Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(daliux78 @ 2019 05 07, 20:08)
ojei kaip faina  smile.gif

kruizai tai pats kieciausias dalykas yra, jau kaip man patinka  wub.gif ,  jau nebegaliu vaziuoti i koki resorta ir guleti, baisiai laiko gaila toj pacioj vietoj praleisti, o vat kruizai tai liuks , kiek visko pamatai, ir aplankai, pasaka  wub.gif  kiekviena diena prabundi vis naujoj saly, ir plius pramogu kokiu fainu buna, i am addicted  biggrin.gif

Pas jus tai faini ir kruizai wub.gif Karibuose arba link Havaju kur nors wub.gif Bet is manes plaukike vidutiniska, del to gal ir baime biggrin.gif
Del gulejimo pritariu. Diena pagulinet galiu, bet kita diena jau butinai reikia veikt kazka biggrin.gif Neistverciau tokiu atostogu, kur marsrutas - nuo baseino (ar geriausiu atveju juros) iki viesbucio... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2019 05 07, 22:40)
Pas jus tai faini ir kruizai  wub.gif Karibuose arba link Havaju kur nors  wub.gif Bet is manes plaukike vidutiniska, del to gal ir baime  biggrin.gif
Del gulejimo pritariu. Diena pagulinet galiu, bet kita diena jau butinai reikia veikt kazka  biggrin.gif Neistverciau tokiu atostogu, kur marsrutas - nuo baseino (ar geriausiu atveju juros) iki viesbucio...  biggrin.gif

bet pas jus pvz po mediterranean sea buvo smagu prasiplaukti, as kai nesu buvus Italijoje, tai labai noreciau tokio marsruto ir ziurejau jau wub.gif monaco, spain , sicilija ir roma tarkim, yum yum kelionyte biggrin.gif
Jo, faini tie kruizai po Karibu salas, bet mes visur jau apiplaukem beveik , tai jau praktiskai nera marsruto kad nebutu salos itrauktos kuriose buvom, tai jau darosi neidomu, reikia kitur plaukti
na as galeciau kokia viena diena, ar kita pagulineti ir patinginiauti bet paskui tai jau ne ne, veiksmo man reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2019 05 06, 16:11)

Desiu krepseli,yra dar norinciu ax.gif
Atsakyti
Karalaites junkites prie www.tanforless.com reikia paimti krepseli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lomute @ 2019 05 07, 13:13)
bijau.... gal kas kokiu vaistu geriat? Ar kas padeda nebijoti😁

pvz man - nieks nepadeda, nebent narkozė... blink.gif

QUOTE(zaliass @ 2019 05 07, 19:25)
[size=7]Si vakara pirksime Finishline,gal butu norinciu prisijungti?

Noriu, bet laukiu koduko, kad taikytu SALE ne iš jūsų įdėtos nuorodos biggrin.gif Gal sulauksiu... unsure.gif

QUOTE(daliux78 @ 2019 05 07, 21:52)
bet pas jus pvz po mediterranean sea buvo smagu prasiplaukti, as kai nesu buvus Italijoje, tai labai noreciau tokio marsruto ir ziurejau jau  wub.gif  monaco, spain , sicilija ir roma tarkim, yum yum kelionyte  biggrin.gif

Dabar kaip tik Makalius tuo maršrutu plaukioja, turbūt feisbuke Daliux užmatei biggrin.gif Stebiu aš jo tą kelionę net apsiseiliojus, nors ir plaukt bijočiau turbūt ne mažiau nei skrist... doh.gif Iš vis aš bailė esu, man geriau su mašina ir kad pati vairuočiau, tada jau ramu biggrin.gif Ir šiaip tokiom kaip aš tik namie ant pečiaus tupėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2019 05 07, 20:52)
bet pas jus pvz po mediterranean sea buvo smagu prasiplaukti, as kai nesu buvus Italijoje, tai labai noreciau tokio marsruto ir ziurejau jau  wub.gif  monaco, spain , sicilija ir roma tarkim, yum yum kelionyte  biggrin.gif
Jo, faini tie kruizai po Karibu salas,  bet  mes visur jau apiplaukem beveik  ,  tai jau praktiskai nera marsruto kad nebutu salos itrauktos kuriose buvom, tai jau darosi neidomu, reikia kitur plaukti
na as galeciau kokia viena diena, ar kita pagulineti ir patinginiauti bet paskui tai jau ne ne, veiksmo man reikia  biggrin.gif

Vis perku, paskaitau, retai rašau smile.gif. Dėl kruizų neištvėriau. Nuostabiausi patyrimai wub.gif nesijaučia iš viso, kad laive esi. Stiklinėje vanduo nejuda :-) kai laivas 16 aukštų, apie 5000 žmonių su įgula, kasdien kita šalis, kitas uostas, laive cirkas, aukščiausio lygio šou, koncertai, įvairių virtuvių profesionalų šefu restoranai, ant stogo baseinai su slidais vaikams, teniso, krepsinio aikstynai, vaikams pagal amžiaus grupes pramogos, net teenage zone ir daugybe kt pramogų. Laive per savaitę vsko neapeini. LT policija tokių apsaugos sistemų neturi kokios yra laive. Visiem rekomenduoju. Tikrai, kad addicted pasidarai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SeaWave: 07 gegužės 2019 - 21:22
QUOTE(NORIKA @ 2019 05 07, 23:18)
Noriu, bet laukiu koduko, kad taikytu SALE ne iš jūsų įdėtos nuorodos  biggrin.gif Gal sulauksiu... unsure.gif

Yra -10$ nuo 100$
Atsakyti
Labai laukiam 4u.gif

www.lordandtaylor.com

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Vos keliu dolciuku truksta iki free shipo ax.gif

www.6pm.com

Atsakyti
Nuolaidele ir striukyte thumbup.gif

www.macys.com

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2019 05 07, 23:18)
Dabar kaip tik Makalius tuo maršrutu plaukioja, turbūt feisbuke Daliux užmatei  biggrin.gif  Stebiu aš jo tą kelionę net apsiseiliojus, nors ir plaukt bijočiau turbūt ne mažiau nei skrist... doh.gif Iš vis aš bailė esu, man geriau su mašina ir kad pati vairuočiau, tada jau ramu  biggrin.gif Ir šiaip tokiom kaip aš tik namie ant pečiaus tupėt  lotuliukas.gif

nee nemaciau bet nulekiau paziureti biggrin.gif as cia per vietinias firmas ziuriu kruizu bet europoje jau.
QUOTE(SeaWave @ 2019 05 07, 23:21)
Vis perku, paskaitau, retai rašau smile.gif. Dėl kruizų neištvėriau. Nuostabiausi patyrimai  wub.gif nesijaučia iš viso, kad laive esi. Stiklinėje vanduo nejuda :-) kai laivas 16 aukštų, apie 5000 žmonių su įgula, kasdien kita šalis, kitas uostas, laive cirkas, aukščiausio lygio šou, koncertai, įvairių virtuvių profesionalų šefu restoranai, ant stogo baseinai su slidais vaikams, teniso, krepsinio aikstynai, vaikams pagal amžiaus grupes pramogos, net teenage zone ir daugybe kt pramogų. Laive per savaitę vsko neapeini. LT policija tokių apsaugos sistemų neturi kokios yra laive. Visiem rekomenduoju. Tikrai, kad addicted pasidarai  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pasirasau po kiekvienu zodziu 4u.gif mane vyras ilgai kalbino bet as vis sakydavau nesamone kazkokia, ne ne jokiais budais, varysim vel i meksika voliotis resorte ir viskas biggrin.gif bet kaip dziaugiuosi kad sutikau karta, nu ir prasidejo biggrin.gif mes jau virs 10 kruizu esam buve ir niekada nebuna kalbos kad varyti i koki resorta, ir kazin ar bebus jau. as kai palgalvoju apie resorta ir kruiza tai net nesumirksedama renkuosi kruiza.Ir isvis sakiau kai pasensiu ir iseisiu i pensija, kai vaikai uzaugs, as isplauksiu i kelione aplink pasauli, tas kruizas berods puse metu vyksta ar kazkas panasaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 08 gegužės 2019 - 03:32
Atsakyti