų atrakcijų Predire geriams  nail.gif

Aciu jums,isbandzius apsvieskit ir mus ax.gif
Papildyta:
As siuos batukus noriu parekomenduot,gavus jau,ziauriai patogus,dydi atitinka bigsmile.gif

www.macys.com
Atsakyti
[quote=ssimonyte,2019 03 18, 19:00]
Kas nespejote prie Bergdorfo, turime viena laisva populiaruji Dior tusa, pirkta uz 23.71$ mirksiukas.gif

[quote=zaliass,2019 03 18, 20:30]
Aciu jums,isbandzius apsvieskit ir mus ax.gif
[/quote]
Būtinai ;) ssimonyte aš noriu tuso, jei dar turite rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2019 03 18, 18:34)
Būtinai ;) ssimonyte aš noriu tuso, jei dar turite rolleyes.gif

ok,uzrasom mirksiukas.gif 4u.gif as tai jau noriu kaukes is predire paakiams, kur ta priklijuojama bigsmile.gif gal irgi gavot? jau gailiuos kam neemiau,spoksojau spoksojau i ta rinkinuka unsure.gif
Atsakyti
Jungiames 4u.gif
www.nordstromrack.com
Papildyta:
Dedu Joesnewbalance krepseli,kam dar keduku?

www.joesnewbalance.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 18 kovo 2019 - 19:21
Neuzilgo pirksiu 6pm,yra norinciu? bigsmile.gif
www.6pm.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 18 kovo 2019 - 19:51
QUOTE(ssimonyte @ 2019 03 18, 20:57)
ok,uzrasom  mirksiukas.gif  4u.gif as tai jau noriu kaukes is predire paakiams, kur ta priklijuojama  bigsmile.gif gal irgi gavot? jau gailiuos kam neemiau,spoksojau spoksojau i ta rinkinuka unsure.gif

Del tuso sutarta mirksiukas.gif Taip gavau kaukes paakiam yahoo.gif man pakuote visko nereali . Prabanga wub.gif mozoju kaukes dabar visokias, valomasias , prasieisiu su dermaroleriu, kad geriau į oda įsigertų ir pulsiu į serumus biggrin.gif tikiuosi nepersistengsiu , ryt į darbą vistik , kad neprisidirbt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Ssimonyte o kaip juk tas paakių iluminatorius ? Man atrodo kad ir jus pirkot , bent man tai uzrodet ir aš pirkau 4u.gif aš tepu , ryte , vakare , sakyciau paakiai pasviesejo ax.gif
Atsakyti