Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Sveikutės 4u.gif paskutiniu metu nebespėju gyvent, tai už paskutinius lobius neatsiskaitysiu smulkiau, pasistengsiu pasitaisyt kitąkart tongue.gif bet laaabai noriu pasakyti AČIŪŪŪ mergaitėms už mano, ir mano prinecės lobius wub.gif viskas tiko, patiko, dydžiai puikiai, o dukra svaigsta dėl savo Fredžio (Queen) figūrėlės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta:) @ 2019 05 15, 22:15)
Sveikutės  4u.gif paskutiniu metu nebespėju gyvent, tai už paskutinius lobius neatsiskaitysiu smulkiau, pasistengsiu pasitaisyt kitąkart  tongue.gif  bet laaabai noriu pasakyti AČIŪŪŪ mergaitėms už mano, ir mano prinecės lobius  wub.gif viskas tiko,  patiko, dydžiai puikiai, o dukra svaigsta dėl savo Fredžio (Queen) figūrėlės  bigsmile.gif

Aciu Jolanta:) Jums wub.gif
Atsakyti
Tik 3$ truksta iki free shipuko 4u.gif

www.uniqlo.com
Atsakyti
Sveikutės  4u.gif paskutiniu metu nebespėju gyvent, tai už paskutinius lobius neatsiskaitysiu smulkiau, pasistengsiu pasitaisyt kitąkart  tongue.gif  bet laaabai noriu pasakyti AČIŪŪŪ mergaitėms už mano, ir mano prinecės lobius  wub.gif viskas tiko,  patiko, dydžiai puikiai, o dukra svaigsta dėl savo Fredžio (Queen) figūrėlės  bigsmile.gif

Parodykit figurėlę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2019 05 15, 20:09)
O per appsa neperkat? 20% taikytu  ax.gif

duoda 20 % yooxe , junkites smile.gif

aciu Jolanta smile.gif

as dar noriu pakviesti jungtis prie www.ralphlauren.com renkam 30 % nuolaidai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2019 05 15, 21:45)
Parodykit figurėlę  ax.gif

Šitokia https://www.amazon.c...=A1UFCCXDNHLFXU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Trupinys @ 2019 05 15, 09:10)

10,5 arba 11,vyras su 44,5/45 visad perka 11,5 mirksiukas.gif
Atsakyti
PASKUTINES BELIKUSIOS PREKES wub.gif ciupkit
Turime laisva chalk spalvytes Coach kuprinyte, pirkta uz 66.42$. Ciupkite-vasarai super spalvute, o ir kaina liuksin bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Paskutiniai dailieji MK laikrodukai ruda odine apyranke. Ciupkite,taip dailiai ant rankos atrodo ax.gif wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

Vienintele likusi grazuole MK odine kuprinyte, pirkta uz 119$.

Paskutine pora 8 dydzio fainuoliu Ugg'u, pirktu uz 54.97$ wub.gif
https://www.nordstro...vj3NFpyq7gEyIKQ

Atsakyti
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2019 05 16, 07:20)
10,5 arba 11,vyras su 44,5/45 visad perka 11,5  mirksiukas.gif

Labai jums ačiū
Atsakyti
Junkites prie Yoox 20% nuolaidos! Nedaug truksta! mirksiukas.gif